RelationerBryllup

Den oprindelige udsmykning af flasker champagne til brylluppet.

Bryllup - dette er den første, den vigtigste fest i livet af de unge. Det er derfor, det par, der søger at organisere alt på det højeste niveau. Bride at begynde forberedelse i god tid før brylluppet, fordi du skal være opmærksom på alle detaljer, så det blev alle gjort med smag og stil i ét. Forskellige små ting og tilbehør til denne fest spille en vigtig rolle, fordi de bidrager til at skabe en ekstraordinær atmosfære.

En flaske champagne er allerede blevet et uundværligt bryllup rekvisitter. Efter den første "bitter ung!" Lyder klirren af glas fyldt med netop dette lys med mousserende drik. Og det er derfor næsten hver brud ønsker at se på din ferie bordet dekoreret med en flaske champagne. En bred vifte af bryllup saloner, agenturer tilbyde os en bred vifte af smykker til flasker. For manglende tid, kan du købe en dekoration flaske champagne til brylluppet og festlig interiør, men det er meget pænere, og billigere at gøre det selv.
Måder at dekorere et bryllup champagne.

  1. Hvis du ønsker at skille sig ud, lave en dekoration flaske champagne på et bryllup original og elegant, kan det være dekoreret med festlige drikke etiketter, klistermærker. Det er ikke nødvendigt at udskrive dem på dyre papir, og for store penge. Etiketter kan nemt skabe sit eget. For at gøre dette, skal du bruge "Photoshop" grundlæggende kendskab til programmet, en printer, internetadgang. Find World Wide Web den oprindelige skabelon etiket på flasken, gennem programmet "Photoshop", kan du indsætte et billede af nygifte, skriver en smuk tekst med de ønsker og vedhæfte forskellige klistermærker på bryllup tema.
  2. Nu kan man ofte se en flaske champagne ved brylluppet klædt som en brud og brudgom. Disse outfits kan købes på ethvert brude salon eller endda på markedet, en række af brylluppet. Og du kan tage dette tilfælde mere alvorligt og gøre tøj til flasker mest, eller rækkefølgen i studiet. Udklædning kan være i en farve med den brudekjole unge. Du kan endda lave kopier af deres tøj. En sådan dekoration flaske champagne ved et bryllup ser meget nice på ferien bordet.
  3. Denne indstilling dekorationer - lige hvad der er rigtigt for en usædvanlig, originale og sjove nygifte. For at gøre udsmykningen af flasker champagne til brylluppet, skal du kun normal farvet papir, fantasi og sans for humor. For eksempel, skåret ud papir sommerfugl og en jakke til en ung flaske. Flaske bruden skære hvid kjole. Hvis der under din fantasi spillet ud, er det muligt at lave papir endda nogen bryllup attributter. Dette design champagne til et bryllup - det er en fantastisk måde at vise deres individualitet og kreativitet.
  4. Du kan også prøve at arbejde med klud. Tæt obtyanite flaske du kunne lide nogen klud, så hvide tyl. Den resterende top "hale" stramme dekorative bånd og pynt, for eksempel nogle blomst. Det er også muligt, at hele overfladen af flasken at lime rhinestones eller perler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.