FormationSprog

Konsoller i det russiske sprog og deres betydning

Definition set-top bokse i det russiske sprog er: en væsentlig del af ordet, som kan både ændre og supplere betydningen af ordet. Denne definition, selv om korte, men yderst præcis: præfiks på russisk, og sandheden er meget, meget betydelig, og den kan blive en fuldstændig ændring af betydning af ordet. Sammenligne: at forstå, etc. e Vrátna (hvilket betyder forkert) osv og Vratnik (stående ved porten).

Det menes, at den fattigere og enklere sprog, jo mere primitive og mindre forståelse for de mennesker, der ejer dem. Hvis du mener dette synspunkt, kan det konkluderes, at det russiske folk - en af de mest udviklede lande i verden. Hvad er nogle af de morpheme kun i vores sprog! Alle konsoller i det russiske sprog til at tælle det sværeste, ikke hvad de skal huske. Og fra fremmedsprog til russisk alle komme og få nye konsoller, med sin egen værdi.

Husk den korrekte stavemåde af præfikset i det russiske sprog er simpelt nok, i hvert fald, hvis vi taler om gamle russiske konsoller. De er inddelt i blot tre grupper. Den første gruppe - en set-top boks, skrivning af, som ikke ændrer under nogen omstændigheder. Blandt dem er præfikset c. Husk de ord, der begynder med bogstaverne "c" og "z", kan præfikset være kun bogstavet "c" og "z" er et rod af ordet.

Den anden gruppe - dette er en set-top boks varierer efter: -raz - -ras. Om denne gruppe skal huske følgende: bogstavet "h" (-raz) skrevet før stemte konsonanter (som "run" i ordet) og vokal (som i "klædt"), bogstavet "a" (-ras) skrevet før ustemte konsonanter (daggry).

Til denne gruppe hører til set-top boks og ændre vokalen: -ras - -ros. At kende skrivning af disse kasser, du skal huske kun én regel: bogstavet "o" er skrevet under accent (som i ordet "hoax"), og bogstavet "a" er skrevet uden accent (som i ordet "cut").

Trett gruppe - præfikser præ- og pri-. Regler for skrivning og er meget enkel. Præfikset præ- skrevet, hvis det betyder at "meget", eller hvis det er muligt at erstatte præfikset overført (som i ordene "udmærket", "afslutte"). Præfiks pri- skrevet, hvis du ønsker at angive ufuldstændige handling (få op), tilgangen til noget (kommer kørende), tiltrædelse (at sy), nærhed til noget (kystområder).

Noget mere kompliceret brug af udenlandsk-top-bokse på russisk, da der ikke kan være styret af generelle regler, men det er nødvendigt at huske stavningen og betydningen af hver konsol. Her er et par eksempler på de mest almindeligt anvendte udenlandske konsoller vil blive givet.

, Det latinske oprindelse præfiks a- Således repræsenterer ingen tegn (umoral amenorré).

Latinsk oprindelse de præfiks angiver den modsatte effekt, fjernelse, opsigelse (afføring).

Præfikser hypo- og hyper- repræsenterer henholdsvis reduktion og drev norm (hypotension, hyperaktivitet).

Græske anti konsoller og arkiver udgør henholdsvis modsatte og hurtigere end nogen (uhygiejniske Ærkebiskop).

Fransk præfiks des- betegner sletning eller mangel på noget (desinfektion).

Latin præfiks PE angiver den inverse proces (regenerering).

Latin præfiks ultra- og ex- betegner henholdsvis den ekstreme, den ultimative kvalitet (ultralyd) og bevægelsen af indersiden eller noget tidligere (Export, tidligere ægtefælle).

Ud over rollen som set-top-bokse, konsoller og interessant historie uendelig. Det er kendt, at i første omgang en set-top boks i det russiske sprog ikke var fraværet af noget betegnes med præfikset "nej". Men efter 1917, kom, til magten kommunisterne besluttet at erstatte det sidste bogstav. Hvad forårsagede denne forandring - en kakofoni af mange ord (såsom bezchestnost, bezslavnost) eller blot frygter grin med folk, der tror (i virkeligheden en dæmon kaldes Djævelen) - er ukendt.

Anyway, siden da præfikset ufinansieret kun brugt i ord, hvor efter præfikset bør vokal eller gav udtryk konsonant brev. Et ord med præfikset uendelig og stadig hånet af mange mennesker: Djævelen flot, ærlig djævel, dæmon hjerte ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.