Mad og drikkeOpskrifter

Hvordan laver man azu fra svinekød?

Azu - en skål af tatarisk køkken, der er skåret i små stykker kød, stuvet med tomater og skiver saltet agurk. Ofte omfatter denne skål kartofler og gulerødder. Traditionelt er azu lavet af oksekød, lam eller hestekød. Denne ret er imidlertid blevet så udbredt, at nye muligheder har dukket op. For eksempel kan nogle mennesker lave mad azu fra svinekød eller fra fjerkræ.

Det skal bemærkes, at for at forberede azu fra svin skal du kun tage magert kød, ellers vil skålen vise sig at være for fedtet. Derfor skal du med et stykke svin først afskære alt synligt fedt.

Så hvordan laver man azu fra svinekød? Først forbereder vi de nødvendige produkter, vi har brug for ca. 500-700 gram magert pulp, et par små løg, tre tomater. Hvis der ikke er tomater, så kan du bruge tomatsauce eller tomatpasta. En anden tager gulerod (medium størrelse), 3 saltet agurk (lille) og 6-7 kartofler. Derudover skal vi bruge omkring et halvt glas kød bouillon og krydderier - peber, salt, løv blade, hvidløg, grønne. Hvis der ikke er nogen bouillon, kan den erstattes med saltet kogende vand.

Alle produkter er klar, vi begynder at forberede aza i tatar fra svinekød. Kød skal skæres i små aflange stykker, ca. 2 til 4 cm. Skær løg i tynde halvcirkler, syltede agurker - små terninger.

Tomater skoldet med kogende vand, så de bliver meget lettere at skrælle. Derefter skæres i halvt og ekstraherer frøene fra dem. Vi skærer tomatpulpen i små stykker. Gulerødder rengøres og skæres tilfældigt. Du kan klippe det i cirkler, eller du kan - halm, der elsker det.

Opvarm nu stegepanden med lidt olie og begynd at stege køddelene. Dette bør gøres med stærk opvarmning og lægge kødet i et lag. I dette tilfælde vil kødet hurtigt dække med en skorpe og vil ikke have tid til at starte saften.

Stek kødet i kedlen og lidt saltet, og tilsæt peber. Salt ikke råt kød, fordi det ved tilberedning vil tildele en masse saft, og den tilberedte skål kan blive tørre.

Efter alt kød er stegt, læg løg og steg det, indtil det bliver klart. Du behøver ikke at brune løgene. Vi sender de stegte løg til kazan til kødet.

Nu hælder vi bouillon i kedlen, tilføjer tomaterne og sætter dem på ilden. Hvis der ikke er tomater, så tilsæt tomatpuré eller sovs, kan du bruge tomatjuice. Stew i omkring fem minutter og tilsæt gulerødder. Fortsæt med at simre med en lille opvarmning i 40 minutter, indtil kødet ikke kommer til det klare.

I mellemtiden renser vi kartoflerne og skærer det med halm. Stej kartoflerne i en stegepande med tilsætning af olie næsten til kogte. Saltede agurker skåret i små terninger og tilladt med tilsætning af en lille mængde bouillon.

Tilsæt de stegte kartofler og syltede agurker til det færdige kød, læg laurbærblade og krydret parret efter smag. Vi slukker yderligere fem minutter, så fjern det fra ilden, læg hvidløg i hakket hvidløg og lad parret brygge i 10-15 minutter.

Vi sprede den forberedte azu fra svinekød på tallerkener og drys det med hakkede urter.

Ovenfor var en klassisk version af forberedelsen af azu fra svinekød. Men der er stadig en "hurtig" version af madlavning af denne skål fra svin mørbrad. Vi tager 400 gram mørbrad og 300 gram skrællede kartofler, skåret i terninger. Tag også en løg og skær den i strimler. Vi sætter alt sammen med kedlen, som tidligere var hældt lidt vegetabilsk olie, stege. Hæld derefter i bouillon (en og en halv kopper) eller vand, salt, tilsæt peber og krydderier efter smag, dække med låg og gryderet i 10 minutter. Derefter til kittel tilføjes en finhakket agurk og et par skeer tomatpasta. Igen skal du lukke låget og simre i yderligere 10 minutter indtil blødheden af kød og kartofler. Fjern fra ilden, tilsæt hvidløg, bland, og du kan ringe alle til bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.