Mad og drikkevarerMadlavning Tips

En lærerig historie om, hvordan man kokken kød

Hvis du er vegetar, kan du næsten ikke læse det, fordi det vil være om kød og hvordan man kokken det. Hvis du ikke har noget imod en gang smage kogt kuryatinki eller svinekød råstyrke, så er du velkommen. Du vil lære mange hemmeligheder om, hvordan man korrekt tilberede kød, og hvorfor de har brug for det.

Måske nogen fra tid til anden spekulerer på, hvordan at tilberede kød ordentligt, og hvor vandet er at foretrække at sætte kød før tilberedning - koldt eller varmt? Svaret er simpelt: du kan sætte både i koldt og i varmt vand, alt efter hvad der er mere vigtigt for dig - eller kød bouillon. Hvis du ønsker en lækker og sund suppe, og derefter placere kødet i koldt vand. I dette tilfælde vil vandet absorbere det meste af vitaminer og næringsstoffer kød. Hvis kødet er vigtigt, så er det bedre at sætte i kogende vand, så alle de næringsstoffer i det og opholdt sig. Ved slutningen af madlavning nødvendig for at brygge bouillon i mindst 10 minutter kød.

Ved tilberedning af bouillon er vigtigt at huske, at skummet ikke behøver at blive fjernet fra det, fordi det er et protein, som indeholder de fleste af de næringsstoffer. Og at skum ikke generer dig, før du koge kødet, smide i vandet hele løg - dette vil gøre det muligt for protein til at slå sig ned i bunden af gryden og ikke stiger mere. Dæk efter kogning skal tæt lukket, og ilden på komfuret - minimal. Med denne suppe bliver gennemsigtig. Og bliv ikke overrasket, hvis det efter kødet tilberedes, vil det stykke ser mindre. Dette er fordi ca. 35% af dets flydende giver kødet bouillon.

Men hvordan man kan tilberede kødet, så det var blød, saftig og velsmagende? Det afhænger af, hvilken slags kød du er madlavning. For eksempel er fersk oksekød kogt i omkring en og en halv time efter kogning og kog kan optøs og to timer og tre. Hvis du tilbereder svinekød, der er nødt til at tage hensyn til størrelsen af et stykke, og "alder". Kogte svinekød i gennemsnit en til to timer. For kalvekød minimale tilberedningstid - 1 time. Til kylling - 40-50 minutter, hvis hel kylling, og 30-35 minutter, hvis det er kogte stykker. For at forberede en slagtekylling vil tage omkring en og en halv time, såvel som for de kalkun stykker. Stadig, det vigtigste tegn på, at kødet er klar, er det let at "glide" fra knoglerne.

Vi vil gerne nævne, er, hvordan man kokken kanin kød. Kanin - en særlig kød, tilbyder en helt unik kosten kvaliteter. Den indeholder en masse nyttige protein og meget lavt indhold af fedt og kolesterol. Karakteristika kanin foretrukne egenskaber i det væsentlige overstige alt oksekød, svinekød, fåre-, kanin kød, fordi indeholder store mængder af calcium, magnesium, kalium, vitamin PP og fosfor. Det er grunden til, at kanin anbefales til børn, og det er derfor, du har brug for at vide, hvordan man kokken kaninkød for at fjerne de iboende ekstra dufte og lidt bitterhed.

Husk på, at madlavning er bedst til forsiden af kaninen, og resten - til yngel, bage eller gryderet. Før tilberedning kanin kød, skal det først lægges i blød i vand. Dette vil ikke kun gøre kødet mere smagfuld og blød, men også fjerner den specifikke lugt af kaninen. Soak kaninen tre timer. Hvis du har købt en ung kanin, er det tilstrækkeligt at suge i vand eller serum. Hvis kaninen lidt "gamle", bør tilføjes vandet til æble cider eller vineddike. Kødet er ikke meget ung kanin har en stærk ubehagelig lugt, og det kun eddike kan "dræbe". Men smagen af kødet, i dette tilfælde lidt reduceret.

Med hensyn til hvordan man laver kanin kød, den tid, det kan tage 35-40 minutter, hvis kaninen er kogt stykker. Hvis du stadig ønsker at koge det hele, så vil det tage 1,5-2,5 timer. Og glem ikke at tilføje nogle krydderi, fordi kaninen elsker dem meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.