Hjem og familieBørn

Sådan navngive barnet.

Uanset hvad du siger, men fødslen af et barn - det er en begivenhed i livet for hver familie. Og altid der er et problem - hvordan du vælger et navn til barnet. Dette er et meget vigtigt spørgsmål, som er i stand til at påvirke en persons videre liv. Navnet kan påvirke karakteren, skæbne og menneskers sundhed. Derfor, før du ringer til barnet, er du nødt til at tænke grundigt og nøje afveje alt.

Nogle mennesker vælger navnet på fremtiden for barnet, når han er i livmoderen, nogle - efter hans fødsel, og der er dem, der ved, hvordan de vil kalde deres barn siden barndommen. I vores land, forældre har ret til at tænke over, hvordan man kan navngive barnet inden for en måned efter hans fødsel. Normalt dette spørgsmål bliver genstand for diskussion af alle familiemedlemmer, samt venner og bekendte. Tidligere, at børn bruges blive kaldt ved navnet på den helgen, den dag, hvor barnet blev født. Så efter vedtagelsen af kristendommen dukkede op, og latin, og græske navne. De havde ikke forårsage misbilligelse. Og i det 20. århundrede efter revolutionen dukkede neologismer-navne, som er en forkortelse af parolen om kommunismen. På det tidspunkt, det kom til at tænde en masse børn med mærkelige navne.

Hvis du lider og ikke ved, hvordan man kan navngive barnet, så vil du være nyttigt at vide, hvad, nutidens forældre er styret i at vælge et navn til barnet. Først og fremmest, er det stadig kaldes børn af kirkens kalender. For at gøre dette, datoen for fødslen sammenlignet med kirken kalender. Hvis denne dag ikke er indskrevet et enkelt navn, datoen for den næste kig efter ham.

Nu er der en enorm mængde af litteratur, der fortæller dig, hvordan du vælger en baby navn. I disse bøger indeholder oplysninger om oprindelsen og betydningen af et navn. Disse ordbøger kan være uvurderlige ubeslutsomme forældre.

Nogle mennesker, især dem, der har stærke familiebånd og en rig tradition kan kaldes børnene til ære for en person fra pårørende. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at være yderst forsigtig, fordi barnet kan gentage skæbne denne mand.

Forældre i deres søgen efter et svar på spørgsmålet om, hvordan at navngive barnet, også henvise til numerologi og det esoteriske. Nu fraskilte mange "eksperter", der er villige til at betale for dit barn astronumerologichesky analyse antager navn og fødselsdato. Du skal passe på ikke at falde for agn til charlataner.

Stor værdi skuespil og mode. Fra tid til anden et eller andet navn det bliver meget almindeligt. Selvfølgelig er der forældre, der dybest set ikke ønsker at være ligesom alle andre, men dybest set, at resultatet bliver et stort antal Maksimov, Anastasius og Vladislav blandt en generation.

Når du beslutter, hvordan at navngive barnet, skal du sørge for at kontrollere, om det navn, du troede op kombineres med det mellemnavn baby. Dette skyldes det faktum, at der er meget unpronounceable kombinationer. Hertil kommer, sommetider navn og efternavn er af forskellige nationaliteter, for eksempel, vil russisk efternavn Ivanovna lyde latterligt ud for navnet Henrietta.

Det er også vigtigt at tænke på kombinationen af den og efternavn af barnet. Hvis du er den slags simple russisk, ikke kalde sin datter Carolina. Uheldig kombination af første og sidste navne kan være genstand for latterliggørelse og komplekser, samt rim med hinanden.

Sørg for at notere, om det valgte navn diminutiv formular. Det er umuligt at ringe til en person, en levetid fulde officielle navn, så du er nødt til at lide, og at opfinde Gud ved hvad.

De valg, du skal gøre, er ikke let. Læs særlige litteratur, tænke, tale med dine kære, men husk, den endelige beslutning som at navngive barnet bør kun tage forældrene. Navn vil have en indvirkning på hans fremtidige liv, men din varme og god holdning er også af stor betydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.