SkønhedHår

Et par hemmeligheder om hvordan man laver smukke hår derhjemme

Næsten hver kvinde har glat hår på arten, drømme om en frodig og tykke krøller. Ikke alle har mulighed for at besøge en skønhedssalon til at gøre dig selv en fejlfri installation. Og vi altid ønsker at se smuk. Derfor, i denne artikel vil jeg tale om, hvordan man laver en smuk hår derhjemme. Selvfølgelig skal førere af frisør er der et helt arsenal af værktøj og tilbehør som afslutning hår. Ud over dette er det værd at nævne deres professionalisme, der gør det muligt at skabe virkelig flotte frisurer. Vi forsøger at bruge til dette formål den sædvanlige curling, forskellige ruller og skum stærk fiksering. Tøv ikke med, hvis tilegne sig de nødvendige færdigheder vil du få smukke hår, så ingen ville tænke på, hvad du har gjort dem selv alene. Så hvordan man laver smukke hår derhjemme?

Og krøllejern - vores trofaste hjælpere i daglige permanenter

Kvinde på alle tidspunkter ønskede at være smuk. Og sådan en anordning som et krøllejern eller curling hår, blev opfundet for længe siden. Nu, en ny generation af disse midler til skønhed, der forårsager minimal skade på krøller samtidig skabe frisurer. Men glem ikke, at i dette tilfælde, håret ændrer sin form på grund af udsættelse for høje temperaturer, hvilket påvirker dem negativt. Derfor, for at blive involveret i krøllejern er ikke nødvendig. Og nu direkte om hvordan man laver smukke hår curling. Mit hoved, tørre hårtørrer, kam dit hår, opdele dem i individuelle tråde. Varm krøllejernet og begynde at vride dem til det startende fra den bageste del. Den færdige streng før fuld afkøling kan sikres ved hjælp af klemmer. Så frisure vil forblive i lang tid. Når alt er klar, drys med lakeret hår.

Spoler til små krøller

Generelt er spolerne normalt bruges til perm. Gør det derhjemme er problematisk, da små krøller på samme tid er usandsynligt, at være glat og pæn. Men vi vil forsøge at bruge disse curlere konventionelle jern. Så jeg vil tale om, hvordan man laver smukke hår derhjemme ved hjælp af spoler. Til dette formål, at mit hoved, som enhver hår nemmere snyde i en ren form. Og i dette tilfælde hår vil blive længere. Så gælder i vådt hår skum i tilstrækkelig mængde. Siden bagsiden af aftagelige tynde tråde og snyde dem på curlere, placere dem vandret. Når alt er klar, vi tør hovedet hårtørrer og tag spolen. Drysses med små krøller lak. Frisure er klar! Nu hvor du ved, hvordan man laver en smuk hår derhjemme, så de har vist sig som Julia Roberts i "Pretty Woman".

Curler Velcro til at skabe ekstra volumen

Hvad hvis du ikke ønsker at krølle hår, men bare give dem pragt? Efter voluminøse tråde mere modtagelige for enhver installation. Hvor hurtigt lave smukke hår, så de hang ned naturlig bølge? Dette vil hjælpe dig curler velcro stor diameter. Mit hoved, årsager skum, vind hår på store ruller og tør dem. Fjernet "Velcro" er let, fordi det ikke har nogen klip. Efter deres fjernelse, slog frisure hænder og drysset lak stærk fiksering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.