FormationVidenskab

Typer af banker og deres funktioner

Banksystemet - et omfattende netværk af kreditinstitutter. I øjeblikket skelne typer af banker, afhængigt af deres funktioner, transaktioner, som de udfører, servicesektoren, arbejdets omfang og tilgængeligheden af filialer. Næsten alle står over for nødvendigheden af samarbejde med forskellige banker. Derfor har vi fokus på deres klassificering i flere detaljer.

I den første fase udseende for et kreditinstitut tilhører det til offentligheden åben eller lukket eller selskab med begrænset ansvar. Det afhænger af bankens juridiske form.

Afhængigt af operationerne udføres, og ydede tjenester banker er opdelt i universel og specialiseret.

Der er offentlig, privat, aktieselskaber og blandede kreditinstitutter. Det afhænger af, hvilken type ejeren. For offentlige organisationer primært omfatter centralbankerne i landet.

Udenlandske banker kan også være til stede på markedet for tjenesteydelser, og det diskuteres særskilt i de lovgivningsmæssige rammer.

Ved funktion skelne kommerciel, investering, realkredit, opsparing, emission og depositum banker.

Forretningsbanker engageret i levering og salg af bankprodukter. Dette forlig og handel og provision transaktion; factoring, leasing. Følgende typer af kommercielle banker: opsparing, forsikring og realkreditlån. De opererer i næsten alle sektorer af lånekapital.

Banker større størrelse tilbyder et komplet sortiment af tjenester. Typer af særlige formål banker har en begrænset kapacitet. Kommercielle banker er stabil i bunden komponent i et kreditsystem. De kan udføre deres aktiviteter ikke kun inden for landets grænser, men også i udlandet, åbne filialer der.

Næste visning - er de investeringsbanker, der er involveret i udstedelsen af værdipapirer og initiativtagerne aktiviteter. Normalt efter anmodning fra staten, de bestemmer spørgsmålet størrelsen, fastlægge typen af værdipapirer , der skal udstedes, samt hjælpe med deres placering og cirkulation. Disse typer af banker er garanter for at levere værdipapirer. De køber dem og yde tilskud og lån til andre kunder.

Sparekasser, som ikke er relateret til kommercielle, statskontrollerede. Denne mellemstore kreditinstitutter. de tager normalt indskud fra enkeltpersoner og yde lån til befolkningen. Desuden er de involveret i køb af værdipapirer og udstedelse af kreditkort.

Realkreditinstitutter er engageret i levering af lån med sikkerhed i fast ejendom. De foretog også spørgsmålet af realkreditobligationer i naturen.

Status, som er banker, deres typer og funktioner afhænger af mange faktorer. Dette er primært en liste over tjenester. Men bankerne er også forskellige, afhængigt af deres forgrening netværk. Hvis banken har en masse grene, kaldes det multi-filial. Små kreditinstitutter, der ikke har grene, kaldet forgreningsløse.

Afhængigt af servicebranchen og mængden af banken kan være diversificeret eller have en vis specialisering.

Dybest set, er de eksisterende banker diversificeret. I dette tilfælde er risikoen for tab på debitorer stærkt reduceret. Nogle banker opererer primært med en bestemt gruppe af selskaber, som er deres grundlæggere. Her er risikoen for lån standard er meget høj.

Der findes forskellige typer af banker. Men den mest almindelige - dem, der har et stort udvalg af tjenester og er tværfagligt. I dette tilfælde er de anses for mere pålidelige og stabile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.