ModeShopping

Karolina Kurkova: biografi, shape parametre og personlige liv (fotos)

Mange repræsentanter for modeverdenen repræsenterer ikke deres eksistens uden kost. Morgen viger for natten, dag efter dag kommer, måneder og år passere, og topmodeller alle tæller kalorier og strengt opretholde sin allerede idealvægt. Alt, men ikke Karolina Kurkova. Billeder af denne langbenet blondine pryder forsiden af mere end halvtreds af verden medier. Pigen er meget populære. Hun er elsket af designere, stylister og offentligheden. Skønhed er indbegrebet af stil, skønhed og ynde.

Model QC kaldenavn

En af de førende og mest højt betalte topmodeller i verden - Karolina Kurkova. Biografi af skønhed siden barndommen, blev dannet under den succesfulde stjerne af karrieremuligheder. Hun var en af de få formår at harmonisk sat prioriteter i livet, at finde tid til alt: til professionel aktivitet på en hobby og, selvfølgelig, familie.

I modeverdenen, behøver få mennesker ikke kender dette charmerende og stilfulde bæst, hvis kælenavn - QC (Koka-Kola, Kay-Kay og Kinka). For syv år siden Karolina Kurkova er blevet stemt mest sexede blondine i Europa. Og præcis et år senere, i 2008, en velkendt tv-kanal E! Det var en lignende rating. Det blev ledet, som man kunne have gættet, at det var denne fantastiske pige.

Så hvor skal jeg starte en karriere skønhed? Hvordan lykkedes det hende at opnå stor succes? Lad os se det i øjnene.

Børn værdier

I den næstsidste dag i spring i februar 1984 i provinsbyen Decin, det nordlige Tjekkiet, blev født Karolina Kurkova. Biografi piger begyndte sin historie i familien af en berømt national basketballspiller og slovensk. Når den lille pige vendte kun tre måneder hendes forældre skilt. Mor besluttet at hæve en datter alene, og siden da har ikke gift.

Mørk hud, slanke figur, blond hår - denne siden barndommen afveg fra deres jævnaldrende Karolina Kurkova. Vækst model til dato er 180,5 cm. Denne mulighed har fået det ved arv fra sin far-atlet. Det er bemærkelsesværdigt, at alle fordelene ved pigen syntes ulemper: hun skammede af hans skinny fødder, høj. Peers drillede hende. Baby foroverbøjet og hoved bøjet. Selv på en dato, hvor det ikke er blevet inviteret. Mens alle de brudepiger bar hælene, hun foretrak de komfortable sneakers og ballet lejligheder. Og nu Karolina Kurkova bærer sko uden at løfte.

Stien i modellen

Forbedre selvtillid hjalp pige gymnastik. Gennem sporten fundet smukke figur flyder feminine træk. Nu kunne meget få mennesker siger, at Carolina grimme. En af hendes par venner rådede pigen til at gå casting til optagelse i reklamer. Pre Tjekkisk babe sendt deres billeder i en af de bedste modelbureauer i Prag. Hendes fotografier ligesom ledelsesorganisation, og hun blev inviteret til skyderiet. Siden da har verden indgået en salgsfremmende model ved navn Karolina Kurkova. Foto langbenet skønhed er stadig dekorere hæfter og de blanke sider i en lang række publikationer.

Fra Italien til USA

I 2000 blev seksten-årig pige forlader at erobre hovedstaden i europæisk mode - Milano. Luck er tydeligt begunstiget skønhed. Hun underskrev straks kontrakter med kendte modehuse som Miu Miu og Prada. Uden at stoppe og Karolina Kurkova pusterum i et år fundet vej til verden podiet. På sytten flyttede hun til New York. Det er værd at bemærke, at ikke kun et attraktivt udseende er blevet det fundament at bygge en karriere Gym sko. Det er rationelt og let at opfatte al kritik. Hertil kommer, at pigen fra barndommen dyrke selvtillid og ønsket om at finde en vej ud af enhver situation. Disse kvaliteter, kombineret med hårdt arbejde, fremstillet af Karolina Kurkova stjerne i modeverdenen. Snart blev hun tildelt en kontrakt med verdens mest populære mærke af lingeri - Victorias Secret.

Shooting, deltagelse i shows og andre resultater

Det var kun begyndelsen på en svimlende karriere tjekkisk Pani. Efterfulgt skydning for Vogue. Det er bemærkelsesværdigt, at Karolina Kurkova er den unge model, der nogensinde har optrådt på blanke sider i bladet.
Da skyderiet for første reklame og den dag i dag det tog lang tid. I denne periode har hun opnået meget. Det er ikke blot blevet den vigtigste "engel" for Victorias Secret, men også arbejdet med en række forskellige modehuse. Carolina Herrera, Yves Saint Laurent, Raph Lauren, Vera Wang, Stella McCartney, Christian Dior, Louis Vuitton, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Alberta Ferretti, Karl Lagerfeld, Alexander Mcqueen, Chanel, Hugo Boss, John Galliano, Valentino , Versace, Balenciaga - blev alle disse og mange andre mærker inviteret til deres shows et lyst og elegant Carolina.
Efter nogen tid, den slaviske model omgår sine konkurrenter i Vogue Fashion Awards præmie og blive en mode model år. Samtidig fortsætter sit samarbejde med mange mærker.

Humanitær handling og filme

Carolina Kurkova er et perfekt eksempel på en harmonisk kombination af både ekstern og intern skønhed. Udover at arbejde på reklame og modeshows, er hun direkte involveret i projekter af mange humanitære organisationer, herunder Den smukke levende fond, Kvinder Sammen Free Arts og så videre. D.
I 2006 topmodellen modtager en pris for sit bidrag til at løse problemerne med børn og kvinder. Samme år var præget af en anden begivenhed: Carolina debut som skuespiller. Hun medvirkede i filmen "My mest sexede År." Som det kunne forventes, at modellen klare det ansvar, der er tildelt det perfekt. Succesen med malerier og de storslåede handler færdigheder tjekkiske skønhed er ikke gået ubemærket hen, og hun blev inviteret til rollen i filmen "Chuck". I 2009 Carolina havde en hovedrolle i filmen "Cobra", og to år senere - "Inden for visning" i filmen

Parfumer og sprays QC

I det forløbne år, en række af kosmetik, hvis ophavsmand Karolina Kurkova i modeverdenen. Parfumer, spray, lotion og geler til kroppen er resultatet af et frugtbart samarbejde model med kendte international virksomhed LR Health & Beauty Systems. Nye produkter er blevet værdsat af offentligheden og kritikere. Og som følge heraf blev hun nomineret til tildelingskriterierne Duftstar Awards of den prestigefyldte pris i kategorien "Nyheder".

Personlige liv

Karolina Kurkova fortsætter med at arbejde som model, selv om eksistensen af en familie. I 2009 hun handlede i en ny rolle for hende - hun var mor. På en klinik i New York, Carolina fødte en søn ved navn Tobin Dzhek. Faderen til barnet er manden Kurkova (dengang han var i status af samlever) - filmproducer Archie Drury.

Før leverancemodel besluttet at opgive en karriere til fordel for uddannelse af deres elskede barn. Men efter et par måneder, Karolina Kurkova er tilbage på podiet. Trim, slanke og attraktive alle de samme, hun prydede billboards Jean Paul Gaultier, Max Mara, Bottega Veneta. Til dato, kan de modelparametre blive misundt af selv de mest enestående skønhed. Med en vægt på 58 kg og en højde på 180 cm, har et volumen på 87 cm hofter, talje - 58 cm og bryst - 84 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.