HjemlighedHavearbejde

Er det muligt at plante tulipaner i foråret? Plantning af foråret tulipaner i jorden

Tulipaner er fra foråret og de tidligste blomster, der fylder hylderne forud for ottende marts. Når jorden vil komme ned den sidste sne, planterne begynder at kigge igennem og gradvist vokse til snart zablagouhat smukke og ømme knopper. Hvis du beslutter at sætte dem i din blomsterhave, det første spørgsmål, du har der, "Er det muligt at plante tulipaner i foråret, og hvordan man gør det?"

Uanset om det er nødvendigt at plante tulipaner i foråret?

Selvfølgelig, for mange er det mere logisk at plante løg i foråret, når der er en beplantning af andre planter og grøntsager. Det vil dog være forkert. Erfarne gartnere hævder, at det bedste tidspunkt for plantning pærer - Autumn. Dette er det mest passende tidspunkt til. Selv planter plantning foråret ikke er udelukket. Så uanset om det er muligt at plante tulipaner i foråret? Ja, du kan bringe en masse grunde til, at på denne tid af året er det bedst at placere pærerne i åbent terræn. Lad os se, om foråret tulipaner plantet.

Naturen vil give det korrekte svar

For at kunne besvare dette spørgsmål, er det nødvendigt at observere, hvordan tulipanerne vokser i naturen. Når den naturlige livsrytme af vilde blomster vil du forstå, vil du være i stand til at bestemme den ideelle tidspunkt for plantning pærer nemt.

Hjem til de fleste sorter af tulipaner er Centralasien. Som regel er disse planter findes her i de sandede og stenede ørkener, stepper, rock sprækker, på urer, i tørre bjergområder og foden. Det er værd at bemærke, at i det tidlige forår disse områder simpelthen forbløffe med sin unikke skønhed. Fordi på dette tidspunkt tulipanerne blomstre. Foto bevis. Blomster dækket med ørken og bjergskråninger i Centralasien en farverig tæppe af levende.

Når foråret vender kølighed i sommervarmen, tulipaner visne og tørre. Hele livet af disse planter er fokuseret i pæren. Tulipaner dybere ned i jorden. Når efteråret kommer med sin kølighed, planten danner nye rødder. Dette vil gøre det muligt at blomstre i foråret umiddelbart efter at vågne op. Som du kan se i de vilde tulipaner blomstrer først efter vinteren. Kolde afgørende plante, der samle sig i pære nyttige komponenter, som har en stor indflydelse på processer som spiring og blomstring. Hvad tror du, er det muligt at plante tulipaner i foråret? Eller skal vi vente til efteråret?

Hvordan til at bestemme tidspunktet for tulipan plantning?

Hvis du beslutter at plante tulipaner i foråret, bør du overveje nogle af reglerne. Først skal du bestemme det optimale tidspunkt for plantning. Først og fremmest er opmærksomme på temperaturen i jorden. Ved en dybde på 10 centimeter, bør det være fra +7 til + 9 ° C Hvis temperaturen er lavere, fjederen plantning tulipaner i jorden otenyaetsya. Anlægget vil ikke overleve.

Hvis du plante blomster i efteråret, skal jordtemperaturen være den samme. Hvis det er højere, tulipaner spire. Når den første frost, vil nye skud dø. Hvis temperaturen er lavere, anlægget har simpelthen ikke tid til at sætte stærke rødder. Som et resultat, vil foråret plante sakke bagud i vækst og blomstringen af sine knopper er små og uinteressante.

Til tulipaner kan slå rod, bør tage 20 til 30 dage. Dette bør være den optimale fugtighed. Hvis faldet af de anbefalede datoer simpelthen manglede, så kan du plante løg før den første december. Så at anlægget ikke fryser om vinteren, bør blomsterbed dække halmen, tørre blade eller grangrene. Ifølge erfarne gartnere, plantning forår tulipaner i jorden er ikke ønskeligt.

Plantning af foråret: Funktioner

Så uanset om det er muligt at plante tulipaner i foråret? Mange hævder, at det er muligt, men at gøre det ikke det værd. Hvordan kan det være, hvis alle efteråret plantning datoer er gået, og du har brug for at plante løg? Selvfølgelig er planter plantet i foråret og vokse og blomstre. de blomstrer, men lidt senere. For at fremskynde væksten og blomstrende af knopper kan tyet til simpel modtagelse. Selvfølgelig, ordentlig pleje er også vigtig.

Før hvordan at plante tulipaner, som har ligget hele vinteren, eller for nylig er blevet erhvervet, om natten, skal du placere kartoflerne i køleskabet, men ikke i fryseren.

Den næste dag, fortyndes en lyserød opløsning af kaliumpermanganat og forsigtigt skylle løgene. Først da kan du plante tulipaner.

Det optimale tidspunkt for udplantning

Ud over at forberede pærer, skal du vide , hvornår man skal plante tulipaner i foråret. Den mest optimale tidspunkt - indtil april. Hvis i dit område på dette tidspunkt stadig kan fryses, vil det lander pærerne i en beholder, der er egnet i størrelse. Når vejret bliver varmere, kan du flytte planterne i åbent terræn.

Samtidig huske, at landbruget tekniker ved plantning bør respekteres fuldt ud. Hvis pleje er forkert, så tulipanerne blomstre næsten ophøre, og deres pærer er knust. Som et resultat, vil anlægget bliver svage og små.

Hvordan til at plante tulipaner: forberede en seng

Så sadim tulipaner i foråret. Først og fremmest skal du forberede området til plantning pærer. Bed af tulipaner under du kan begynde at forberede sig, så snart sneen smelter og jorden vil ikke være så Mara.

Hvis sengen havde været forberedt i efteråret, og det er fri for rodukrudt, kan du ikke grave i jorden. Simpelthen løsne den til en dybde på 5 cm. Det kan gøres ved hjælp af en konventionel chopper eller med planet Fokine. Så lave et hul i jorden, eller riller.

Hvis sengen er stadig tilgroet, så skovlet det. I dette tilfælde, så prøv så omhyggeligt som muligt at vælge rødderne af flerårige græsser. Hvis sengen er udarbejdet i det tidlige forår, og landingen du beslutter at bruge lidt senere, og det var overgroet med ukrudt melenkimi, derefter grave jorden er ikke det værd. Bare proryhlit jord.

plantet pærer

Hvem kan ikke lide smukke tulipaner, fotos af dem er blot sød? Planter til at vokse store og blomstre, skal du plante dem korrekt. Landing pærer du kan producere, og tidlig og sene forår.

Under landingen huske, at jorden er meget tør forår, tulipaner og en betydelig mængde fugt påkrævet. Tilberedte riller eller brønde rigeligt hælde vand. Så hvordan at plante tulipaner i foråret i en tør jord, der svarer til det faktum, at du bare smide.

Plant løgene af planter i jorden og forsigtigt drys dem med jord. Lagtykkelsen bør være 5 til 10 centimeter. Når planterne er plantet, kan de ikke vandes, før de første spirer. Efter spiring, tulipaner kræver pleje.

spudding

Selv tulipaner - fordringsløs planter. Deres dyrkning er ikke fyldt med store vanskeligheder. Men din opmærksomhed disse blomster kræver. Du er nødt til at tage sig af tulipaner omhyggeligt. Hvis tiden ikke giver en blomst, han har brug, vil han visner, og kværner. En pære med lidt pleje simpelthen ikke modnes.

Da de første skud vises, jorden er ikke løst, fordi du kan få meget skadelige for unge planter. Det er bedre at vente på det øjeblik, hvor alle tulipanerne vil spire og slå rod godt.

Hvis jorden er tør, før løsne det rigeligt hæld spirer. Gør alt for at pleje. Start løsne jorden efter fugten er helt absorberet.

top-dressing

Vanding de unge planter, og kan tage deres dressing. Til denne løsning, du kan bruge svag kongelys, forfortyndet i vand med humus. Før proryhlit såbed jord drys særlig forberedelse, som indeholder mikroorganismer nyttige for tulipaner. Ligesom der ikke alene har du Feed de unge planter, men også forbedre jordbundsforholdene.

Du kan også tilføje en lille mængde af fælles bagegær i live. De er også i stand til at accelerere væksten af planter og forbedre jorden. At fodre disse planter ofte bruger mineralsk gødning, såsom urinstof. Men for at blive involveret i sådanne stoffer er ikke nødvendig, da effekten af deres brug af kortvarig. Der er således en undertrykkelse af udviklingen af gavnlige mikroorganismer til jorden. På grund af denne pære ikke er fuldt modnes og blive meget dårligt holdt. Den sikreste m anvendelig til tulipaner anses organisk gødning.

Som konklusion

Tulipaner er ikke de mest finurlige planter. Men for dem er det nødvendigt at være i stand til at tage sig af. Omsorg for anlægget bør begynde med plantning pærer. Og det er ligegyldigt, om foråret plantning tulipaner eller efterår. Meget mere vigtigt at skabe optimale betingelser for vækst og udvikling af pærer. Med den rette pleje og omhyggelige plante blomsterknopper store, glædeligt sin skønhed og originalitet. De vigtigste ting - husk, at sorter tulipaner er ikke anderledes i naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.