Sport og FitnessFiskeri

Giant havkat-spiser: Sandhed eller myte?

Fascineret af det faktum, om der er en kæmpe menneskeædende havkat, vil vi høre mange nedkøling historier om fisk-killer, der spænder over vandet og synkes hele gæs, hunde, får kom til at drikke, og selv badning børn.

Her er et eksempel på en sådan sensation. På Dnepr, i nærheden af øen Khortytsya, skib lidt katastrofe. Tre polske turister blev overført til en motorbåd, men kysten, har de ikke fået. Adskillige dage senere, den fem meter havkat fanget i maven, som fandt menneskelige rester. En motorbåd med en hul blev lavet, tilsyneladende, en kraftfuld hoved-spise havkat.

Plottet af historier lidt ligesom "Moby Dick" Melville, men den oprindelige hovedperson spillet en kaskelothval. Og han er kendt for at være et pattedyr, og meget smart. Og tænderne dette hav bæst er udstyret med ikke meget bedre bund indbygger i søer og floder. Men hvis røg uden ild? Måske ikke forgæves i folklore af forskellige nationer med i vandet som en kæmpe fisk trækkes under vandet uforsigtige svømmere? Sandhed eller myte, at der findes gigantiske havkat morder?

Ja, denne ferskvandsfisk - rovdyr. Historier taler om denne "Torpedo" under 6,3 meter og et halvt ton vægt. Imidlertid blev klart indspillet rekord sat i Italien, i dalen af Po, på Adige-floden. I marts 2011 erhvervsfisker Roberto Godi holdkammerater trak sit trofæ på stranden omkring 50 minutter. Fanget prøve blev vejet, målt og frigivet til verden. Indstillinger - to og en halv meter og en vægt på 114 kg - blev indspillet i Guinness Book of Records i afsnittet "den største ferskvandsfisk." Men den gigantiske havkat, hvilket fører til Thailand, væk fra kollega italienske mesterskab laurbærrene: 2,7 meter og 293 kg - det opsummerede landets myndigheder.

Men det er højder. Almindelig fisker ofte kommer på tværs er ren og skær "bagatel" af ti til tyve pounds i vægt. Dette skyldes, at denne type fisk er næsten fuldstændig ødelagt i vores floder og søer. På krogen med en orm fanget lille somyata. De bør frigives, fordi seksuel modenhed af disse fisk, der kommer i det fjerde år af livet. Giant havkat nå imponerende størrelser (fra 80 til 100 kg), nåede kun den ærværdige alder af halvtreds år.

Lystfiskere der drømmer at fange en stor trofæ, bør være forbeholdt ikke kun en stærk fiskesnøre, men også en hel del dygtighed. Og den hjælp gør ikke ondt. Efter alt havkat - meget stærk fisk. Hans mund fuld af små tænder, men det vigtigste kost - endnu ikke menneske. Denne fisk, skaldyr, frøer. Lever et rovdyr i floden huller, ind i malstrømmen. han kan ikke lide lange produktion af forfølgelse på grund af hans størrelse. Den angriber fisken i et baghold, men generelt kan vi sige, at maller - Scavenger, velordnet ferskvand. Dette forklarer den kendsgerning, at menneskekød i hans mave er tilbage. Men fiskene ville være usandsynligt at angribe de levende svømmer. Mest sandsynligt, vendte hun op druknet i meget praktisk. Så hvis du har brug for et fiskerfartøj gigant havkat? På grund af den delte slagtekrop ofte oser af mugne ting og mudder!

Soma ikke kan lide hurtige bevægelser, samt et stort antal skibe. De foretrækker generelt stille sø med koryazhistym bund. Men vandet i dem var ren, ikke mudret. Derfor enorme eksemplarer af denne art af fisk dukkede op for nylig i reservoirerne. Så i 2007, en kæmpe malle agn på Kapchagai, Kasakhstan er blevet fanget. Trophy havde en længde på 274 cm og en vægt på 130 kg. Lidt senere, ved croaker fanget havkat 2,6 m lang. Denne gigantiske vejede 105 kg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.