Mad og drikkevarerOpskrifter

Forbered yoghurt derhjemme

Den mest populære (sortiment af mejeriprodukter) er yoghurt i befolkningen. Tætte tekstur, ren gærede smag, mulighed for at indtaste forskellige tilsætningsstoffer, en gavnlig effekt på mave-tarmkanalen, højt proteinindhold - alle disse ubestridelige kvaliteten af produktet gør det til en favorit behandler børn og voksne.

Yoghurt fremstilles på et mejeri i store mængder til at opfylde de teknologiske betingelser. Yoghurt produceret skal overholde statslige standarder, der er udviklet og godkendt, og være helt sikker for forbrugeren. Dette er den yoghurt rammer hylderne. En anden ting er, at for at øge holdbarheden, for mere tæt og "smuk" konsistens, forbedre smagen på produktet under fremstillingsprocessen kan tilføje uønsket for visse grupper af forbrugere ingredienser: konserveringsmidler, farvestoffer, stabilisatorer, aromaer. Bare yoghurt kan steriliseres, så på alle nyttige ikke tale for mikrofloraen i maven, efter en varmebehandling, vil hun ikke overleve.

Måske giver det mening at lære, hvordan man forbereder yoghurt derhjemme. Jo mere der får dette produkt i dit køkken nemt. Alle opskrifter yoghurt derhjemme som de startende komponenter tilbyder at tage konsummælk og emballering af det færdige syrnede mælkeprodukt fra butikken. Særskilt, fastsat, at yoghurt fra butikken skal være "live" (opbevaring periode på 4-5 dage, på grund af antallet af mikroorganismer i produktet), du kan lide smagen og udseende. For at gøre den nødvendige tykkelse brug for mere mælk, men du kan undvære det.

For at forberede en god yoghurt derhjemme er nødvendig for at overholde en række betingelser:

  • · Mælk skal være sterile;
  • · Ware, termometer, hænder er rene;
  • · Yoghurt fra butikken fersk;
  • · Stabil mælk temperatur (40-45 grader) i 5-7 timer;
  • · Rapid afkøling af fermenterede produkt.

Hvis de første tre punkter er relativt let at udføre, de to andre kræver tilstedeværelse af yoghurt og et køleskab eller andre apparater (tricks), der tager sigte på bevarelse af varme, mens produktet er fermenteret og hurtig afkøling efter dens fremstilling. Make yoghurt derhjemme kan i en termokande eller en bank, en gryde, sat ved siden af batteriet, eller svøbt i et varmt tæppe. Cool fartøjet kan sænkes på fuld kapacitet i koldt vand.

Instruktioner, der tillader at forberede yoghurt hjemme:

1. opløst i mælk (varme) et par spiseskefulde mælkepulver, sukker (til 1 liter af 2 spiseskefulde mælkepulver og sukker smag).

2. Sæt et "tykke blanding" i et køleskab i 2 Chasa (mælkeprotein pulver skal kvælde).

3. Det således fremstillede mælk bring i kog og koges i 5-10 minutter.

4. Hurtigt afkøles til 40-45 grader (fingeren at være varm, men tolerabel).

5. I en lille ren beholder, blande lidt mælk og yoghurt fra butikken, som bør være 5-10 gange mindre end det totale volumen af mælk til fermentering. Vi får en forret.

6. make surdej i resten af mælken og rør godt i 1-2 minutter.

7. iriserende blanding af yoghurt i en anden beholder for yoghurt kop, termokande, hvis nogen.

8. Ved at sikre temperatur blandingens stabilitet og overlade det til hvile i 5-7 timer. Villighed yoghurt kontrolleres for konsistens tæthed. Vigtigt! Forud for den fulde kogte fødevarer kan ikke røre, ryst, ryst.

9. fortykket yoghurt afkøles hurtigt.

10. Kogt yoghurt opbevaret 3-5 dage ved en temperatur på 2-4 grader i hjemmet.

Før kan tilføjes brug i produktet forskellige fyldstoffer smager af frugtpuré til persille.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.