Mad og drikkevarerOpskrifter

Skole kage - smagen af barndom

En vidunderlig dessert, der kom lige ud af Sovjetunionen og smagen er velkendt for enhver person siden barndommen - skole kage. Shortbread drysset med sød fondant og marmelade med et lag af lækre kager kan købes på ethvert cafeteria og wienerbrød, serveret på en ferie hver sovjetisk husmor.

Skole kage: enkel og økonomisk overkommelig

Til dessert for produkter af sovjetisk kultur, dens vigtigste funktioner er brugervenlighed, enkelhed og tilgængelighed. For at koge det, du behøver ikke nogen komplicerede og dyre komponenter - alle ingredienser er enkel, og der er i huset til enhver husmor. Og selv hvis noget ikke er nok, kan du altid købe i butikken. Kage har en klar fordel - med sin enkelhed, er det også meget velsmagende.

Hold dessert, i modsætning sød fyr med protein, olie, smør og andre komplekse saucer og cremer kan være en ganske lang tid. På sit hjerte er der ingen letfordærvelige produkter, og opbevaring opfylder et snuptag.

Indholdsstoffer i henhold til GOST

For at forberede skole en kage, opskriften blev heraf anvendt i sovjettiden, og helt lave det igen efter statens standarder, er det nødvendigt at udarbejde et bestemt sæt af produkter.

For smuldrende wienerbrød, der smelter i munden, vil kræve 1 æg, 330 g hvedemel, 1 pakke smør (200 gram), 130 g sukker, 1 tsk bagepulver (ingen slides) og halv teskefuld vanille essens (hvis ingen kan erstatte en lille pakke af vanille sukker).

For det benyttede mellemlæg marmelade eller marmelade. Et bestemt antal test krævede 165 gram. Top skole kage dækket med fondant. Til dets fremstilling skal sukker - 500 gram, Vand - 150 ml, og citronsaft i en mængde på 1 spiseskefuld.

Manuelle madlavning basics

Trin et: lave et grundlag for kagen. Olie blødgøre en gaffel og bland grundigt med æg, sukker, vanille. Den resulterende masse tilsættes mel, blandet med sprængmiddel. Det skal se smuldrende dej, hvorfra koagel dannes. Pre-indpakkede fødevarer wrap, er det placeret på den halve time i køleskab til afkøling.

Trin to: bage kager i ovnen. Den afkølede dej er opdelt i to lige store dele, anbringes på pergamentpapir og rulles ud i en størrelse på 19 lag af 25 cm. Før bagning basen skal sende til 15 minutter i en fryser, og derefter opvarmet til 200 grad ovnen i 12-15 minutter. Efter afkøling, kombinere marmelade lagkager.

Manuel tilberedning sød

Madlavning sød. Denne proces kan skabe problemer for værtinde, den samlede skole bage en kage. Opskrift med foto (trin for trin) for at overvinde eventuelle vanskeligheder, fordi det klart viser, at, som i hvilken rækkefølge de skal gøre. Så for at starte med sukker blandes med vand i en gryde og sat over medium varme indtil den er helt opløst.

Efter kogning er nødvendigt at fjerne skummet og våd børste til at fjerne fra væggene i pan vedhæftende sukker den. Efter dette, ved høj varme uden omrøring sukkersirup koges i omkring 3-4 minutter. citronsaft tilsættes den fortykkede væske og kog i omkring et minut. Check parathed kan sænkes del sirup i koldt vand - efter afkøling af det er let at opnå blød elastisk bold.

Cool sirup kan flyve i skålen, som var før skat pakke med is. Ensartet afkøling vil sikre konstant omrøring af væsken. Når temperaturen falder til 40 grader - det piskes. Tyk og hvide masse - resultatet af forberedelsen af slik.

På den sidste fase af skolegang dekorere en kage. Opskrift ender smurt overflade tætte lag kage slik. Hvis hun havde meget at krystallisere, kan det være lidt varme det (men ikke over 50 grader). Efter påføring og størkning af glasur lag har ru kanter trimmes og de er skåret målte 9 med 4 cm.

Funktioner madlavning multivarka

Teknologiske fremskridt har givet fans af madlavning en fantastisk værktøj, som giver dig mulighed for i høj grad at forenkle denne proces. Selvfølgelig taler vi om multivarka. Og denne dessert som skole kage kan fremstilles bruge det.

Ingredienserne til denne kage kan anvendes i den ovennævnte opskrift. Bagning forberedt dejen forekommer i "Bagning" mode i 1 time. Derefter Marie ekstraheres og opdelt i rektangulære stykker. Søde forbereder også at multivarka. Brygget glasur i "Genopvarmning" tilstand, når låget enhed. Villighed sirup kontrolleres på samme måde.

Hvis du vil forberede skole en kage - opskriften med et foto, en positiv holdning og et ønske om at spise lækker dessert nødvendigvis føre dig til et positivt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.