Hjem og familieTilbehør

Tæppe "Darghez": anmeldelser

En sund søvn er umulig uden kvalitet, hyggelige tæpper, designet til forskellige årstider og komfortable puder. Russiske producenter producerer et stort udvalg af boligtekstiler, en af de største spillere er Dargez.

Produkter fra TM "Dargez"

Virksomheden har været i drift siden 1991. Sortimentet består af otte aktivitetslinjer, i hver af hvilke flere navne på varer i efterspørgslen præsenteres.

 • Puder (ned, med syntetisk fyldstof, øko, med naturlig fyldstof, ortopædisk).
 • Tæpper (uld, dun, bomuld, bambus, syntetisk).
 • Madrassemåtter (lavet af naturlige og syntetiske materialer).
 • Tekstiler til børn (puder, tæpper, madrasser, sengetøj er lavet af miljøvenlige materialer, dog ikke allergi).
 • Sengelinned (sæt, individuelle emner, baby sengetøj).
 • Terry håndklæder af forskellig størrelse.
 • Tekstil tilbehør til huset (tæpper, dekorative puder, sengetæpper, køkken tilbehør).

Tæpper og puder "Dargez" samt alle andre produkter produceret af virksomheden er bekræftet af certifikater:

 • Oeko-Tex Standart 100 - bekræfter miljøsikkerhed, er den mest betydningsfulde i det globale system for sikkerhedsvurdering af tekstiler.
 • EcoLabel - et certifikat på europæisk plan, der viser høj kvalitet, sikkerhed for mennesker og miljø.
 • IDFL - evalueringen af et uafhængigt internationalt laboratorium om produktets overensstemmelse med internationale standarder for artikler fremstillet af ned og fjer. Dette certifikat bekræftes årligt.

Quilts fjer, funktioner

Lys varme tæpper fra ned er ikke ude af mode og vil altid have den største pool af fans. I Rusland er downy elementer blevet almindeligt siden oldtiden som et svar på klimaforhold. Men hvis allergiske sygdomme i landet i nyere tid var en lille procentdel, har dette problem nu været relevant i mange familier. Hvad er fordele og ulemper ved dundyner?

fordele:

 • Komfort. Tæpper med nedfyldning er hyggelige, bløde og lyse. Det er behageligt at pakke i en kold tid, du kan sove under den med et åbent vindue med en vægtig minus uden for vinduet.
 • Åndbarhed. Naturlig fluff bevarer varme på grund af luftcirkulationen, huden lider ikke af manglende luftudveksling, hvilket betyder, at søvn vil være stærk og sund.
 • Naturlig termoregulering. Duvet er lige så behageligt både i de kolde dage og ved en relativ varme. Et af formålene med fluff og fjer er at give fugle en konstant temperatur uanset miljøet. Disse kvaliteter bevares i de forarbejdede råvarer.
 • Elasticitet. Den bevares under den udpegede levetid på grund af de særlige forhold i strukturen af fuglefluffer.
 • Holdbarhed. Et tæppe fyldt med fluff tjener i gennemsnit 15 år, og hvis det rengøres regelmæssigt og delvist udskiftes kun med et beskadiget fyldstof, er levetiden langt længere.

ulemper:

 • Det forårsager allergi hos en del af befolkningen.
 • Kræver opbevaring og regelmæssig rengøring.
 • Høj pris.

Forbrugerdom

Down dyne "Dargez" af enhver model er ønsket af de fleste forbrugere. De noterer sig en vellykket kombination af fyldstof og bomuldsdæksel, lethed af produktet og overraskende varme. Baby tæpper fornøjede både forældre og børn. Ifølge voksne bliver et barn i en drøm ikke svedende fra varmen og fryser ikke, uanset den tynde finhed af tæppet. Børn kan lide det på grund af blødhed, behagelige taktile fornemmelser og evnen til fuldt ud at rulle op og alligevel ikke føle tunghed.

I minusserne blev det bemærket, at tæppet "Dargez" taber noget fyldstof. Der er problemer med at ændre tæppet, så det er mærkbart, at en vis mængde fluff falder ud af produktet. De fleste anmeldelser karakteriserer produkterne som høj kvalitet og anbefaler til venner og bekendte.

Uldæpper

Uldtæppet, bortset fra alle andre kvaliteter, har utvivlsomt fortjeneste for dem, der lider af leddssygdomme. Uld naturlige produkter med succes komplementere medicinsk behandling, varm naturligt og lindre smertesyndrom. Følgende typer af råmaterialer anvendes til deres produktion:

 • Får uld. Relativt letvægts tæppe, god luftstrøm.
 • Merinould. Få fra australske får, har bedre termiske kvaliteter, men tungere end almindeligt får uld.
 • Ull af en llama. Tæppet viser høje elastiske, varmebestandige kvaliteter. I udnyttelsesprocessen falder den næsten ikke og sjældent taber æstetiske kvaliteter.
 • Kamel tæpper. Klædt af denne slags uld er holdbar, åndbar, godt opvarmet.

Fordelene ved tæpper fra enhver form for uld er styrke, bekvemmelighed, kompaktitet med besparelser, nem rengøring.

Ulemperne omfatter nogle prickles, muligheden for allergier på grund af dyr voks, de er tungere end fjer dyner efter vægt.

Uld tæppe "Dargez", anmeldelser

Virksomheden producerer en bred vifte af uldtæpper designet til voksne og børn og præsenterer alle standardstørrelser. Antallet af anmeldelser, der overlades overbevisende, beviser, at TM og produkter er populære. Tæppe (uld) "Dargez" modtog positive estimater for antallet af præsenterede produkter. Mange kunder kunne lide varmen, komforten og kvaliteten af produkterne. Der er en karakteristisk "tyngde" af tæppet, men oftere betragtes denne nuance som en egenskab af materialet.

En af de negative anmeldelser om tæppet "Dargez" blev skrevet efter eksperimentet. Køberen, rasporier en lille del af hendes uldtæppe, tog fibrene ud og satte dem i brand. Som et resultat af eksperimentet fandt hun hverken karakteristisk aske for naturlig uld og en naturlig lugt, hun sagde, at fiberen var smeltet. Dette kan angive producentens uærlighed eller spørgsmålet om tilbagekaldelsen selv.

Tæpper lavet af kamelhår: anmeldelser

Tæpper lavet af kamel uld i Rusland er fælles for længe siden, ingen tvivler på uldens egenskaber. De fleste købere købte kameltæpper "Dargez" på grund af den sædvanlige karakter af selve sagen og kun senere kunne vurdere alle fordele og ulemper. Til positive vurderinger tilskrev brugerne produktets traditionalitet, komfortable følelser fra brug, overkommelig pris og tillid til, at det er hyggeligt og varmt i den kolde årstid. For nogle købere syntes tæppet for tungt, flere negative kvaliteter blev ikke bemærket.

Nyttige oplysninger

Det centrale kontor i firmaet "Dargez" er beliggende i Moskva, på Malaya Semenovskaya gade i hus nr. 3. Virksomheden har to grene, en i St. Petersburg og den anden i Krasnodar. Et lille netværk af detailforretninger og to grossistoplag er åbent i Moskva og regionen.

Aktivt partnerskabsamarbejde med detailkæder og private virksomheder gør det muligt for produkterne af TM "Dargez" at være repræsenteret praktisk taget i alle regioner i Rusland såvel som i nabolande og Europa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.