SundhedKvinders sundhed

Sagging bryster igen bliver elastisk. 5 skønhed hemmeligheder

Bryst - det er den sande rigdom af en kvinde, et symbol på hendes skønhed og kvindelighed. I alle aldre det kvindelige bryst var den ene del af kroppen, der er beundret. Det er dedikeret til hendes digtning. Hun var den inspiration og muse af malere og billedhuggere. Og mændene er vild med denne del af den kvindelige krop. De er klar til at overveje det i timevis, at bemærke til mig selv, sine fordele, og tale højt komplimenter.

Enhver kvinde ved, hvor vigtigt det korrekt, og vigtigst tage sig af din hals og bryst området. Her huden er meget sart. Hun har brug for konstant opmærksomhed. Enig, ikke meget flot udseende hængebryster. Hvorfor er huden på brystet så hurtigt bliver gammel og strakt? Hvad er årsagerne? Er det muligt at holde de unge i denne del af kroppen? Lad os tale om det.

Hvorfor bryst synke?

Grunden til, at en kvindes sagging bryster - bugne. For det første, den er tung. Jo større størrelsen af brystet, jo større dens vægt. Kvinder, der har små bryster, kan du ikke bekymre dig, at deres værdighed obvisnet af denne grund. For det andet, sagging bryster på grund af ældning af huden og tab af elasticitet af musklerne. For det tredje, sagging bryster er typisk for kvinder i overgangsalderen. I løbet af denne periode, hormonelle fuldstændig genopbygget, der er atrofi af brystet. Og endelig, det faktum, at en kvinde er sygepleje hendes barn er ammet, forårsager også en stigning i vægten af brystet, strække musklerne og som et resultat, siger hun sagging bryster.

Er der en måde at bevare elasticiteten i et bryst?

Kun den dovne og uvillige altid se smuk og elegant kvinde mener, at det er umuligt at bevare elasticiteten i brystet. Alt er muligt. Der er mindst to måder at gøre brystet strammet og tonet. Først - bryst korrektion udføres hurtigt. Moderne plastikkirurgi virker vidundere. Det er i stand til at øge eller mindske brystkirtler, samt at hæve dem og strammes, for at ændre form. Hvad du har brug for dette? Selvfølgelig betyder en kvalificeret plastikkirurg, en fast beslutning og mod til at lægge sig ned på operationsbordet og lod sin krop skæres med en kniv.

Den anden metode - non-invasiv, men ikke mindre vanskelig. Spænd brystet og holde sin elasticitet til alderdommen er meget muligt, hvis du følger de 5 regler.

Vidunderlige regler for perfekte bryster

Ja, der er visse regler for regelmæssig overholdelse, som kan være lang tid at bevare skønheden og ungdom i brystet og décolleté. Den første regel - sundhed. Alle brystkræft ødelægger hendes skønhed, fremskynde processen med forfald og ældning. En kvinde bør regelmæssigt besøge lægen, mammalogy og kontrollere deres bryster.

Den anden regel hedder: perfekt kropsholdning - bidrag til skønheden af brystet. Hvis du går eller sidde bøjet, skal du ikke blive overrasket over, at du har flænge bryster.

Den tredje regel gælder for dem, der altid sidder på en kost med et drøm - at tabe sig. Pludselige og hyppige vægttab fremmer hudens stretch halsudskæring. Ikke mindre farligt for brystet og en skarp sæt vægt.

Den fjerde postulat, at en korrekt og konsekvent øvelse vil hjælpe musklerne til at holde brystet. Efter en god træning, skal du huske at tage en kontrast bad og massage dine bryster med vand.

Den femte regel gælder for pleje og bryst pleje. Cremer, masker og wraps - er påkrævet. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige værktøjer til hudpleje bryst og halsområdet. Jo længere du holder din ungdommelige hud, jo mere sikkerhed for, at de hængebryster du er ikke bange. Det er også vigtigt at vide, hvordan man vælger en bh for mig selv. Denne beklædningsgenstand bør ikke være stram eller for løs.

Som du kan se, disse 5 regler at overholde, er ikke så svært. typisk kun nok til at blive til en vane. Og så kan du være stolt af sin lange smukke bryster og hendes unge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.