Sport og FitnessFiskeri

Bait for roach i foråret hjemme. Den bedste agn til roach i foråret

Roach er en af de mest almindelige fisk i vores reservoirer. Det findes både i hurtigstrømmende floder og i reservoirer, damme og søer. Det stopper ikke og sænker ikke livscyklussen afhængigt af sæsonen, så tag det hele året rundt. Men stadig om foråret, når rosen er mest aktiv, er det en rigtig god fornøjelse at fiske efter det.

Men tror ikke, at det er let at fange. Roach er en smuk snedig og nærende fisk. Går efter foråret fiskeri efter det, i første omgang er det nødvendigt at tage sig af agn blandingen, fordi det vil i vid udstrækning afhænge af din jagts succes.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man forbereder en lokkemad til foråret i foråret.

Roach i foråret

Roach, der allerede leder en mobil livsstil i løbet af året, aktiveres i begyndelsen af marts, når is begynder at falde ned. Med mad er naturligvis i denne periode ikke noget godt, men når de første strømme flyder, vil de bringe tilstrækkeligt foder i deres farvande. Disse er regnorme, larver, lig med insekter og græsfrø.

Behovet for roach i proteinet på dette tidspunkt er meget højt. At være udmattet i løbet af vinteren og forberede sig på gydning, som begynder i slutningen af maj, er hun glad for at drage fordel af enhver hensigtsmæssig anledning til fødevarer af animalsk oprindelse.

På baggrund af dette behov bygger fiskerne også fisketaktik i denne periode. I overensstemmelse hermed skal både agn og agn til rogn i foråret indeholde protein. Forresten er dette postulat gældende for de fleste fisk.

Hvorfor agn

Nogle lystfiskere siger, at fodring af et sted er en absolut unødvendig besættelse, der simpelthen er at fodre den sultne fisk i stedet for at tiltrække den med kvalitet baits. Faktisk er alt ikke så, eller ikke helt så. Ja, hvis du tager et uforståeligt madblanding og giver dem et sted, vil det ske. Men hvis du tager højde for alle nødvendige nuancer og vælger den rigtige blanding eller forbereder den, og endda giver den i den rigtige mængde på det rigtige sted, vil det kun spille i dine hænder.

Prikormka for roach om foråret er designet til at tiltrække fisk med udseende og lugt, og holder den også på plads så længe som muligt. For at opnå denne effekt skal du korrekt vælge og afbalancere ingredienserne. For dette er det nødvendigt at forstå, hvad foderblandingen skal bestå af.

Køb eller lave mad selv?

Fiskeforretninger er nu overfyldte med en bred vifte af agnblandinger til enhver form for fisk og for enhver fiskeri. Men de er ikke billige, især hvis det er et ægte højkvalitetsprodukt.

Nogle lystfiskere foretrækker ikke at bruge det købte produkt, ikke kun på grund af prisen. Godt bevidst om reservoirets egenskaber og den naturlige diæt af fisk, kan du forberede dig selv en blanding, som til tider vil overstige den købte. Især da det er ikke så svært at forberede lokkemad til rob i foråret med egne hænder, og nogle ingredienser til det, vil du altid finde i dit køkken.

Sammensætning af foderblandingen til roach

Den rigtige lokkemad til rogn i foråret skal omfatte:

 • Et grundlag (de knuste frø, groats, crackers);
 • Fodder base (kogt korn, naturlig foder af animalsk oprindelse);
 • Klæbende stoffer (mel, stivelse, sukker osv.);
 • Tiltrækningsmidler (smagsstoffer);
 • Pigmenter (farvestoffer).

Grundlaget for blandingen er at tiltrække fisk på grund af små partikler, "flyder" i vandet og danner en langt synlig "sky". Fodbase er nødvendig for at holde rosen på plads. Formålet med klæbemidlerne er at holde alle ingredienserne sammen. Smagsstoffer tiltrækker fisk med deres lugt og farvestoffer - med farve.

Her er et simpelt sæt, vi har brug for at få en effektiv agn til roach om foråret.

Hvad der er brug for til selvforberedelse af foderblandingen

For at forberede blandingen derhjemme vil du helt sikkert have brug for en kaffekværn eller en anden enhed, der giver os mulighed for at male vores base så meget som muligt. Derudover skal du bruge en termokande og en konventionel madlavningskande. I dem vil vi stjæle og lave korn. Her, i princippet og alt, bortset fra nogle komponenter af agnkomponenter. Jeg bliver nødt til at gå på markedet og købe noget.

Konsistens Egenskaber

Opdræt til roach i foråret med egne hænder fremstilles ved hjælp af en blanding af de mindste partikler af basen. Dette er nødvendigt for at sikre, at blandingen, når den kommer i vandet, "støves", tiltrækker fisk fra den maksimale afstand. Men to faktorer bør overvejes her: intensiteten af den nuværende og dybden af fangsten.

Med en stærk vandstrøm vaskes den sædvanlige blanding i løbet af få minutter. Derfor skal agn til at fange rogn i foråret på strømmen indeholde et stort antal klæbrige stoffer: stivelse, mel, sukker osv. Hvis du planlægger at fange i dybden, skal blandingen desuden vægtes med ler.

Ved indfangning i stående vand på grunne klæbemidler kræves minimum. Det er nok, at klumpen af mad uden smuldring fløj til et bestemt sted.

Funktioner med at tilføje dufte

Smagsstoffer er ikke en obligatorisk komponent i agn, men den rigtige lugt og den tilsvarende koncentration øger effektiviteten af blandingen betydeligt. Forårsløbet kan ikke lide skarpe lugte, det er mere at smag lys naturlige smagsstoffer: vanilje, mandler, hamp, solsikke, sort peber, nelliker osv.

Tilføj dufte til agn skal være meget forsigtig. Det er bedre at opgive her end overdrive det.

Funktioner med at tilføje farvestoffer

Opdræt til roach i foråret hjemme er forberedt med obligatorisk brug af farvestoffer (pigmenter). Men her er det nødvendigt at tage hensyn til nogle nuancer. Den primære er bundens farve. Agnet må ikke skille sig stærkt ud mod sin baggrund, ellers vil fisken være opmærksom. Undgå derfor at bruge for lyse farver.

For sandbunden er beta-caroten eller hjemmelavet pigment fra tørre hofter ideel som farvestof. Hvis bunden er mørk, tilsæt en særlig sort farvestof til blandingen.

Om fordelene ved duftfjerning

Som et tilsætningsstof, der øger appetitten af roach, vil tørrede og ristede duer falde perfekt sammen. Men ikke vilde fugle, men dyrket, specielt fodret hørfrø, hamp, solsikke og majs. På grund af de særlige fordele ved duet fordøjelsen er frøene ikke fuldstændig fordøjet i deres mave, så kuldet selv kan tiltrække fisk, og fugernes mave saft viser en usædvanlig appetit i rokken. Derudover er dette stof, når det er gennemblødt, et glimrende limelement til agn.

Avl for roach i foråret: Opskrift på fiskeri på dybden

Nødvendige ingredienser:

 • Jordkiks eller kiks - 3 dele;
 • Brødkrummer - 1 del;
 • Hvede klid - 1 del;
 • Majsmel - 1 del;
 • Tørre ristet ler - 1 del;
 • Lille blomkål - 0,5 dele;
 • Blodorm - 0,5 dele;
 • Salt - 0,2 dele;
 • Spidskommen - 1 knivspids.

Dette er standard agn for roach i det tidlige forår for at fange fra bunden. Som du kan se, behøver du ikke engang at male noget, undtagen cookies. Møller kan erstattes med en hakket orm og ler - en viskøs jord.

Opskrift på fiskeri på lav dybde

ingredienser:

 • Skud af hvedebrød - 3 dele;
 • Knuste kager - 2 dele;
 • Corn croup - 1 del;
 • Cornflakes - 1 del;
 • Pigeon droppings - 0,5 dele;
 • Solsikke måltid - 0,5 dele;
 • Græskar frø knust - 0,5 dele;
 • Knuste hørfrø - 0,5 dele;
 • Blodorm - 0,5 dele;
 • Sort jord peber - 1 spsk. ske;
 • Beta-caroten - 2 spsk. skeen.

Dette er den bedste agn til rogn om foråret, hvis fiskeri udføres i en dybde på op til 1,5 meter. Hvis du tilføjer en knust nellik (0,5 del) til blandingen, vil den fungere perfekt til forårsbrasken.

Opskrift på passiv roach

ingredienser:

 • Råg klid - 3 dele;
 • Krydrede rugkager - 2 dele;
 • Hvede klid - 1 del;
 • Knuste cannabisfrø - 1 del;
 • Majsmel - 1 del;
 • Blodorm eller caddis fluer - 0,5 dele;
 • Pigeon droppings - 0,5 dele;
 • Salt - 0,2 dele;
 • Koriander - 2 knivspidser.

Forberedt lokkemad til rogn i det tidlige forår med egne hænder fra disse komponenter klare perfekt i sin tid i klart vand i perioder med lille fiskaktivitet.

Ovenstående opskrifter er ikke obligatoriske, de er designet til at vise, hvad der kan bruges til at forberede foderblandingen og hvad man skal kigge efter.

Sådan korrekt foder en roach

Lokkemad til rogn og bras i foråret bør knædes direkte på fiskepladsen ved hjælp af vand fra reservoiret, hvor det er planlagt at fange dem.

Hvis du fanger en float fiskestang på en lav dybde, danne en skål størrelsen af en appelsin fra den fugtede blanding. Yderligere 3-4 af disse bolde smider i stedet for fangst, hvorefter du kan holde en pause i 10-15 minutter. Dette er nødvendigt, så fisken, skræmt af stænk fra den faldne agn, beroligede sig og blev interesseret i den.

I forbindelse med fiskeri foder systematisk fødepladsen, ellers vil roachen simpelthen efterlade den på jagt efter mad til en anden del af reservoiret.

Når du fanger en donk, skal du fylde fuglefoderen med en agn og gøre nogle blanke støbninger uden agn til at levere blandingen til det ønskede område. Hvis du fisker med en feeder tackle, inden du begynder at fiske, vil du også føde stedet manuelt eller ved hjælp af et specielt slangebot. Derefter sætte pause i 10-15 minutter, hvorefter dristigt kaste tacklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.