HjemlighedHavearbejde

Sød peber: nyttige egenskaber, dyrkning og arter

Vi elsker peber, ikke kun for sin fremragende smag, men også for sin lette at fremstille. Hvis du pludselig ned på gæsterne, kan du altid hurtigt "nastrogat" salat af peberfrugter og andre grøntsager, satte den på en skive brød, og dermed skabe en sandwich, etc. Denne grøntsag er gentagne gange blevet indarbejdet i den berømte stilleben. Lad os lære mere om det.

Sød peber er faktisk en flerårige urteagtige planter, men i vores barske vejrforhold det er vokset på ny hvert år, efter plantning kimplanter hjemme i et varmt sted. Dette gøres i slutningen af vinteren.

Pepper er oprindeligt fra Mexico, i Europa den blev bragt tilbage i det femtende århundrede. Bemærk, at de søde sorter af peber betydeligt "yngre" og kendt kun omkring to hundrede år, og de er blevet meget populære kun i de sidste par årtier.

Sød peber (endnu det kaldes bulgarsk) - er en af mange naipolezneyshih grøntsager. Blandt de øvrige grøntsager, er han i spidsen på indholdet af vitamin C. Ifølge indholdet af vitamin A svarer til peber gulerødder. Og også det har en rutin, vitaminer, sukker, æteriske olier og mineralske salte. For sikkerheden for vitaminer peber er bedst spises rå, spise det eller bare tilføje til salater. Når varmebehandlingen de fleste af de vitaminer går tabt. Peppers kan også bruges til medicinske formål, har længe været kendt. Dens frugter har en hæmatopoietisk vitamin virkning, den kan anvendes som et profylaktisk sklerose og reducere cholesterolniveauer i kroppen. Hårtab, sygdomme i hud og negle, og hypotension, manifesteret i svaghed og svimmelhed er også nyttige til jævnligt spiser sød peber. For at forbedre deres helbred og for at bringe kroppen for at forbruge nok af en - to sød peber per dag.

Det er værd at være opmærksom på, at den peber absolut er kontraindiceret ved mavesår eller sår på tolvfingertarmen, nyrer, lever og tarme!

Hvordan til at vokse peberfrugter? For det første skal vi huske, at peber - varme-elskende og lys, der kræver anlæg. Han reagerede ikke på pludselige ændringer i dagtimerne og nattemperaturer og høj luftfugtighed, og derfor jævnligt ventilere drivhuset, uden at skabe et udkast. Hvis et drivhus er mørkt, og det efterlader bliver gule, æggestokkene begynder at falde af og planten vil gradvist visne væk.

Til dyrkning af egnede lys leret eller sandet jord, rig på organiske forbindelser. Først sået udplantningsplanter, helst i plastik potter, placeret på startskærmen. Optimal væksttemperatur er 25-30 grader. Frøplanter vises i en uge eller to. Den første gang de planter vandes brug for fem dage efter fremkomsten. Medium vækst af kimplanter 50 dage sigt. Jorden paprika er plantet i foråret eller forsommeren, når det bare ikke vil fryse.

To dage efter omplantning i jorden skal altid vandes fremtidige peber. Samtidig brug planter til at befrugte ammoniumnitrat (1 kg pr 100 kvadratmeter). Når planterne nå en højde på 50 centimeter, sætte indsatserne og træk sejlgarn eller wire til at forebygge faldende og bryde planter.

Blandt alle de sorter, vi konstatere peber "Bogatyr". Frugterne af det fremragende - glat, smukke udseende, solid, har stor smag. Ved transport over lange afstande er ikke forkælet. Resistent over for virussygdomme, udbytte fremragende! Høst af klassen, vil du blive glædeligt overrasket - alle anvendte frugter vil være "som markeringen" - store, skinnende, glat, i almindelighed, som et stykke legetøj! Også flot og attraktiv sød peber "California Wonder", som er frugtbar og stabil frugtbærende. Perfekt til stopning og salater, frugter af hans kødfulde og tyk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.