HjemlighedIndretning

Hvordan vælger og pokleit tapet på værelserne

Dekorere væggene i rummet kan gøres på forskellige måder: ved hjælp af maling, efterligning mursten og træ murværk, træ eller fliser foring eller bruge tapetsering. Sidstnævnte metode er den mest populære og hyppigt brugt både i kosmetiske reparation, og i regenerering af et nyt hjem eller lejlighed. Moderne tapet i værelser der er alle former for farve, præget eller glat, vandafvisende og enkel, enkelt lag eller flere lag. De er fremstillet af både naturlige og kunstige materialer - vinyl, papir, viskose og endda glasfiber.

Hvad er tapet til værelser

Den billigste og mest almindelige efterbehandling materiale af denne art er lavet af papir. Og den billigste er monolag tapet. De, i modsætning til den flerlagede, har ingen baser, ingen beskyttende coating. Papir tapet limet ryg mod ryg hårdt, fordi efter iblødsætning lim, kan de let øge bredden og derefter indsnævret igen efter tørring, fra dette kan forekomme små revner. Eftersom du vælger indstillingen budget, vores råd er - ikke eksperimentere og lim den overlappende lidt. Bedre Baggrund - et ikke-vævet (stof) og vinyl. Den første er lavet på basis af naturlige eller syntetiske fibre (hør, bomuld, viskose, cellulose), og sidstnævnte har et øverste lag af polyvinyl. Fleece tapet er ikke bange for fugt og ultraviolette og god camouflage små defekter overflader af vægge, herunder mindre revner. De er ganske stærk, og kan være en smule stretch, uden frygt for tåreflåd. Vinyl tapet og styrke overlegen papir. De er holdbare, fugtbestandig og elastisk og derfor ofte i køkkener og gange. Og ikke-vævede, og vinyltapet i værelserne gjort at lime Butt - hvis du gør det rigtigt, vil du bemærke sømmene bliver kun går op meget tæt på væggen, og fra en afstand af et par fødder af deres næsten ikke synlige. Tapeter til tider vælger at skabe en interessant design. De er ikke blot skabe en unik atmosfære, men væsentligt oplive en eksisterende interiør.

Tapet i rummet: hvordan man laver det rigtige valg

Den første ting du skal kigge efter, når de køber tapet - er væsentlig. Det afhænger af, hvilken type af pris og kvalitet, samt funktionalitet. For eksempel tapet i køkkenet ofte valgt blandt vandafvisende coating, og papiret er limet, forudsat at den indendørs luftfugtigheden er lav. For sydlige sol værelser hovedsageligt valgt koldere farver, og for at bygge, vender den nordlige side, er det tilrådeligt at vælge en varm tone, og dermed udjævning kontrasten i belysning. Lyse tapet i værelserne skabe illusionen af rummet, og fordi de anbefales at blive brugt, når et lille område af rummet. Når du vælger et stort supermarked, når der ikke sælger og konsultere ingen at være opmærksom på mærkningen på etiketten. Det har en masse at fortælle en interesseret køber. For eksempel er det muligt at finde ud af, hvor meget tapet i rum udsat for de skadelige virkninger af ultraviolet (der er forskellige kategorier af bæredygtighed), uanset om de er bange for vand og mekanisk beskadigelse, metoden til limning (røv eller lap), uanset om du ønsker at afhente billedet (fra dette antal ruller afhænger ) er påkrævet eller ikke at anvende lim på væggen (i dette tilfælde, vil forbruget være dobbelt så meget), uanset om basen forbliver efter fjernelsen (som kan komme i handy i fremtiden), etc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.