SkønhedHår

Spaltede spidser af hår eller give hår sundhed.

Selv den mest holdbare og kan blive beskadiget nemt ved stærk naturlige hår, hvis for hyppig brug af forskellige midler og udstyr til tørring og styling hår. De mest almindelige virkninger af en sådan eksponering - det er spaltede spidser. Ved første øjekast, at problemet kun synes irritationsmoment, mens det i virkeligheden var det på grund af, at håret mister sin naturlige skønhed og ser usoigneret og kedelig. Heldigvis er der mange forskellige måder at løse dette problem, begyndende med anvendelse af særlige midler til hårpleje med strukturen i beskadiget og slutter med en simpel klipning.

Den vigtigste årsag til spaltede spidser er perming, samt de negative virkninger af at have hyppig farvning. Under sådanne kosmetiske procedurer aggressive kemikalier skadelig virkning på hårets struktur, beskadige håret øverste beskyttende - neglebånd. Visuelt beskadigede hår synes splittet, og hår selv - ikke godt vedligeholdt og kedeligt.

Spaltede ender af hår kan også dannes på grund af regelmæssig brug shampoo indeholdende alkaliske ingredienser varm tørretumbler tørring, udsættelse for sollys. Alle disse faktorer har en direkte indflydelse på strukturen af håret, hjælper det skørhed og tørhed.

Behandling af spaltede spidser af håret bør begynde med at skære de beskadigede områder. Det er bedst at bruge en klipning under "termostrizhki" teknologi, der indebærer anvendelse af en varm saks. Effekten af denne procedure kan ses næsten øjeblikkeligt, da det giver dig mulighed for at ikke kun slippe af posechennyh tips, men også "loddemateriale" spidsen af håret, forhindre yderligere nedbrydning.

Det er værd at bemærke, at haircut - dette er ikke et universalmiddel i bekæmpelsen af posechennymi hår. Hvis intet ændrer sig i de daglige ritualer hårplejeprodukter, ender split hurtigt dannet igen. For at forhindre deres forekomst bør ved det første tegn til at opgive procedurer skadelige for strukturen i håret: Brug ikke en varm hårtørrer, varme ruller og forskellige typer ploek varme strygejern og styling.

Der er også andre måder at spare håret mod skader. Da sprødt og split hår kræver særlig pleje, er det nødvendigt at ændre de sædvanlige shampoo speciel regenererende. Pick produkter, der tager sig af hår og indeholder en del af vitamin B5 eller lecithin, og forskellige planteekstrakter såsom pebermynte ekstrakt, kamille, lind blomster, hvedekim. Udover brugen af shampoo, skal spaltede spidser fugter hår balsam eller ved hjælp af klimaanlæg, hår styrkelse af struktur - de skaber det beskyttende lag er reduceret, og den indvendige hår.

For dem, der befandt sig i et sådant problem, som den spaltede spidser af hår, bør behandlingen også omfatte en fugtgivende maske. Den enkleste af dem, kan du gøre dig selv: tage den naturlige oliven, mandel eller burre olie og anvende den på håret i en halv time før vask. Efter ansøgning hoved ønskelig cellofan wrap og wrap et håndklæde til at forstærke effekten af næringsstoffer.

Desuden kan spaltede spidser af hår masker strømforsynes fra en almindelig hjemmelavet yoghurt, æg eller honning.

Hvis du ikke ønsker at bruge hårbalsam, kommercielt tilgængelig, kan det gøres på grundlag af plantestoffer infusion af pebermynte, kamille og birk blade. Brug den er nødvendig, da en skylning efter vask. Positivt påvirker også brugen af svage spiritus æbleeddike som en skylning, det tillægger den levende hår glans og pleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.