TravelingRetninger

Kazan State Circus: historie, beskrivelse og anmeldelser

Kazan State Circus er et yndet sted for fritidsaktiviteter i både børn og voksne. Konstant underholdning trup af sit eget program i lang tid elsket af beboerne i Tatarstan, og landet som helhed. Men ikke kun synspunkter overraskelser besøgende denne kulturinstitution. Dens bygning blev konstrueret i form af den oprindelige arkitektoniske struktur, der ligner en UFO. På trods af at det designet i det sidste århundrede, det ser meget relevant i dagens verden. En masse interessante ting om cirkus lære videre fra artiklen.

historiske fakta

Mere end et århundrede siden, blev det bygget den første cirkus bygningen i Kazan, nemlig i 1890. Denne idé opstod til Nikitin brødre, der personligt lagt sit fundament. Det var en træbygning. Byggeriet blev afsluttet i 1912, samme år uropførelsen blev givet i arenaen. Blandt de inviterede gæster på denne galla begivenhed var Fodor Ivanovich Shalyapin.

Omkring ti år senere, har Kazan State Circus modtaget en officiel status. I 1966 blev det besluttet at bygge en ny, mere strømlinet struktur kulturinstitutioner. Resultatet var en struktur, der ikke har nogen analoger i verden. Ingeniøren, der har udviklet projektet, blev tildelt medaljen for sit arbejde. Takket være sin bygning Kazan State Circus er et arkitektonisk monument. Den trup af skuespillere i denne kulturinstitution har altid været betragtet som en af de bedste landshold.

Hele historien om Kazan cirkus er holdt i sit eget museum, som blev organiseret på sit hus i 1995, hvor man kan se billeder af en række kendte antal russiske og udenlandske kunstnere.

beskrivelse

Dørene til de kulturelle institutioner er åbne for besøgende hele året rundt, og antallet af populære kunstnere fra hele verden gør alle hans ideer succes. Sommetider cirkus billetter sælge ud længe før den dato ydeevne.

Væsentlige fordele ved denne virksomhed er udstyret med et auditorium, et moderne arena og indhegninger til dyrene. Alt dette tilsammen gør cirkus opbygge en attraktiv platform for mange udenlandske bands. Eget cirkus trup er på turné regelmæssigt og indsamler deres fans i forskellige arenaer i landet.

Når bygningen driver en skole, hvor den yngre generation kan lære cirkus kunst. I historien om den institution, her kom en masse berømtheder, herunder: Laysan Gayasova Marat Bikmaev og mange andre store kunstnere.

unikke numre

Kazan State Circus er stolt af sin egen oprindelige program, men det er især populære hos seerne sådanne udsagn: lasershow, uddannede pudler, papegøjer, krokodiller, aber, kvælerslanger og mange andre dyr. Mange mindeværdige oplevelser for besøgende gav et rum kaldes "afrikanske løver og gladiatorer i Rom."

Unge seere er meget glad for at tale klovn gruppe "A". Desuden skal det bemærkes, den bemærkelsesværdige repræsentation af akrobater, gymnaster, jonglører, linedanser vandrere og kunstnere i mange andre genrer, højttalere ved cirkus i Kazan.

indtryk seere

Mange elskede cirkus (Kazan), selv fra en tidlig alder. Anmeldelser af hans ideer kan høres er altid bare varm og entusiastiske. Særlig indtryk på publikum producerer en smuk bygning i form af en "flyvende tallerken", og, selvfølgelig, spektakulære og ekstraordinære program.

I arenaen af kunstnere optræder i bedøvelse kostumer, altid fremragende musikalsk akkompagnement egen cirkus orkester, en bred vifte af specielle effekter, og kun interessant værelser - alt dette som en helhed, selvfølgelig, er en ubeskrivelig glæde for alle dem, der har besluttet at købe billetter til cirkus og se sin storslåede indsendelse.

Omkostningerne ved at besøge

Auditoriet har plads til mere end to tusinde mennesker. Den er opdelt i flere sektorer af nitten rækker hver. Billet pris afhænger af det sted, der er, ved sin afstand fra arenaen. Børn under fem år kan passere frit til cirkus (Kazan). Priserne for voksne starter ved 300 rubler på lange rækker, og de dyreste steder i nærheden arenaen koste omkring 900 rubler. Derudover er der steder, hvor billetter kan købes for 400, 600, 750 og 850 rubler.

kontaktoplysninger

Cirkus bygning i Kazan er på Millennium Square. Det kan nås på flere måder.

  • Med metro, du bare nødt til at gå til "Kreml" station.
  • Du kan tage bus nummer 22, nummer 28a eller nummer 89 og stå af ved stoppestedet "Circus".
  • Trolleybus № 2 dovezot til anslag. "Centrale stadion", og nummer 7 - til Sport Palace.

Hvis du har spørgsmål om køb af billetter kan du ringe box office på dette nummer: (843) 292-14-12, og til at skrive til følgende telefonnummer School: (843) 292-10-31.

Cirkus bygning er åben hver dag fra ni om morgenen indtil 06:30 om aftenen. Viser er tre eller fire gange om ugen, to gange om dagen.

På statens cirkus i Kazan viser altid kun farverig, interessant præsentation og undtagelsesvis behagelig atmosfære hersker barndom og magi. Alle tilskuere når besøger opførelser af truppen af talentfulde kunstnere i cirkus er ikke kun et mægtigt men også et stort løft af energi og en masse positive følelser. Disse spektakulære underholdning vise nogen evne til at chokere beskuerens fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.