Sport og FitnessFiskeri

Sådan binde snore til linjen højre?

I denne artikel, vil det være klart, hvordan man binder snore til den linje, og hvorfor skulle du binde dem på en bestemt måde. I zvisimosti om betingelserne og metoder til at fange fisk, snore har brug for i første omgang at:

- hurtigt ændre krog eller lokke med en føring;

- Let at bruge en metal bly (så at forhindre, at agn fra tænderne aggressiv fisk) ;

- beskytte de vigtigste fiskesnøre fra kanten;

- tackle eller lokkemad i området af krogen vil være mindre mærkbar.

metallisk bly

Normalt leashes fæstnet til linien, afhængigt af den valgte farve - nemlig under miljøet. I modsætning til styrken vigtigste fiskesnøre til at fange fredfisk fiskesnøren er valgt til en snor med en kortere pause styrke. Netop på grund af den snor ved tåen døde 5m vigtigste fiskesnøre er ikke revet, og hage på krogen forbliver hos transportøren eller agn. Derfor skal styrken være lavere.

Nu besvare spørgsmålet: hvordan man binder en metal snor til den linje? For tyndt metal snor bundet fiskesnøre er ikke så snor trækker det simpelthen skåret. Han på sin side er nødvendig for at binde sig til at tackle den anden krog eller jig, og måske endda en kæde i form af dampmaskinen.

Skal jeg være bundet til de vigtigste fiskesnøre kroge eller en krans af mormyshkas? Af en eller anden grund, mange giver hidtil uset fangst, men under vi argumentere med. Hvis du er interesseret i, hvordan man binder knude snor, så han ikke bliver snoet med hovedlinien, jo mindre vil du lære om den mest enkle og bekvemme måde.

Tie snore korrekt

Sådan binde snore til linjen? Fra de vigtigste fiskesnøre snor kan forankre bruge en glidende knude eller langvarig, og du kan også bruge en snor forbundet til de vigtigste fiskesnøre under titlen "loop i loop." Det er nødvendigt at gøre opmærksom på et element i strikning enheder. I første omgang til hovedledningen binde tung jig, først da kan binde krogen med en føring. Dog bør enheden ikke forsinke i midten af den node, du har linket tung jig til de vigtigste fiskesnøre og krop af samme jig. Med denne snor, vil ikke nervøsitet på krogen tsevyu jig. Ved hjælp af denne metode, kan du knytte snor med en krog og fiskegrej, medmindre, selvfølgelig, at fiskefoder fra bunden.

Overvej en anden måde at binde snore til linjen. At binde den vigtigste fiskesnøre snor med en krog over niveauet af en tung jig. Som et resultat, du binde snor i en opadgående retning. Gør det nemt at komme med en speciel parring af to komponenter, den første af dem, på de vigtigste fiskesnøre bundet til en snor vil låse. "Doubles fiskeri knude" - det er lige, hvad du har brug for og. I stedet for krogen til at tackle på en snor kan vedhæfte en lys jig.

Forbindelse styrestang i en opadgående retning

Snor med ekstra krog eller jig kan kobles i en opadgående retning på et obligatorisk grundlag i sagen, når du fisk i dammen med en total mangel på strøm. Der er således en garanti for, at tilrigning af fiskesnøre mellem dem ikke er snoet og bloodworms er ikke viklet ind i hovedledningen. På floden for de svage og så vil bære snore fra de vigtigste fiskesnøre. Hver snor opad bedre binde fiskesnøre stramt.

Overveje en anden måde at forbinde snoren i en opadgående retning. Node kan gøre det samme eller forskellige. Det er vigtigt, at det er den vigtigste linje ikke glider. At binde en snor lys jig eller krog. Yderligere garantier mod vridning main fiskesnøre og bandt snor vil være et lille segment af ledende tråd isolering. Det kan også fungere som et lille øje-faktor for fiskene. Knude i forhold til ledningen at være døv, ikke bevæger sig, er det vigtigt for det at være ganske stor i størrelse, og slangen vil falde ned. Disse er de vigtigste anbefalinger om, hvordan man binder snore til linjen. Hvis du vil overholde dem, vil processen med fiskeri blive din mest foretrukne tidsfordriv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.