ModeSmykker

Ring Chameleon - "lakmusprøve" humør

For nogen tid siden, en reel brummer blandt unge forårsagede en ring kamæleon. Og ikke så mærkeligt: som at bære en blå dekoration, og det er allerede et par minutter blev det grønt, gult eller rødt. Og nu kan du møde en masse mennesker, der er interesserede i, hvor man kan købe en ring kamæleon. Hvad er hemmeligheden bag sådan popularitet? Sådan forsikre fabrikanter, ændrer dette tilbehør farve afhængigt af stemningen i sin ejer. Meget praktisk. Venner så på ringen, indså, at hans herre ikke var i humør, og forpeste ikke med dumme spørgsmål. Eller tværtimod, mødte en ung mand på gaden favorit pige, så jeg, at ringen på hendes fingre kamæleon indikerer fremragende sindstilstand, og gik til møde venner.

Hver farve i denne udsmykning har sin egen værdi. Hvis en person er alt for ophidset, han er overvældet af vrede, vil kamæleon ring ændre dens farve til gul. Orange farve kan ses på tærsklen til nogle vigtige og kritiske hændelser, der forårsager angst og spænding smykker ejer. Brown farver indikerer en svækkelse af biofield. Når ringen bliver grå, ville det betyde, at hans Herres tid til at tage en pause og hvile. Akkumuleret træthed, nerver på kanten, han ikke ved, hvad de skal gøre næste. Og hvis Grey blev erstattet af sort, bare det havde brug for noget til at ændre hurtigst muligt. Stemningen på oprindelsen, ruller apati og depression hurtigt nærmer det tid til at behandle.

Men nok af den dårlige nyhed. Efter ring kamæleon modtager og andre, mere glade nuancer. Om glimrende humør, harmoni, balance, og om ophævelse af sundhed fortæller blå. Balance, fred og ro - alle domineret af grønne nuancer. Gør glade mennesker dekoration bliver lilla, og dem i kærlighed - rød. Dog kan den røde farve også tale om den usikkerhed eller vrede.

Hvad forklarer ringen ejendom for at ændre farven? Særlige mystik om det. Alt stof i de flydende krystaller, som anvendes ved oprettelse af en kamæleon ring. De har længe været anvendt i forbrugerelektronik, og medicinsk. Læger sætte pris på muligheden for deres anvendelse i diagnosen af betændelser, tumorer, selv trykændringer. Her og i ringlet vise de deres mirakuløse egenskaber - reagere på udsving kropstemperatur. Hvis du ændrer det, bliver de flyttet, ændre vinklen på brydning af lys, ændre farve og dekoration. Fysik og ikke mystik.

Det antages, at reaktionen af hver af det menneskelige legeme til en bestemt følelse om det samme, det vil sige, og legemstemperatur sortiment med glæde eller vrede mens også i samme ramme. Derfor er forholdet mellem farve til stemningen. Men i virkeligheden, hver person er forskellig. Og bare for ham at beslutte, hvad farve ring symboliserer hans sande følelser. Så hvis du kan lide farven sort, og dine hænder er konstant koldt (uanset stemningen), kan du roligt håbe på en forfremmelse eller en behagelig overraskelse. Og appelsin du kan godt være forbundet med den kommende tur til solrige land.

Ring-en kamæleon, at prisen er meget lav, og spænder fra en hundrede rubler, som findes på mange online butikker eller smykker afdelinger. Manden selv skaber sin egen skæbne, og denne udsmykning kunne være sjovt eller sjovt dejlig souvenir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.