Mad og drikkeOpskrifter

Havabbor i folie

Hvis du vil lave havaborre i folie i ovnen, er følgende opskrifter meget nyttige for dig. Havabbor er en særlig skål - faktisk kød af fisk, der blev kogt i ovnen, er kendetegnet ved magert, ømt, duftende og saftigt. Bagt havabbor er en fremragende mulighed som en sideskål til kartofler eller ris.

Opskriften på havabbor er ret simpel. Men det er værd at bemærke, at forberedelsen af flod og havabbor behøver lidt anderledes. Udadtil er grouper meget lig med flodbassen, men kødet er meget fedtet. Fra kulinarisk synspunkt er det langt fra den mest behagelige tidsfordriv at behandle en aborre. Han har en meget problematisk hud, hvorfra det er svært at rengøre.

Havabas bagt i ovnen

Der er mange måder, hvorpå du kan tilberede en grouper. Og således adskiller hver af dem de positive kvaliteter. Overvej en opskrift, hvordan man laver en havabbor bagt i folie, med tilsætning af pærer og æbler.

ingredienser:

- 1 kilo abborfilet

- 300 gram æbler (det er bedst at tage flere forskellige sorter, ideelt sød og sur);

- 300 gram pærer (søde men faste vinterarter)

- 2 spsk smør

- 2 spiseskefulde solsikkeolie

- citronsaft, peber, salt og marjoram.

Ris grød vil være den perfekte sideskål til en sådan skål.

fremstilling:

Skyl fisken grundigt, skræl benene og huden, skære filet portionsvis. Strøs nu let med citronsaft, peber og salt, drys med tørret marjoram. Vidste vidste du, at marjoram er en vidunderlig krydderi egnet til grøntsager, fisk og kødretter?

Vask pærer og æbler, skræl dem, skær kernen ud og skær i tynde, ret store skiver (læg hver frugt separat fra hinanden). Drys citronerne med saft.

Smør en dyb stegepande eller bageplade med solsikkeolie. Sæt jævnligt æbler på bunden, drys lidt og drys med marjoram. På toppen af de udlagte forberedte fileter, som skal strøges med revet frosset smør.

Derefter lag et lag pærer, drys alt sammen med marjoram, pakk alt i folie og læg det i en forvarmet ovn. Dens temperatur skal være omkring 160-180 grader, og den kan ikke sænkes. Havabboret er bagt i folie i en halv time.

Serveres bagt bas kan være direkte i den form, hvor den er bagt eller lagt på en separat skål og tilsætte bagt frugt. Som et garnish er sprød risgrød, kogt i meget vand med smør, fremragende.

Havabbor i folie er meget saftigt. Og grøntsager giver skålen en særlig smag.

En anden opskrift

ingredienser:

- tre eller fire aborre

- salt og peber

- en citron

Smeltet smør

- flere fed hvidløg

- en pakke spinat

- 100 gram fedtsyre

- to spiseskefulde blød ost

- fire tomater

fremstilling:

Vask, rengør, peber, salt og drys fisk fra alle sider med citronsaft. Derefter stege aborre i en stegepande i smeltet smør. Samtidig skal du forberede en dyb stegepande eller bageplade, smøre den med vegetabilsk olie.

Skær tomaten med ringe og læg på bunden af formen, læg fisken på toppen, tilsæt lidt hvidløg, peber, salt og optøet spinat. Nu er det nødvendigt at hælde alle med fedt fløde og drys med ost. Sæt i en forvarmet ovn i 25 minutter.

Efter at den angivne tid er gået, fjern havbassen fra ovnen og læg den over pladerne.

Alt! Den mest lækre skål - havabbor i folie er klar. Du kan glæde din familie med dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.