Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri hemmeligheder: jig-lokkemad

Jig-agn, måske den mest almindelige. Hun havde næsten ingen konkurrenter, når oblavlivanii havbunden eller Shoals. Hvis du sender det opfører sig fint. Men det vigtigste ting, der fangede lokkemaden næsten alle typer af rovfisk.

Jig-agn er perfekt til at producere i en kort tid "nezatseplyaek", når der fiskes i særligt vanskelige forhold, såsom rifter eller damme overgroet med vandplanter. Ved at variere vægten af agn jig-hoved, kan du med held fiske i næsten alle forhold. De eneste undtagelser er store åer og lavvandede bjergbække. Derfor er disse lokkemad skulle være bevæbnet med alle spinnings. De er uundværlige i aktiv søgning af fisk og i udforskningen af det nye reservoir.

Jig-agn universel. Ved hjælp af samme model, kun ændre jig-hoveder med forskellige vægte, kan nemt udforske både lavvandede bugter og flodleje kant af store floder. Ingen af rovdyr ikke glip af lokkemad selv. Og hvis fiskene i udnyttede sted der, så er det helt sikkert vil kunne mærkes.

I sin spil-jig agn kan være aktiv eller passiv. Den mest populære, selvfølgelig, aktiv agn. De har givet udtryk for deres eget spil. Denne gruppe omfatter twistere og blød plast agn. Passiv agn vores fiskere bruges sjældent, er så lidt kendt om dem. Dette er den "raki", "firben", "orm" og andre er ikke i efterspørgslen i vores eksotiske.

Mest almindelig anses for at være blød plast lokkemad. Lidt mindre populære skum fisk og Twisters. I kropsform blød plast agn er opdelt i to fundamentalt forskellige grupper: shirokotelye og uzkotelye. Brede lokkemad har low-pass spil, amplituden af svingningerne er ganske stort. De bruges til fiskeri i stillestående vand. Uzkotelye har blød plast agn, på den anden side, high-spil. De er uundværlige til floden med en stærk strøm.

Stor betydning er det materiale, som er lavet lokker. Det kan være af forskellig struktur og stivhed. Meget bløde lokkemad kan spille selv i en passiv tilstand, der ligger på bunden. En streng først virkning på den aktuelle. For eksempel at fange en gedde på jig lokke er fyldt med konstante afbrydelser, hvis de er for bløde. Men mens antallet af bid vil være meget højere, end når du bruger mere elastisk gear. Derfor skal vi være forberedt på det faktum, at udtrykket for service af blød plast agn, Twisters, og især små fisk skum.

Når du vælger gear til fiskeri, er du nødt til at fokusere på, hvor og hvordan fiskene vil gå på jagt. Den er baseret på reservoir art og anslåede vægt af trofæer, bryde den passende størrelse af lokkemaden. Ikke den sidste rolle til at fange rovdyr farve gear. Der er ikke enighed. Men dem, der har mestret produktionen af jig lokker, mens male, skal du bruge følgende regel. Lyse, endda lidt aggressive farver - til floder og søer med mørke, mudret vand, og de naturlige, upåfaldende - for lette og rene vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.