FormationSprog

Sådan skriver: opbevaring eller strømper?

At lære at tale korrekt - "strømpe" eller "strømper", jeg troede helt sikkert alle mindst en gang i deres liv. Faktisk dannelsen af genitiv plural substantiver forårsager ofte vanskeligheder. Men der er måder, tips, hvorigennem du altid kan huske, hvilken løsning er korrekt - "strømpe" eller "strømper".

Udgangen af navneord i genitiv flertal

Regler for valg i denne position, selv om der er, men sådanne love er inkonsekvent og talrige, at det er svært at forstå dem. Hvad er kendt er, at i slutningen af denne nominativ substantiver er følgende: -s, kvinde, -ev eller nul. Skolen er ofte givet en humoristisk eksempel på valg af sætninger: "Fiskene har ikke tænder," "Vi har ikke rybey zubey," eller "rybov ingen tænder". Naturligvis ville det være korrekt at sige, "Fiskene har ingen tænder", men den joke er normalt lykkes. Efter alt, drengene højlydt le ad disse tilbud og indse, at skal læse og skrive - er at finde de rigtige valg og ikke være latterligt at andre.

Nul slutter i genitiv flertal

Vanskeligheder med nedgang i mange årsager ordet "strømpe". Ved at klikke på genitiv flertal - "strømpe" eller "strømper", bør vi huske reglen. Det ligger i det faktum, at ordene fra en nulafsluttet i oprindelige form, med angivelse af de elementer af fodtøj og tøj, slidte på fødderne, i genitiv flertal har også en nul slutning. "Ved branden sad en masse mennesker i bredskygget hat, grå jumpsuits og høje støvler. Strømper på mænd, understrege, at de hører til high society, ikke var. "

Lav et kostume - ikke til at angribe og hvordan man skriver?

Det ser ud til, at alt er så simpelt! Men alle regler der er undtagelser. Til dem, i det foreliggende tilfælde er ordet "sok", som vi er interesseret i stillingen har den samme slutning. Det er, hvad forvirrer folk, fordi sokker og strømper med noget meget lignende! For eksempel: "Jeg har besluttet at bygge sig selv på karneval tøj ædle renæssancen, men kunne ikke købe strømper - mænds størrelser i butikken ikke var enkel. Så efterligning strømper "blev bygget fra mine sokker. I den sidste sætning er tydeligvis en fejl, fordi man skal skrive "efterligning strømpe", at vælge en nul variant slutninger!

Tip til at vælge indstillinger ( "strømpe" eller "strømper")

De fleste mennesker har en tendens til ikke at gå ind i forståelsen af komplekse love, og forsøger at huske bare de rigtige indstillinger. For at undgå forvirring i slutningen af ordet "sok" og "strømpe", blev opfundet af en antydning - "Jo kortere, jo længere." Dvs. sokker - tøj, slidte på fødderne, benene er korte, og de strømper har en længde næsten til hoften. Baseret på følgende tips til en "lang robe" - strømper - valgt "kort version", dvs. et nul slutning. Men for de "korte tøj" - strømper - skal vælge at afslutte Female.

Hvorfor har vi brug for at skrive korrekt?

Stillet over for vanskeligheder med stavning, mange forsøger at finde den nemmeste vej ud. Og så er påstanden om, at evnen til at skrive korrekt, er det ikke nødvendigt for dem, der af profession ikke er relateret til videnskab, kultur eller ledelse af andre. Ligesom, leverandører eller vinduesviskere regler for det russiske sprog til noget! Men det kan diskuteres. Kulturel behov for at være uanset stilling - denne gang. Og for at vise deres uvidenhed let i ethvert erhverv. For eksempel kan sælger skrive fejl er klassificeret og dermed forårsage en hån mod købere. Og blive til grin let, hvis en person ikke ved, hvordan man skriver en "sell-strømpe" eller "strømper", "frakke" eller "Polten", "æble" eller "æble". Og tror ikke, at annoncer med fejl vil tiltrække flere kunder end smuk og godt udformet.

Fem strømpe - det er, hvor meget?

En anden vanskelighed kan opstå i forbindelse med udarbejdelsen af ad sælgers rabatter. For eksempel, er du nødt til at skrive, at når du køber fem par strømper sjette par vil gå til en gave. Hvordan så ville være korrekt, hvis du ikke bruger ordet "damp", "fem-strømpe" eller "fem strømpe?" Det er kendt, at de kollektive tal, hvilket er ordet "fem", kombineret med et par livløse navneord. Derfor udtrykket "de fem strømpe" er helt acceptabelt. Læs denne meddelelse vil forstå, at vi taler om de ti ting, der gør op med i alt fem par. Efter alt, kollektive tal indikerer parring substantiver. Men forklaringen af udtrykket "fem-strømpe" vil være en række "Rundt om latter". Eller det kan tilskrives næsten en detektivhistorie kaldet "Fem strømpe, eller etbenede Look!"

Udtrykket "fem-strømpe" vil blive taget med et grin. Og det er forståeligt. Efter alt, hvis oplagring af fire med nok held stadig teoretisk muligt at lave to par, der også har brug for en femte enkelt element? Kun etbenede mand. Selv hvis den sjette strømpe vil blive tilføjet som en gave, så måske giver det mening at deltage i den sag ... Men arb strømper men vi er ikke til salg! Eller er det bare et spørgsmål om, hvor salget af emner én efter én, og den anden bliver nødt til at re-købe deres egen, på udkig efter ham i den generelle bunke? De siger, at sokker og strømper har en uhyggelig evne til at skjule fra hans kammerat!

Selv piger Langstrømpe navn, der blev ved at komme i forskellige strømper, vil det sandsynligvis være glad for at foretage et køb. Hvad? Det var på dette tidspunkt den handel vil være i stand til at afhente et Pippi strømper, som vil være originalt at skille sig ud blandt resten. Det viser sig, at på grund af stavefejl annonce sælger kan endda vildlede deres kunder, som ikke indser, hvor meget du har brug for at købe strømper til at få en gave. Eller ved at gøre aktie "marked Humorina" vil udtrække en sælger ikke er nogen væsentlig gavn af det. Efter alt, er i dag mange af forkæmpere for renheden af det russiske sprog og læsefærdigheder organisationer boykot og forretninger, hvor annoncer eller navne på reklametavler i de prøver og ordene fejltagelser.

Så efter at have læst denne artikel, næppe nogen er forvirret og sige, "Sælg mig fem strømpe!" eller, endnu mere absurd, "Sælg mig fem strømper!"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.