TravelingFlyrejser

Lavprisselskab Wizz Air: anmeldelser, fly. Wizz Air Ukraine

Hvad kan gøre turen sjovere end kvalitet og service om bord? Det venlige personale er klar til at lytte og hjælpe, etablerede system af standard og ekstra tjenester, tilbud og rabatter, udvidet liste over tilgængelige destinationer, samt den demokratiske billetprisen.

Er det muligt at bedre beskrive den ideelle flyselskab? Og der er mange luftfartsselskaber er genstand for en sådan beskrivelse? Det er sikkert at sige, at alle ovenstående gælder for af Wizz Air. Anmeldelser bekræfte dette faktum. For at afgøre, om de vil samarbejde med dette luftfartsselskab, skal du undersøge de sande oplysninger om det.

Hvad eksperterne siger om Wizz Air? Anmeldelser rigtige kunder, reglerne for bagage og check-in, og andre nuancer - bør alle disse elementer undersøges på forhånd. At beskæftige sig med dem vil hjælpe i denne artikel.

Historien om flyselskabet

Wizz Air - flyselskab forholdsvis ung. Ideen med sin skabelse stammer tretten år siden i den kreds af erfarne fagfolk inden for lufttransport. Blot tre måneder efter regnskabsårets luftfartsselskab er blevet officielt registreret og den er klar til at udføre flyvninger. Den første fandt sted i midten af 2004 fra den polske by Katowice. I øjeblikket er flyvninger lavet af fem og tyve lufthavne i det område af forskellige lande. Ukraine - er Kiev, "Juliani."

I det forløbne år, har overvejet lavprisselskab implementeret en komplet rebranding. Specielt har det givet sine fly lyse, moderne billede, som er blevet endnu sjovere for passagererne. Også nye salgsfremmende billetpriser, rabat programmer og aktioner blev indført.

I år betragtes flyselskabet Wizz Air Ukraine var beæret over at blive kaldt den bedste lavprisselskab i henhold til den førende industri publikation, "Air Transport World".

grad af tjeneste

Ukrainske flyselskaber gør en betydelig indsats for at tiltrække kunder og sikre deres komfort. Imidlertid er Wizz Air udgivet på deres baggrund som aktivt at gennemføre mange nyskabelser på hvert trin i tjeneste af passagerer, der bruger deres tjenester.

Rejs sammen med de betragtede carrier kunder huskes ikke kun for sin utrolige komfort, men snarere lav pris. Hvis du har brug for til magten på brættet, kan du bestille det direkte under flyvningen, at betale for det senere.

Netværk og lufthavne

Ukraine Airlines og Wizz Air er ingen undtagelse, ønsker at udvide sit netværk til at gøre det muligt for sine kunder at rejse med lavere priser endnu flere retninger.

Set luftfartsselskab, på trods af stigende konkurrence, var i stand til at sikre det laveste niveau af omkostningerne af billetter i det område af både Central- og Østeuropa. Pris, blandt andre faktorer, afhænger også af afrejselufthavn. Carrier bruger et netværk af sekundære og mindre regionale lufthavne, som er klar til at tilbyde en mere behagelig satser. Mange områder fortsat blive raffineret, for eksempel, Wizz Air: Ungarn. Over tid vil flyvningerne kun blive mere komfortabel.

Fly med små børn

Hvis du laver en flyvning med barnet, tjenesten "prioriteret landing" vil blive leveret til dig helt gratis af luftfartsselskabet.

Med ham ombord en passager-forælder kan tage:

  • bleer med en sats på én for hver time, at et barn tilbringer i flyvningen;
  • emballerede babymad;
  • små legetøj, sutter;
  • baby klude;
  • sammenklappelig klapvogn eller vugge;
  • et sæt tøj til at ændre sig.

Akavet klapvogn du kan bruge stigen. På dette tidspunkt, vil en af flyselskabet personale tage dette emne til opbevaring på flyet. Efter landing vil du være i stand til at tage det tilbage. I en kørestol skal være specielle tags, der lægger til receptionen. Samtidig kan også tages autostolen fra om bord. Dette vil dog ekstra plads skal betale.

Ved bestilling, er det vigtigt at præcisere, sammen med navnet på passageren, det er et barn. Efter booking denne ekstra plads er ikke forpligtet til at betale børnenes samling.

De tjenester, flyselskabet giver om bord på flyet

Wizz Café byder på service til passagerer under flyvningen at købe et udvalg af drikkevarer (varm, alkoholiske, ikke-alkoholiske), sandwiches, snacks.

Wizz Boutique tjeneste giver passagererne mulighed for at købe kosmetik og parfume af forskellige populære mærker, de nødvendige rejse tilbehør, gaver og souvenirs, corporate symboler anses virksomhedens luftfartsselskab.

Betal for denne form for køb, kan du bruge forskellige valutaer, herunder den polske zloty, det britiske pund, euro og ungarske forint.

prioritet boarding

Som rapporteret på tjenesteydelser af Wizz Air anmeldelser, en dejlig bonus er evnen til at bruge den ret til prioritet boarding. Hvad betyder det? Du behøver ikke længere at stå i kø før boarding (da du vil blive bragt til at lande i første omgang, langt foran andre passagerer). Ligeledes vil du være i stand til at medbringe en mere ekstra stykke håndbagage. Når man bevæger sig rundt i lufthavnen (for eksempel "til Kiev") bus, kan finde sted foran ham, før andre går gennem porten.

Men denne tjeneste ikke giver nogen fordele, mens den passerer alle inspektionspunkter. Denne procedure disse passagerer vil være på lige fod med andre.

For at sikre retten til prioritet boarding, skal du sende en anmodning om denne service på tidspunktet for bestilling af billetten eller foretage et telefonopkald i et specialiseret informationscenter selskab.

Den pågældende tjeneste er værd fire euro i tilfælde af en ordre via hjemmesiden transportøren eller datacenter og tyve euro i tilfælde af betaling i lufthavnen.

bagage

I så fald bruge tjenesten, når den nye flyselskab vil uundgåeligt rejse spørgsmål om, hvor mange ting, du kan tage med dig. Det samme er tilfældet med den Wizz Air. Bagage, der kan transporteres frit for hangarskib, skal opfylde visse krav. Dens størrelse må ikke overstige 42 x 32 x 25 centimeter. bagage vægt bør ikke være mere end toogtredive kg. Sådanne enheder kan rumme op til seks stykker.

Hvis bagagen overskrider de angivne normer, vil dens passage nødt til at betale ekstra.

Om bord med ham, kan du tage ting såsom:

  • mobiltelefon;
  • trykte materialer;
  • krykker;
  • børnetøj (herunder en sammenklappelig klapvogn og vugge), samt et tæppe eller nogle beklædningsgenstande.

Den ret til prioritet boarding giver den rejsende mulighed for at tage om bord endnu en-til bagage.

Overvægt kan betales på tidspunktet for ansøgning om en reservation eller senere på siden med oplysninger om dit fly!

Betal overvægt bør senest tre timer før afgang. Mere rentabelt at betale sådanne gebyrer via internettet. I lufthavnen, vil deres sum være lidt højere.

særlig bistand

Wizz Air - flyselskab, der lægger særlig vægt på passagerer, der har visse begrænsninger med hensyn til deres fysiske kapacitet og dermed særlige behov under flyvningen. Tilstedeværelsen af den nødvendige bistand eller lægehjælp er vigtigt at underrette medarbejderne mindst otteogfyrre timer før tidspunktet for check-in. Denne information kan overføres via internettet. Men den mest pålidelige metode (også anbefalet af flyselskab) - det er et telefonopkald.

Passagerer med særlige behov skulle komme til check-in senest to timer før afgang.

Nogle gange flyselskabet kan kræve, at patienten har en lægeerklæring, der bekræfter, at hans fysiske tilstand vil tillade ham at ride ud flyvningen uden ekstra pleje. I dette dokument, skal lægen klart udtryk for deres beslutning til en patient for en bestemt flyvning.

Fly med en førerhund

Betragtes et lavprisflyselskab giver passagerer, der har behov for det, for at rejse med en førerhund. kabinepersonalet sådan ikke desuden opkrævet. Men kun på den betingelse, at sådan en hund vil være til stede kun én om bord, og vil ikke optager en plads i kabinen.

Om dette behov er vigtigt at informere Wizz Air Ukraine på forhånd (dvs. på tidspunktet for booking). Disse oplysninger skal være modtaget i et specialiseret flyselskab Institut - Informationscenter særlig bistand tjeneste.

Senest to dage før afgang, skal passageren indsende følgende dokumenter til flyselskabet: et certifikat, der bekræfter status for en førerhund, og et sæt af papirer, som kræves af reglerne i acceptor tilstand.

anmeldelser

Med hensyn flyselskab samarbejde tusindvis af passagerer, der allerede har formået at forelske sig i Wizz Air. Anmeldelser tyder på, at kvaliteten af de leverede data carrier services er stigende fra år til år. Passagererne sætter pris på lydhørhed af personalet, venlige besætning, behageligt ophold om bord, samt mange dejlige handlinger og muligheder for at få rabatter.

Airline Wizz Air leverer ydelser af høj kvalitet til sine passagerer. At blive en af sine kunder, vil du ikke være i stand til at opgive den luksus komfortable rejse til en lav pris. Denne mulighed har altid fascineret rejsende. Ikke længere behøver at betale eller berøves naturværdier.

Lad ikke de uansvarlige luftfartsselskaber forkæle din rejse. Respekter dig selv, benytte sig af de bedste!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.