SundhedOp med at ryge

Elektronisk Cigaret Joyetech Eroll-C: anmeldelser. Elektronisk cigaret Eroll: guide, anmeldelser, billeder

Elektroniske cigaretter - en meget sandsynligt udsigt for rygere. Flere og flere mennesker rundt om i verden har en tendens til netop denne form for rygning. Mange af dem, der forsøgte at erstatte tobaksrygning med denne enhed, var tilfredse med resultatet. Men hvis sandheden er så god Eroll (elektroniske cigaret)? Brugeranmeldelser er positive over dette nye produkt i langt de fleste tilfælde.

For ikke så længe siden erstattet den sædvanlige og velkendte for alle cigaretter kom en ny - elektronisk. I første omgang disse produkter var ikke ideel, og nogle lidt forskellige egenskaber og karakteristika for deres kolleger. Men indvirkningen på den menneskelige krop, og den skade, som dette medfører cigaretten til rygeren, minimeres. For folk, der forsøger at stoppe med at ryge eller reducere denne "ritual" til et minimum, er elektroniske cigaretter blevet en reel frelse. Men også frelse i form af en sådan anordning er ikke en mulighed for rygere. Det er bare en erstatning vane "dymnut" forbliver, og før eller senere personen kan vende tilbage til nikotinafhængighed. Dette faktum er ikke blevet bekræftet, men ifølge undersøgelser af køberne, 56% tilbage til normale cigaretter. Nogle af dem gjorde afslutte vane med hjælp af oprindelige nyhed, og andre generelt kombinere begge typer af rygning. Den elektroniske cigaret er ikke ringere end de sædvanlige følelser af nikotin. Men også af høj kvalitet og originalt elektronku også findes.

På udseende og konfiguration af enheden Eroll vanskeligt at skelne eksternt fra en rigtig cigaret. Flot og slankt design gør det en virkelig fantastisk erstatte tobak for den enkelte.

De vigtigste egenskaber ved den elektroniske cigaret Eroll

Ved første øjekast, en high-tech nyhed er stort set ikke anderledes end originalen. Dens diameter - 8 mm, og længden svarer til den almindelige cigaret (samlet elektronisk analog af en længde 93 mm). For maksimal lighed med den oprindelige elektron har en særlig LED. Til salg er der tre farve muligheder nyheder præsenteret i hvid, sort og sølv nuancer.

udseende

Det sælger cigaretter i en særlig designer cigaretetui, med mulighed for genopladning. I udseende ligner den iPhone-model moderne telefon i sort og hvid. Jeg har bemærket, at du ikke lykkes med sådan en sag, og den e-cigaret. Udseende af produkter elegante og smarte look. I dette tilfælde, vil du have en god mulighed for ikke blot ser sofistikeret og imponerende mand, men også let at smide en dårlig vane, ligesom rygning.

Funktionsprincippet og egenskaber

Nice og moderne model - Eroll, den elektroniske cigaret. Vejledning til brug af en sådan devaysa knyttet til produktet ved købet. Mekanismen er automatiseret, og bliver nødt til at tænde den bare et pust. Det er meget bekvemt og praktisk at bruge, da det ikke er nødvendigt at foretage yderligere tiltag og procedurer. Cigaret lys, og dens helt let at holde i hånden.

Powered Gadgets fra et lille batteri med en kapacitet på 90 mAh. Der kompenserende akkumulator, som er beliggende i BSS, med en større kapacitet (100 mAh). Cigaret tilfælde opladning gennem en bekvem Micro-USB-socket opladning. Huset er fremstillet af højkvalitets plastmateriale, som er meget modstandsdygtig over for ild.

Komponenter af den elektroniske cigaret

Komplet med elektronisk cigaret er knyttet:

 • Instruktioner for brug og drift.
 • Elegant Cigaret modeller (PCC) 1 000 mAh.
 • Forstøver, krop.
 • To fordampere.
 • Tre Eroll patron.
 • batteri (to enheder) kapacitet på 90 mAh.
 • USB-adapter til 220 V.
 • Praktisk ledning med stik Micro-USB, USB.
 • Bærbare cigaret sag (PCC) 1000 mAh - 1 stk.

Sådant udstyr i kombination med fremragende præstationer gør det muligt at nyde en cigaret på ethvert tidspunkt, der passer til dig og på ethvert sted. For at genoplade cigaretten, behøver du kun at sætte det i en cigaret sag. Ved brand på cigaretetui blå lysdioder får du et signal om, at opladningen er påbegyndt med succes. For fuldstændig helbredelse Eroll batteri til et minimum af tid. er nødvendig I alt 40 minutter for at sikre, at det er fuldt opladet. Du om det igen bede LED (han går ud).

Fra hans tilfælde er det meget enkelt at få Eroll efter genopladning. For at gøre det en lille smule hævet til nem fjernelse, skal du klikke på den særlige knap cigaretetui.

Sådan genoplades cigaretetui i hans tilfælde er der en speciel stik - port Micro-USB, og konfiguration er en standard kabel. På grund af den høje popularitet af kablet stik kan oplades og andre enheder, men producenten tilråder kraftigt at gøre det. Det er bedst at bruge en speciel adapter, der gør det muligt at oplade cigaretetui selv direkte fra netværket.

En anden væsentlig fordel Eroll model er, at en cigaret og en cigaret tilfælde kan oplades samtidigt. Huset kræver længere tid til at fuldføre opladningen, snarere end selve enheden. For at gøre dette, han har brug for omkring 4 timer. Samt på cigaretten, på kroppen er der en speciel indikator, der skifter farve, når det er opladet. Når den røde farve bliver grøn - kan du slukke cigaretetui fra batteriet. For at forlænge tidspunktet for operationen, er det nødvendigt at modstå den allerførste gang den til at oplade en fuld otte timer. Anbefalede efterfølgende opladning rygere til stuetemperatur, t. E. Ikke under 15 ° C.

Brug og montage

For at samle alle de produkt selv, behøver du ikke at gøre dette en stor indsats. Bare nødt til at lære lidt dokument kaldet "Eroll (elektroniske cigaret) -. Brugsanvisning" Der vil du finde alle de nødvendige oplysninger om det købte produkt. Monter "designer" under navnet "Eroll, elektronisk cigaret," at drage fordel af undervisningen.

Sådan udfylder den og bruge den? Nu vil vi fortælle dig. Du skal først skrue batteriet boliger forstøver, en særlig indsats til fordamperen og tilbage at binde det. Forstøveren behøver at indsætte en patron fyldt med en speciel væske til elektroniske cigaretter. Efter disse enkle trin, din Eroll klar til brug.

Ryge en cigaret vil bringe sin ejer ikke er mindre tilfredshed fra deres foretrukne proces end normalt. Smagen af hendes fremragende, takket være udviklingen af nyt design og forbedringer, som udviklere. Stramning smagen er blød og samtidig rige på bekostning af 3,7 V i batteriet. Når processen med at ryge en cigaret kan holdes som sædvanlig - mellem fingrene, indeks og midterste, vil det give det til automatisk at tænde fra et pust. Det kan holdes og avtomayzer, men du skal altid sørge for, at luftindtaget ikke er blokeret af fingrene. Så din cigaret vil fungere perfekt og slukke tørsten i rygning.

Populære Eroll (elektronisk cigaret), som opkræver ikke tager meget tid, har længe været populær blandt mange rygere. Og ikke så mærkeligt i betragtning af den lette håndtering af emnet. I dag er stigende popularitet Eroll (elektronisk cigaret). Hvordan til at fylde, brug, pleje - alle malet i detaljer i brugsanvisningen.

Grundlæggende regler for anvendelsen

Hvis du bruger nyhed af Eroll højre, vil du aldrig få ubehagelige situationer eller hændelser under rygning. Før indsamling og brug er det bydende nødvendigt at være fuldt bekendt med den særlige instruktion. Så det første efter købet af sådanne varer omhyggeligt læse sine karakteristika og egenskaber.

Forholdsregler i brugen af e-cigaretter

Der er nogle forholdsregler, der skal følges, og udføre. Disse omfatter:

 1. Skal læse brugsanvisningen.
 2. Altid sætte sættet selv og en cigaret i steder, der er utilgængelige for små børn.
 3. Care for en cigaret under operationen, og også beskyttet mod mekaniske skader og forskellige faktorer, der fører til svigt af anlægget.
 4. Fyld patroner udelukkende er designet til dette væsker og blandinger.
 5. Hold styr på antallet af popkorn og røg pauser for at forhindre nikotin overdosis (time audio stramning - omkring 5 s, pausen af en - ikke mere end 15 minutter).
 6. Patroner bør altid være fyldt i tide til at forhindre udtørring forstøver.

Disse enkle forholdsregler vil hjælpe dig med at maksimere levetiden af cigaretterne og at beskytte det mod brud eller fiasko. Dette kan angives, når du forlader på Eroll anmeldelser. En vigtig rolle spilles ved at rense fordamperen. Den kan udføres som en dyb og normal. Ofte med en sådan omhu fjerner lugt og små sod. Sædvanlige rengøring kan udføres under en strøm af varmt vand, og derefter blæse husets øvre tørre klud.

Dyb rengøring mere grundig og udføres for at slippe af med den karakteristiske for sådanne ting lugter af metal på læberne, samt et udvalg af lugte og dampe. I et sådant filter rengøring og chrom tråd udvindes godt. For at gøre dette, skal du alkohol, sodaopløsning eller citronsyre. I en af sådanne væsker til proppen filteret er ikke mindre end 1 time. Derefter grundigt skyl under rindende vand, ryste dråber vand og tør klud. For at slippe af med overskydende vand på filteret, er det nødvendigt at komme med et par pust af tomgang, fugtet med væsken fordamper. Således vil det resterende vand fordampe af sig selv.

C den første dag i salg betaget mange købere elektroniske cigaret Eroll. Anmeldelser, der forlader tilfredse kunder siger om pålideligheden af produktet og gøre det konkurrencedygtigt. Hotellet er om en "legetøj", er virkelig fantastisk. Omkring 98% af mennesker bruger det beskrive kun de positive aspekter, ikke at nævne de problemer, der kunne opstå under brug af cigaretter. Med sådan et stilfuldt design og høj kvalitet af dets anvendelse vil bringe dig ikke kun fordel relateret til indånding af tobak forbrændingsprodukter, men også en masse sjov at arbejde devaysa og dens udseende. Næsten 100% af alle kunder er tilfredse med deres investeringsfonde er i denne spektakulære nye produkt.

Elektronisk cigaret Eroll Joyetech

En anden model cigaretter giver sande kendere af smag og underfundighed at vise alle omkring hende glamour. Det - Eroll Joyetech. Denne cigaret er meget bekvemt og praktisk for folk, der ikke ryger hele tiden. Hvis du "forkæle" eller røg kun i selskab med venner - sådan en cigaret vil være din ideelle valg. Dens reduceret størrelse sammen i sig selv så meget væske som du får brug for en eller to processer. For en person, der ryger regelmæssigt og i store mængder, vil sådanne cigaretter være lille. Du er nødt til konstant at haste at genopfylde eller udskifte patroner.

Ifølge sine karakteristika og egenskaber, er det ikke adskiller sig fra de analoger. De væsentligste forskelle er uforenelighed avtomayzera fastgørelse til batteriet på grund af den bajonetlås stedet af trådene som i den kendte teknik. Gem filtrene vil hjælpe fordamper udskiftelig form - C1. Joyetech element, som opvarmer det første system er udstyret med omskifteligt, hvorved det er muligt at foretage en delvis erstatning forstøver, ændre de eneste nye fordampere.

Denne cigaret er ingen afgift indikator. Derfor, for at se, at afgiften kommer til en ende, efter at ikke lykkes. Cigaret ud efter komplet udmattelse.

Eroll Joyetech batteri model har en række fordele. De har fire beskyttelsesniveauer af flere faktorer. Lang stramning, kan en fuld batteriforbrug eller kortslutning ikke påvirke arbejdet i modellen i fremtiden.

Cigaretten er solgt sammen med et stilfuldt og praktisk cigaretetui, som er til rådighed for køberen i tre farver: sort, hvid og sølv. Til cigaret tilfælde Leveres med en praktisk bæretaske lavet af ægte blødt læder. Dette er en vigtig fordel, som din cigaretetui altid vil være beskyttet mod mekanisk beskadigelse og forskellige negative konsekvenser.

Funktioner i brug Joyetech Eroll

Før du endelig vænne sig til sin personlige stil ryge en elektronisk cigaret, skal du udskifte fordamperen 1 eller 2 om måneden. Så de bruger udtrykket vil være meget længere. Det første tegn på, at fordamperen er brudt, en dårlig smag skalering og brændende læber. Dette er ikke et problem, udskiftning af en ny fordamper tager ikke lang tid og er lavet er ikke svært. Skal fjernes fra forstøver og en fordamper og batteri på samme måde at sætte dem tilbage.

Elektronisk cigaret Eroll Joyetech fordamper efter ændring er ikke i orden? I dette tilfælde bør du kontrollere tæthed og rigtigheden af alle detaljer i spin. Vi kan ikke glemme den konstante pleje af deres elektroniske "ven". Regelmæssig rengøring og vask, vil aftørringsklude hjælpe udvide brugen til det maksimale. Så, ikke efterlade dig en chance for at favorit vane og stadig spare godt.

Valget af moderne kunder - er en elektronisk cigaret anmeldelser Joyetech Eroll C. simpelthen fantastisk, da mange beskrive det kun fra den positive side. Hun har en smuk udvendige design: cigaretetui præsenteret i en klassisk stil, og dække tiltrækker opmærksomhed. Køb en nyhed - Joye eRoll (c vedlagte vejledning). Kundernes anmeldelser kan forlod straks efter første brug, tro mig, vil du enig med mange mennesker, der måtte opleve dette nye produkt teknologi. Smukke udseende opkald direkte prøve meget påfyldning. Næsten alle de kunder er tilbage på køb af varer kun positive tilbagemeldinger og anbefalinger.

Cigaret Eroll: anmeldelser

Efter at have tilbragt en lille social undersøgelse af ejerne af sådanne e-tendenser, eksperter sammenfattet resultaterne og gøre konklusioner om dette produkt, nemlig:

 1. Brugervenlighed. Mange rygere har bemærket denne faktor, da du kan bruge det i ethvert sted, selv i de mest overfyldt.
 2. Pris. Nogle bemærkede, at når bruger på elektronisk cigaret, har de til tider reduceret omkostningerne ved rygning.
 3. Design. En lille del hævdede, at en sådan "skønhed" supplere deres stil.
 4. Kvalitet. De fleste ejere dristigt erklære, at en sådan "metal ven" på ingen måde ringere end deres nikotin "søster".
 5. Charge. Næsten alle rygere er utilfredse med lav cigaret ladning, da mange er konstant optaget eller bare ikke har adgang til nettet for at genoplade hendes favorit.

Elektronisk cigaret Eroll Joyetech vil ikke forlade ligeglade enhver køber. Dette er bestemt af dets kvalitet, hvilket er ganske højt som folk siger.

Denne gadget - Eroll (elektronisk cigaret), af hvilke efterlader købere, er førende blandt sine konkurrenter. Dette valg vil bringe dig en behagelig følelse fra processen "Sikker område", som du helt sikkert ikke vil fortryde. Hvis du korrekt pleje for et sådant produkt, vil du aldrig have nogen krav til det. Det bedste alternativ til den standard type rygning - elektroniske cigaret Joye Eroll C. Responses forbrugernes bragte det til ledende positioner på de markeder salg. Hun er i øjeblikket den bedste måde at slippe af med irriterende vaner.

Du kan høre en masse ting om egenskaberne af sådanne produkter som elektroniske cigaret anmeldelser Eroll C. mens altid kun positivt. Alle forsøgte så tilfreds med resultatet, og dristigt anbefaler sådan et køb til deres venner og slægtninge. Elektronisk cigaret Eroll, kan billeder af som findes i vores artikel, ikke blot forskellig kvalitet, men acceptabel pris.

Selv der er trin for trin instruktioner til indsamling og påfyldning vandfordampningsapparater. Prøv dine egne høj kvalitet e-cigaret Eroll C. Anmeldelser af det vil være din eneste behagelig og positiv.

Glem ikke, at enhver form for rygning er rygning. Det er ligegyldigt, om du ryger tobak, eller e-cigaret. Vælg altid det bedste for dig selv og tænke på fremtiden. Efter alt, vil dine børn vokser også, og de har været kendt for at tage deres cue fra deres forældre. Den bedste løsning for alle rygere vil forlade denne afhængighed og begynde at leve et nyt liv, som de siger, i "verden uden nikotin."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.