Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Gunkan Sushi - hvad er det?

Sushi introduceret i Japan omkring det ottende århundrede, i vor tid blevet en favorit kulinariske lækkerier. Men deres madlavning derhjemme kan være en udfordring.

Der findes forskellige typer af sushi - nigiri, temaki, valmuer og, selvfølgelig, gunkan. På trods af, at de er mindre populære ruller, koge dem lettere. Gunkan traditionelt betegner en kugle af ris indpakket i nori skiveskåret strimler og fyldt med fyld (ofte kaviar). Derudover kan risen være krydret med wasabi for ekstra smag og skarphed.

Gunkan - hvad er det?

Ordet "gunkan" betyder "skib", navnet er begrundet i forekomsten af mad. Inherent gunkan er almindelige, mere traditionelle sushi synspunkter. De er toppet med en hvilken som helst fyld (æg, fisk, vagtelæg, skaldyr og endda grøntsager), såvel som der er skarpe og bagt. Den mest almindelige sådan sushi med laks kaviar, og tobiko eller masago. Ofte bruger speciel spawn vasabiko (tobiko pulver + wasabi), som har en karakteristisk skarp smag.

Hvad er gunkan i japanske køkken? Først og fremmest, dette mellemmåltid, der er let. I en klassisk japansk udgave indeholder kun gunkan kaviar eller hakket fisk på ris, og alle omgivet af alger.

Da æggene er som regel helt salt, bør ris være så kedelig. Undtagelsen er fyldning i form af en ål - den søde smag, er det ønskeligt at fortynde krydret sauce. Så hvordan kan Gunkan?

forberedelse

6-8 sushi skal bruge følgende:

  • 2 ark nori;
  • 1,5 kopper ris til sushi;
  • 1 krukke med rød kaviar.

At tilberede ris til gunkanov, skylles godt med koldt vand, sted i en gryde med vand (vand bør være en og en halv gange mere), lad koge og derefter simre på laveste varme med låget lukket.

Under madlavning ris med japanske optankning for ham. For at gøre dette, tage en separat gryde, hæld i den ris eddike og tilsæt salt smag og sukker. Varme det over medium varme under konstant omrøring, men ikke koge blandingen. Når risene er klar, at flytte det i en stor skål, hæld i bandagen og kaste ham et par skarpe bevægelser med en træske.

Fugt dine hænder ris eddike og varmt vand. Form en lille kugle af ris med hænderne eller brug en rund cookie cutter. Du er nødt til at smække bolde omkring 1,5 cm lange og 1 cm i højden. Skær nori på den udpegede bånd. Wrap strimler på omkredsen af hver ris bold. Put en spiseskefuld kaviar skeen på toppen af hver kugle af ris. Du får klassiske gunkan.

Hvad er det i form af servering? Denne ret bør serveres med soya, wasabi og ingefær.

Hot skibe

Besvarelse af spørgsmål: "Gunkan - hvad det er" - vi bør ikke glemme den varme sushi, som ikke er den traditionelle japanske fad. Denne appetitvækker er en international opfindelse kokke, er blevet populær i de post-sovjetiske lande, og i Europa. Til deres fremstilling er standard kugle af ris indpakket i en stribe af nori, og fyldningen er mere kompleks.

Typisk er baseret enten hakket fisk, skaldyr eller svampe, som blandes med sauce. At gøre saucen, der skal blandes i de ønskede andele af japansk mayonnaise, chili sauce og tobiko. Typisk er forholdet til mayonnaise sauce er 3 til 1, men man kan eksperimentere på sine egne præferencer. Derudover kan du ikke bruge chili sauce, og erstatte det med tomatpuré. I dette tilfælde opnås der ikke akutte gunkan.

Derefter, den vigtigste fyldning blander godt med krydderier og påføres jævnt på fig. I nogle tilfælde, gunkan drys med fint revet ost. Sådanne både er bagt eller grillet i ovnen flere minutter og tjene varmt.

Så forbereder bagt gunkan. Hvad er det, der er beskrevet i detaljer ovenfor. Men hvad er krydret sushi? Faktisk er denne samme gunkan, der ikke er bagt, og serveret på bordet umiddelbart efter dannelsen. Som regel har de ikke drys ost. Undertiden yderligere dekoration og smag til det øvre lag af fyldning er brudt rå vagtel æg.

Hvordan til at spise gunkan?

For det første er de tjente på bordet umiddelbart efter fremstillingen. Dette skyldes det faktum, at under indflydelse af våd ris og saftigt fyld tang suge hurtigt og blive sprød.

For det andet bør sådanne arealer blive spist hel, som når der skæres eller bide fyldet kan falde ud.

Nu hvor du ved, hvad Gunkan hvordan de er forberedt og hvordan man spiser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.