ModeSmykker

Lær at vælge en ring til frierier

I hverdagen for næsten alle mand (med få undtagelser) den mest spændende før eller senere kommer der et afgørende tidspunkt, og da han endelig besluttet at gøre sin elskede ægteskab forslag. I en sådan vanskelig dag for ham alt skal være helt perfekt, så hun ikke kunne sige nej til. Det vigtigste i dette tilfælde - at vælge den rigtige ring til forslaget. Det er en dekoration bør en af sin slags simpelthen fortrylle og fange evigt kommende brud og kone. Men ikke alle mænd er i stand til at vælge en forlovelsesring. Der er et par grundlæggende regler, som i øvrigt ikke glemme.

For at komme i gang er stadig at afklare, hvor man kan købe forlovelsesringe, for ikke at blive skuffet i kvaliteten af produktet. Aldrig tillid private handlende smykker. Hvis ringen indeholder eventuelle mangler, der er simpelthen ikke er synlig i første omgang, så senere gøre krav vil have nogen. Derfor stoler kun smykker butikker og saloner, der værdsætter deres omdømme og kunder. Som regel de tilbyder reparation af produkter og fjernelse af fabrikken defekter gratis mod forevisning af kvittering.

Hvordan til at vælge en ring for forslaget, så det nøjagtigt ligesom en pige? Husk, at det er forskelligt fra et bryllup. Hvis sidstnævnte ikke ideelt burde have nogle ekstra dekorationer i form af ædelsten (på at give en glat dekoration er nøglen til et lykkeligt familieliv), den første ting du kan roligt købe din egen smag. Men selv her er der et par grundlæggende punkter, som du bør være opmærksom.

Ring til forslaget kan rigt dekoreret. Men her er den form, det skal stadig følge konturerne af opgaven, derefter til den kvinde, der bærer dem sammen på fingeren. Også strakt og aflange form af ringen vil være en hindring. Derfor vælger en mulig runde ornament med en spredning af småsten eller én, men større. Ideal - diamantring. Denne sten anses for at være den ædleste og bedste kombineres med enhver kvinde til at vælge den vej. I dette tilfælde de traditionelle klassikere meget passende.

Ved at købe en ring til forslaget, bedes du bemærke, at dens bredde også spiller en vigtig rolle. Hvis du køber fine smykker, i dette tilfælde, er det muligt at tage det til den nøjagtige størrelse af din finger. Men det generelle mønster som regel sidder mere stramt. Derfor er der en risiko for at købe en ring, som derefter simpelthen nalezet finger pige eller vil presse kødet.

Må ikke købe et produkt fra en citron, rosa eller hvid guld, hvis du ikke er sikker på, at damen af hjertet er ligesom smykker. Fordi det så ville ikke kombineres med et armbånd, vedhæng og andre ringe. Win-win-situation - en klassisk rød guld. En sådan ring til tilbud vil altid være malplaceret. Efter alt, de fleste piger foretrækker disse modeller. Hertil kommer, hvidguld ofte producerer sølv indtryk. Og du ikke ønsker at vise sin elskede parsimoni i udvælgelsen af en så vigtig gave?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.