Kunst og underholdningFilm

Filmen "The Crew": den aktørernes rolle, plottet

"Crew" - en russisk film-katastrofe ved Nikolai Lebedev, instruktøren, hvis forrige billede "Legend nummer 17" har fået stor popularitet. Sympathy af publikum var delt - en ønsket billedet, mens andre sammenligner det med "besætning" i 1979, at tro, at det ikke er så godt matchede til filmen "besætning" og den rolle, skuespillere (2016). Anmeldelser er så tvetydig, at det er værd at gøre sig bekendt med hovedpersonerne i filmen, og de skuespillere, der spillede dem.

filmen

Dette er historien om en ung og talentfuld pilot, der ønsker at arbejde på himlen. Efter yderligere tab af arbejdspladser, Alexey Gushchin begynder at flyve på kommercielle fly og lære at arbejde i teams. commander fly, co-pilot og kabinepersonalet De - det er deres fælles og koordineret arbejde sikrer sikkerheden af mennesker.

I filmen "besætning", roller og skuespillere, der udfører dem, er af stor betydning. Efter alt, modet og viljen gøre noget for at redde folk, afslører de tegn og vise dem nøjagtigt på den anden side. En naturkatastrofe på øen gør man sætte al magt til det yderste, og Goushchin nødt til at gøre en reel feat - at hæve flyet med afbrænding af øen og at være i stand til at gemme alle passagerer.

"Besætning": Roller og skuespillere. Pilot Alexey Gushchin

Pilot Gushchin viser seerne en meget egensindig - på grund af dette, ofte mister han sit job, og knap får en position af den anden pilot-praktikant. I løbet af sin flyvning viste moralske principper Guschina - det ville være svært at affinde sig med uretfærdig behandling, men også til at ændre noget, er ikke altid sit bedste. Et komplekst forhold til andenpilot Alexander gennemgår også regelmæssig afprøvning. På grund af jordskælvet på øen, piloterne nødt til at operere i en ikke-standard situation ignorerer ordrer. Gushchin redde folk, der har alle former for test, og bryde en masse regler. Selv efter at han måtte skifte job igen, men nu med ham Alexander.

Danila Kozlovsky, der udførte rollen som piloten Guschina, begyndte sin skuespillerkarriere i 1998, som en bølle i tv-serien "Simple Truth". Efter dette, besluttede han at komme ind i teatret akademi, og fra det andet år blev en regelmæssig handling i film. På grund Kozlovsky mere end tredive film, han medvirkede i Hollywood-film "Vampire Academy", såvel som i den kommercielle Chanel med skuespillerinden Kiroy Naytli.

kommandør besætning Leonid Zinchenko

Pilot Zinchenko viser en streng medarbejder overholder reglerne. Det er svært at bestå eksamen, fordi det tager et hold kun de bedste piloter. Selvom Zinchenko ikke lide temperament Guschina, ser han det som en talentfuld pilot. De familie Zinchenko komplekse sammenhænge - hans kone er ked af, at han ikke er hjemme på grund af arbejde, men søn lytter ikke Valera forældre bag i deres studier. Topmålet bliver en affære med den søns lærer i engelsk, efterfulgt af Zinchenko han beslutter sig for at tage sin søn med ham på flyet. Når du er på øen oversvømmet af lava, det gør et svært valg - eksport på et fly af mennesker, der forlader en del af holdet, og hans søn på den brændende ø. Genforenet med sin søn, far forstår, at du har brug for at spille efter reglerne er ikke altid, og det ændrer hans liv.

Vladimir Mashkov, der spillede piloten Zinchenko, begyndte handler i film siden 1989. Forud for, at han ofte skiftede studiested, herunder Theater School, hvor han blev udvist til kamp. Publikum værdsat Mashkov, så sin karriere som en film, og i teatret begyndte at udvikle sig med succes. Vladimir Mashkov også udmærkede sig som instruktør, manuskriptforfatter og producer.

Stewardesse Andrew

En ung mand i kærlighed med en stewardesse Victoria, er altid klar til at stå op for hende og beskytte, men hun ønsker at se ud for en mere modig mand. På den brændende ø Andrew tager sand heltemod - fjernelse af mennesker fra en brand fælde, der næsten ikke at dø. Og det gør Victoria til at skifte mening og være sammen med ham.

Sergey Kempo aktivt spilles i teatret og i film begyndte først i 2009. Hans mest populære film værker var rollen som en ishockeyspiller Evgeniya Zimina i filmen "The Legend nummer 17".

Filmen "besætning": skuespillere og roller. Pilot Aleksandra Kuzmina

Kuzmina arbejder andenpilot, og på grund af sin stilling er konstant kæmper fordomme i samfundet, der ikke har kvindelige piloter i himlen. Alexander begynder at mødes med piloten Gushchin, men deres forhold ender alvorlig skænderi. Gushchin opfarende, og ofte opfører sig som en dreng, mens Alexandra erklæringer om et liv partner. I en vanskelig situation, når på spil er menneskeliv, så hun Guschina en ny måde, fordi det er hans talent til at flyve og tænke ud af boksen, reddet passagerer og Samuel Alexander.

Agne brystet, legemliggjort i pilotens skærm Kuzmin blev født i Litauen og siden barndommen begyndte at drømme om karriere skuespillerinden. Hun arbejdede på tv som den førende, og fra 2010 begyndte at handle i film. I filmen "besætning", roller og skuespillere meste russiske, men Agne brystet udtryk Irina Lachin, som talen af skuespillerinden hørte baltiske accent.

stewardesse Viktoria

Gushchin pige som pilot, selvom dette sympati ikkereciprokke. Victoria klarer godt med sit ansvar og er i stand til at løse konflikter med passagerer. For stewardesse stewardesse forsøger at tage sig af Andrew, men hun nægter ham, ikke at se ham som en mand på grund af hans position. Men efter at Andrew vil frelse sit folk, sætter livet på spil, ser hun ham med den anden hånd og bekender hans smag.

Ekaterina Shpitsa - Russisk teater og film skuespillerinde. Det er berømt for en masse billeder, men den største popularitet blev bragt til hendes film "Metro", "Christmas Tree 1914", og den viser "Rigtige drenge." Skuespillerinden blev gift, hun har en søn.

de fleste af de kritikere har rost filmen, at bemærke, at Lebedev lykkedes at skyde en imponerende blockbuster med hjælp af special effects, er meget udbredt i filmen "besætning". Roller og aktører i billedet levende og mindeværdig, og selve historien fanger og holder publikum i spænding indtil udgangen af billedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.