SkønhedHår

Frisurer i boho stil. Opret fashionable billeder

Boho Style - er imod glamour og strenge tendenser compliance. Det ser med tilfredshed på selvudfoldelse, individualitet, komfort, naturlighed. Som i tøj, i kunsten at frisør, han ikke mister relevans i mange år. Frisurer i boho stil i dag kan findes næsten overalt. En afvigelse fra de strenge regler og rammer giver mulighed for at eksperimentere og skabe en skønhed af sine egne.

Vil du lære at style dit hår i denne stil? Følg de få regler og tips. I betragtning af, at denne stil fremmer frihed, de er få.

stil Basics

Frisurer i stil med boho-chic give indtryk af uagtsomhed. Nogle gange, ser på sådan foldning, skulle man tro, at det brugte et minimum af indsats og tid. Denne effekt er, og bør være, men tror ikke, at alt er så simpelt. Hvis du style dit hår henkastet smukt resultat vil ikke fungere. Effekten af lethed og naturlighed opnås ved betydelig arbejdskraft.

I dag frisurer i boho stil pryder ikke kun almindelige piger. Deres valgte selv berømtheder. For eksempel, en velkendt fan af buer på en fri og afslappet stil - det søstrene Olsen. Deres foto - et vidunderligt eksempel på ovenstående. Lette krøller skuespillerinder er godt vedligeholdt og præcis, selv om det synes at vinden hylede i dem. Så det skal se frisure i boho stil.

Hvordan laver sådan hår? Kompliceret om det er der ikke noget. børste først dit hår grundigt, skru de låse af hår på store curlers. Så, uden at kæmning, adskille dem i separate Lokker, splitte fingre. Deal med spidsen af voks.

tilbehør

Style Boho afskyr tendenser. Hvis du har en form for tilbehør, der er på toppen af popularitet i sæsonen, rense det væk. Vi får brug for en klassisk, vintage, hendmeyd. Her er naturligvis at observere en sans for proportioner og ikke at holde sig til håret, der faldt. Men for eksempel kan messing hårnåle fra hendes bedstemors ungdom være en rigtig hit. Som vedhæng med farvede fjer.

Handy blonder, prangende perler lavet af naturlige materialer, fjer, floss. Fremragende dekoration kan blive kedeligt (små fletninger fremstillet i speciel teknik) vævet af tråde. De kan vise sig som flettet streng af sit eget hår, og aftagelig tilbehør.

Hvis du vil være en ceremoni, bemærk tiaras, kroner, pandebånd med blomster. Weave i håret kan være endog boho perler, kæder og halskæder.

Fletninger og fletninger

De, der ved, hvordan man flette fletninger i dit eget hoved, kan nemt selv på daglig basis for at opbygge en bred vifte af frisurer i boho stil. Fotografering anbragt nedenfor viser, hvordan organisk og effektivt set fletninger af forskellig tykkelse fast bageste hårnål.

En anden farverig løsning - seletøj, suiter af to snoede strenge, snarere end tre eller fire, ligesom en le. En stor effekt kan opnås ved hjælp af forskellige former for vævning: fishtail, fransk fletning, spike.

dreadlocks

På grund af den stil af boho dreadlocks afrokosy og Zizi oplever en anden ungdom. De er gode til at passe i fri stil. Selvfølgelig, de er smukke og spektakulære i sig selv. Men du kan bygge ud af dem, og alle mulige frisurer i boho stil. For at gøre dette, løft dreadlocks på hans hoved, forlader kysten på 2-3 stykker. Træk elastik og pak dem omkring hende, sikring ben. Udragende ender af hår giver mere rustik og smag. Af den måde, kan du dekorere på egen hånd.

Vigtigst dag

I dag boho stil trængt selv i bryllup mode. Kjole som om taget ud af min bedstemors kuffert, eller syet i hånden, bare se på det luksuriøse baggrund af kedelige og kedelige forbrugsgoder. Hvis dette - dit valg, tage sig af alle detaljerne i billedet. I en så vigtig sag kan ikke være bagateller.

Bryllup frisurer i boho stil, selvfølgelig er bedst at overlade til en professionel. Planlæg tilbehøret. Det kan være blomster fra foamirana, perle strenge, silkebånd og mere. Den vigtigste ting, hår matchede hendes kjole.

Meget elegant look krøllet hår, krydsede på ryggen og fri til at stige ned på hans skuldre. Glem ikke om sløret! I dag er det lavet, ikke blot af tyl, men også for guiPure og blonder.

Da det er umuligt at gøre

Tror ikke, at "Boho" er synonym med betyder sådanne definitioner som "uagtsomhed", "beskidt", "skødesløshed". Denne stil lærer den naturlige skønhed og individualitet. Og hvordan kunne se temmelig usoigneret hår? Før du laver en frisure, bringe dem i orden, omhyggeligt kam. Hvis du bruger fleece, maske overfladen pænt kæmmet glat streng.

Med ekstrem forsigtighed, bruge rhinestones. Og hvis du er i tvivl, undgå dem helt. De fleste af dem ser billigt. Og denne stil er meget bedre egnet halvædelsten, ædle end deres efterligning.

Altid huske på proportionssans. Undgå kontroversielle farver og ikke vejer ned hår overflødige tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.