Hjem og familieTilbehør

De vigtigste sorter af kølere til vand

Vand kølere tillade ubesværet madlavning drikkevand til te eller kaffe, eller køle det luftes. Disse instrumenter er gemt, udleveres, og ændre vandtemperaturen til brugerne. De anvendes i kontorer og administrative bygninger, virksomheder, offentlige institutioner, kulturelle og offentlige rum. De er nødvendige i alle hospitaler, sportshal eller hotel. De har også sat i børnehaver eller skoler.
Vandforsyning enheder tillader et vilkårligt antal mennesker med drikkevand. Disse enheder er også forbereder vand for medarbejderne. For eksempel er der en køler med varmefunktioner, køle- og carbonisering af vand. Der er også en enkel dispenser til afgivelse af en filtreret væske. Der er nogle modeller, som gæsterne kan hælde vand i glas. Og medarbejderne bruger det samme udstyr kan forberede te eller en kold drink.
Efter arten isoleret enheder med forskellig kredsløb installation eller tilslutning, en række funktionalitet og graden af automatisering. Ifølge installation diagram enheder er gulv og bord. Floor modeller dækker 40 * 40 cm i planen. Det er komfortable og stabile enheder med større funktionalitet. Udendørs køligere i Moskva er den mest populære form for drikkevand udstyr.
Desktop-modeller udføre let. Efter alt, kan de monteres på et bord eller vindue. Disse maskiner er ofte udstyret med elektroniske vandbehandling enheder. For eksempel er væskekøling udføres ved hjælp af elektroniske kontakter. Denne teknik er ideel til små kontorer og begrænsede pladser. Dens forskel er den lave produktivitet. Sådanne modeller normalt tager for 1 ... 5 personer.
I henhold til betingelserne i forbindelse med elektricitet udsender kraftige enheder på 380 og normalt udstyr til 220 V. Alle kølere skal tilsluttes til en enkelt maskine og en bølge beskytter. til vandtilslutningen kan være direkte eller backup. Der er enheder, der direkte skåret i vandrøret. Disse valgfri filtre. Til backup apparat kendetegnet ved anvendelsen af flasker med filtreret vand ved 5, 12, 18 eller 22 liter. Efter type af belastning er anordninger med nedre eller øvre suspension flasker.
Intern indhold og graden af automatisering enheder er tilgængelige med en digital enhed og uden. Automatiske modeller er nu den mest sikker, komfortabel i indstillingerne og variationen i driftsbetingelserne. Indre udstyrindretning kan indeholde elektroniske eller kompressor køleenheder. Kompressorkølebokse er ofte udstyret med et kølerum. Denne præstation af maskinen til et stort antal brugere.
Køb dispenser til en overkommelig pris, eller nogen form for køler kan være i den officielle repræsentation af det kendte mærke. Alle maskiner sælges med en garanti for kvalitet og et unikt serienummer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.