SundhedOp med at ryge

Elektronisk cigaret Eleaf ICE BDC: anmeldelser, gennemgang og specifikationer

Den elektroniske cigaret er meget lig dette, men den vigtigste forskel er, at i stedet for røg den producerer vanddamp.

Hvordan fungerer den elektroniske cigaret

Elektronisk cigaret - en enhed, der er med til at simulere processen med at ryge. Sættet består af flest cigaretter, udskiftning patroner og oplader.

Huset har et batteri og en dampgenerator. Cigaret begynder sit arbejde efter en person gør pust. Oftest de elektroniske cigaretter har en LED, der simulerer tobak ulmende. Styrke og smag af et par afhænger af din patron. Du kan vælge den smag og nikotin indhold efter eget valg. Et filter kan erstatte fra 15 til 50 cigaretter.

Godbidder

Efter en person går fra almindelige cigaretter til elektronisk, er tingene ændrer sig. For det første, lad ubehagelige lugte samt en elektronisk analog efterlader ingen ubehagelige lugte på tøj, hår, hænder og mund. For det andet, den generelle tilstand af menneskelig forbedring: det bliver lettere at trække vejret, åndenød afholdes. For det tredje, så alle de bivirkninger af cigaretter, der er, for eksempel, begynder en person til at føle smagen af maden er meget stærkere, osv Også den elektroniske cigaret ikke forbudt at ryge på offentlige steder, fordi det er lugtfri og ikke brænde.

Den elektroniske cigaret er mindre skadelig end normalt - dette er ikke en myte. Den indeholder ikke tjære og forbrændingsprodukter. Af cigaretter gule tænder, coarsens og aldre huden, og ved e-sådan konsekvenser ikke. Hvis vi ser efter en billig, men kvalitet elektroniske cigaret, det bedste valg - det Eleaf ICE BDC. Svar om det overvejende positive.

ulemper

Mange mennesker tror, at elektroniske cigaretter - det er den fase af afvænning fra rygning. Denne udtalelse er forkert. Hvis du har skiftet til elektroniske cigaretter i håb om at erstatte dem virkelige, og i den nærmeste fremtid, og gøre op med at ryge, så vil du ikke lykkes. Efter overgangen for fiasko ikke kommer fra den vane at ryge, og en ny afhængighed vises. Elektroniske cigaretter er usandsynligt at spare penge, da den person, spekulerer på, hvad rygning er uskadelig, vil ryge oftere.

Elektroniske cigaretter ikke kan passere en certificering og inspektion - ingen blækpatroner eller enhederne selv. Alt afhænger af producentens integritet. I nogle tilfælde kan produktet være deklasserede eller ligefrem farlig for helbredet.

Ingen viste sig mindre skadelige elektroniske cigaretter som nikotinindholdet kan være helt anderledes. I virkeligheden, hvis du får en patron uden nikotin, så ja, denne cigaret er uskadeligt. Men sælgerne kan blandes med en del af noget, det er helt på deres samvittighed. En af de farlige stoffer, som kan være indeholdt i den flydende - propylenglycol. Det kan forårsage en allergisk reaktion eller endog helt blokere vejrtrækning.

Faktisk er det ikke sat en konkret udtalelse om skadeligheden af elektroniske cigaretter. Især hvis patronen ikke indeholder nikotin eller dosis er lille, den bekymring, i princippet er der ikke noget. Dette produkt er blevet lidt studeret, men én ting er sikkert: det vil være mindre skadelig end almindelige cigaretter. Det er også vigtigt at vælge en høj kvalitet elektronisk cigaret, for eksempel Eleaf ICE BDC, anmeldelser hvoraf sige, at det er stadig en ikke skuffe.

Elektronisk cigaret Eleaf ICE BDC

Elektronisk cigaret Eleaf ICE BDS - en ny modificeret version af den berømte elektroniske cigaret.

fordele

 • Parret blev større og lysere end dens smag. Dette sikres ved hjælp af aftagelige fordampere med et par spiraler.
 • Væsken går nu ensartet siden varmelegeme flyttede ind i en nedre del af huset.
 • Cigaret Eleaf ICE Kit BDC er lille, men har nok batterikapacitet - 600 mAh.
 • Du kan hurtigt og nemt at holde styr på den resterende væske niveau på noget tidspunkt, da pæren gennemsigtig.
 • Hvis du korrekt bruge en cigaret, vil ingen lækager ikke være helt nøjagtig.
 • Du behøver ikke et uheld trykker på afbryderknappen, da det er beskyttet, er det også sparer dig fra en kortslutning.
 • Inkluderet er alt hvad du behøver.
 • Overkommelig pris, temmelig korreleret med kvaliteten af cigaretterne.

  karakteristika

  • Batteriets kapacitet er 600 mAh.
  • Spænding - 3.5V
  • Modstand - 1,8 ohm.
  • Clearomizers volumen - 1,6 ml.
  • Batteriet vil være fuldt opladet i 2 timer.

  Den elektroniske cigaret kit indeholder: Battery Klar forstøver, oplader, manual.

  Også denne model har et batteri med en kapacitet på 1.000 mAh.

  Elektronisk cigaret iSmoka ICE Kit

  Denne mulighed - et glimrende valg for alle, der ønsker rart at ryge. Elektronisk cigaret iSmoka ICE BDC (1000 mAh) meget praktisk, som det har et flytbart systemets fordampere, og meget økonomisk i brug. Batteriets kapacitet er stor nok, så hans værker vil vare i en forholdsvis lang tid. En kolbe med en transparent væske, som gør det muligt at kontrollere niveauet af den resterende væske.

  For at fylde en cigaret er meget simpelt, kan man klare det. Alt du skal gøre - er at skrue mundstykket og hæld væsken. Du kan være sikker på, at der ikke vil ske utilsigtet aktivering af cigaretter, som afbryderknappen er beskyttet. For at begynde at bruge en cigaret, skal du hurtigt trykke på knappen 3 gange. Den elektroniske cigaret ser æstetisk tiltalende, selv når du trykker på knappen lyser blåt. Varmefladen placeret øverst. Røg er mættet, blød og varm. Cigaretten er lavet meget høj kvalitet, og prisen er ganske anstændig.

  karakteristika

  • Li-Ion batteri.
  • Kapaciteten af batteriet i 650 og 1000 mAh.
  • Maksimal stramning varighed er 15 sekunder.
  • Batteri opladningstid - 2 timer.

  Det bedste valg for en nybegynder - iSmoka ICE Starter Kit. Angivelse af opladningen er angivet med glødende lamper, alt er meget enkelt og klart. Selv den mest uerfarne person, på dette område bør ikke være mange problemer, som alt er til rådighed i vejledningen. Der kan du finde alle oplysninger om din købte enhed, og arten af hans arbejde. Mere almindeligt cigaret Eleaf ICE BDC 1000 mAh. Anmeldelser viser, at kapacitet på 1000 mAh er mere praktisk end den 600 eller 650.

  Anmeldelser læger om elektroniske cigaretter

  Eksperter er af den opfattelse, at den elektroniske cigaret - det er ikke en meget god ting, men det er meget bedre end almindelige cigaretter. De hævder, at det er umuligt at aflære ryge med hjælp af overgangen til elektroniske modstykker. En person, der regelmæssigt ryger, var der allerede en relation, der er ukontrollabel trang. Og den elektroniske cigaret vil ikke bidrage til at overvinde det, som folk stadig fortsætte deres vane vil ikke aflære det, og bare gå til en anden, meget lig formen af deres afhængighed. Drinking og ryge cigaretter som helhed vil ændre sig lidt. Normalt en person ryger i stressede situationer eller til afstresning, og nu vil han gøre det i samme øjeblik, kun med en anden enhed, der ikke vil påvirke forholdet, vil rygeren forblive en ryger.

  Ud over den moral, kan en person, vises og fysisk afhængighed af nikotin, som ifølge nogle eksperter, er et lægemiddel. Person hver gang får brug for en dosis af det samme narkotisk stof. Næsten alle væsker er sammensat af nikotin. Hvis ikke, så rygeren, der bruger den elektroniske cigaret til at erstatte konventionelle, har ingen interesse i dem til at ryge. Hvis patronen er ingen nikotin, så ja, utvetydigt denne cigaret er mindre skadelig.

  Opsummering, at de vigtigste ting understrege: den skade af elektroniske cigaret afhænger stort set kun af sammensætningen af væsken i patronen. Der er allerede en vælger for sig selv, han vil bare lege en duftende røg eller indføre i kroppen en dosis nikotin.

  Oversigt iSmoka ICE BDC (1000 mAh)

  Elektronisk cigaret består af 3 komponenter: et mundstykke, Clear forstøver og batteri. Clearomizers - en dampgenerator, som har en aftagelig fordamper. Sin gennemsigtige legeme gør det muligt at overvåge mængden af rygning blanding, der kommer ind i dampgeneratoren. Mange anbefaler at tage elektroniske cigaretter Eleaf ICE BDC, anmeldelser afslører, at batteriets levetid let kontrolleres ved at tænde og sluk-knap. Du kan slukke for strømmen, hvis jobbet cigaret ikke længere er nødvendig, hvilket giver mulighed for omkostningseffektivt at tilbringe afgift. Opladning varer cirka 2-3 timer. Med et enkelt batteri kan fordampe 2 ml flydende.

  Ud over at beskrive fordelene ved elektroniske cigaretter Eleaf ICE BDC stadig indeholde og nævner i deres mangler. De tørrede hals og slimhinder, men hvis du drikker mere vand, så dette problem kan let undgås. Sammensætningen af alle væsker omfatter propylenglycol fugtighedsbevarende middel, hvilket i sig selv er uskadelig, men personen kan have en individuel intolerance. Forskellige producenter bruger forskellige nikotin, så når et valg er bedre at købe patronen med en medicinsk nikotin.

  I første omgang ser det ud til, at købet af de mest cigaretter, så en anden patron til det - det er dyrere end almindelige cigaretter. Men efter et stykke tid det vil kunne betale sig, da en patron til at erstatte mindst 15 cigaretter.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.