Sport og FitnessUdstyr

Sådan installeres mount på et snowboard? Installation montering snowboarding for en nybegynder

Vinter sportsfans, der allerede har valgt bestyrelsen for erobring af bjergtoppe, skal blive vejledt i, hvordan man korrekt installerer mount på et snowboard. Tilstedeværelsen af en sådan viden vil justere bestyrelsen, baseret på personlige præferencer og kørestil valgt.

Strukturen af inventar på et snowboard

Standard mount snowboardet omfatter følgende sæt af elementer:

  • base;
  • highback;
  • gas-pedal;
  • øvre og nedre strep;
  • hjul.

Da de klip skruer er altid på udkig udad, i praksis, er det ganske let at skelne mellem venstre og højre montering snowboard. Bare se på den disk, der er markeret i grader fra 0 i begge retninger. Tilstedeværelsen af yderligere huller i skiven på grund af behovet for at tilpasse fastgørelser i fronten og den modsatte retning.

Sådan installeres mount på et snowboard, baseret på rack?

Ved installation af inventar Uanset hvilken fod frem foretrækker at stå på brættet rytter under rejser. Novice snowboardere ganske vanskeligt straks at vælge en passende stativ. Dybest set alt er lært i praksis.

Men der er stadig en effektiv måde at bestemme den mest komfortable skrivebord derhjemme. For at gøre dette, skal du få et lille skub i ryggen. Hvilken fod vil glide frem først, at mest sandsynligt, er en førende, når snowboarding. For at sikre at resultatet er værd flere gange for at gentage oplevelsen.

Hvis det højre ben var i front, og i så fald skal du installere holderen på et snowboard designet til dette ben, tæt på næsen af brættet. Baseret på arten af placeringen vært vedhæftet fil, vil efterfølgende blive reguleret af bredden af tandstangen. En praktisk ryttere bred rack, den anden - smal. Novice snowboardere anbefales at indstille bredden på et gennemsnitligt rack.

Konfiguration mounts

Før vi går direkte til installation af inventar, er du nødt til at prøve dem sammen med sko. Det er nødvendigt at justere speederen. Reguleret af dette element fra basen. For at forstå dette problem, er det nødvendigt at sætte støvlen i den vedhæftede fil, knappe top og bund Strep. Speederen bør indstilles til en sådan position, at den nåede sokken på sålen bøje.

Sådan installeres mount på et snowboard? Det er nødvendigt at tilpasse Strep. Til dette er der specialværktøj til justering på bagsiden af klippet. Derudover, er du nødt til at være opmærksom på, at den høje ryg stramt tyet til at starte.

Sådan installeres mount på et snowboard med en høj grad af stivhed?

Hvis de tilgængelige stive bord med passende type sko, i et sådant tilfælde er det bedre at gøre installationen af forankringer ifølge den såkaldte udskæring rack, hvilket gør det muligt at udføre pludselige, skarpe drejninger ved hastighedsområder.

Vinklerne af placeringen af inventar på hårdt snowboard bestemmes af bredden af brættet. Du skal først installere den bageste montering, så sokkerne var på udkig efter en lille bord. Samtidig skal hælen være placeret tydeligt på hælen kant. Dette vil give mulighed for maksimal pres på kanten af brættet.

Frontmontering installation skal udføres på den bageste fastgøringsvinkel, tilføjer til sin holdning ca. 8. Herefter vil det være muligt at justere vinklerne for en behagelig tur, baseret på den enkeltes ønsker.

Installation af beslag til standard bord med bløde støvler

Sådan installeres montering snowboard standardmodel? Prøve følger begyndende med installation af standard konfiguration for datatypen af brædder, som kræver justering fastgørelseselementer ifølge vinklerne + 21 ° / + 6 °. Ved fastsættelsen af den mest egnede rack i praksis vil det være muligt at ændre et par indstillinger vinkler rækkefølgen af 3-4 i den ønskede retning.

centrering stativ

For at forstå, hvordan man korrekt installerer mount på et snowboard, er du nødt til at beskæftige sig med spørgsmålet om tilpasning rack. det er påkrævet for at justere fødderne i forhold til bredden af snowboardet, hvilket bidrager til stabiliseringen af vindinger under kørslen.

Den bedste måde at rack centrering - skoet støvler med bindinger, og derefter forsøge at føle, hvor foden skal være i forhold til bladet montering. I dette tilfælde, indstilling montere snowboarding for en nybegynder kan det være mere vanskeligt, da nogle skruer har en fast hæl. I andre modeller bindinger hæl kan bevæge sig i begge retninger, hvilket bidrager til en mere komfortabel stilling sko forandring.

Bredden af stativet

Ved at sætte bredden af tandstangen skal forstås afstanden mellem midtpunkterne af separate fastgørelsesorganer. For at forstå, hvordan man korrekt installerer mount på et snowboard, i dette tilfælde, skal du starte fra parametrene for sin egen vækst.

Stance bredde skal være præcis lig med afstanden fra jorden til midten af patella rytter eller gøre en 2,5 cm bredde større end skuldrene. Parameter rack bredde i væsentlig grad påvirker mulighederne kontrol af brættet adfærd. Den bredeste rack knyttet til bevægelsen stabilitet komplicerer imidlertid ændringen af kanten. Den modsatte Virkningen mærkes lavere indeks stiverbredde.

Forstå, hvordan man korrekt installerer mount på et snowboard, baseret på bredden af stativet, er det vigtigt for freestylere, der ofte bevidst øge tallet til at udføre komplekse tricks. Mens fans foretrækker ofte ned ad bakke smal rack.

Novice ryttere anbefales at bruge den naturlige bevoksning, ty til standardindstillingerne er anført ovenfor. Uautoriseret ændring af denne parameter vises kun egnet til erfarne snowboardere, der er i stand til i praksis at skelne mellem effekten af justeringen af individuelle indstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.