ModeSmykker

925 sølv prøve - Videnskab og investeringer

Sølv - et blødt metal, som er enkel nok til at skabe produkter af enhver kompleksitet og forskellige størrelser. Det er ofte blandet med kobber for at gøre det stærkere, end det var. Siden oldtiden, blev en blanding af disse metaller bruges til at lave mønter. Prøven dengang var 500 minutter (50 procent sølv, 50 - kobber). Men for at skabe mere værdifulde mønter, for eksempel bruge sølv, prøven 925, som er værdsat mere. Ofte blev en sådan legering taget for at skabe ekstraordinære erindringsmønter og smykker.

Dag 925 sølv prøve har ved sin legering 7,5 procent kobber. Dette metal er velegnet til at skabe mange smykker - en ring, en halskæde, armbånd, brocher, og mere. Også ganske populære disse produkter, fordi de med rimelighed er prissat og er tilgængelige for mange mennesker. Sæt dem i sommer på stranden anbefales ikke, fordi de ofte er tabt, som ikke kan undgå at behage folk med metaldetektorer. Men ikke alle ved, hvad de skal gøre med disse fund. Men den 925 sølv prøven koster tre gange dyrere end normalt. Ofte i fremstilling af smykker er indsat i dem ædel- og halvædelsten såsom beryl. Sådanne produkter ser meget imponerende, de går aldrig af mode. Dette er naturligvis ikke kun gælder for det metal, men guld. Fantasi løbe vild hvor der er juvelerer, fordi sølv (925) meget plast. Mange mænd og kvinder foretrækker den til andre ædle metaller.

Videnskab og sølv

Imidlertid er denne legering bruges ikke kun til at skabe smukke dimser, som det er blevet anvendt i videnskaben. Især kræve sølv prøve 925 på grund af den gode ledningsevne. Desuden er det anvendte metal i fotografering, når der oprettes et spejl, hvor for bedre at afspejle sølv fortrinsvis aluminium. Sommetider bruges denne metal til vand desinfektion.

allergisk reaktion

Nogle mennesker har været allergisk over for sølv. Derfor er brugen af sådanne redskaber ikke anbefales. Bær artikler i dette metal til små børn er heller ikke det værd.

Prøver af sølv. Hvordan er de beregnet?

I øjeblikket er der det metriske system i Rusland beregner procentdelen af sølv i de 1.000 enheder af legeringen, hvoraf den er en del. Dette betyder, at 925 af sølv per kilogram prøve omfattende 925 gram sølv og resten - er kobber. Indtil begyndelsen af det tyvende århundrede var der en spole system. Ofte kan ses på mønterne af ordet "spole 2 andel på 10,5". Hele systemet er bygget på en af 96 Spoler - pund. Ud over 925, er der andre, lavere. For eksempel, 800, 830, 875, der er for det meste bruges til at skabe sølvtøj og redskaber. investering

Mange mennesker investerer deres penge i sølvmønter, fordi omkostningerne ved investering mønter højere og højere hvert år. Men det hele afhænger af verdensmarkedsprisen, der bestemmer værdien af de ædle metaller. Hvert element af denne legering skal fint skriftlig prøve. Oftere end ikke uden et forstørrelsesglas for at se det ikke gør, men det er til rådighed, fordi det er hvordan du kan skelne mellem det ædle metal fra den falske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.