SundhedSygdomme og betingelser

Haleben blå mærker: hvad man skal gøre

Hvis bækken området et hæmatom, der er ledsaget af svære smerter, så har du en forslået haleben. Hvad hvis smerten stiger, og det bliver svært ikke kun at gå eller stå, men også til at sidde?

Den første tanke, der kommer til at tænke på at alle, der er faldet ned i en situation ville være vedtagelsen af smertestillende midler, der er tilgængelige for salg i apoteker. Men så snart en person holder op med at tage dem, igen gør sig gældende forslået haleben. Hvad skal man så gøre? Påfør et koldt omslag med is, gør ikke pludselige bevægelser, for at give op høje hæle, da de bærer intensiverer den smerte, sove på en hård seng eller noget andet?! Ja, selvfølgelig, alle de ovennævnte kan lindre smerter, men årsagen vil bo. Derfor er den bedste løsning i dette tilfælde, hvis en person har en forslået haleben, hvad de skal gøre, han ikke kender, vil appellere til kunst. Dette er især relevant rådgivning, hvis der ubehag under afføring (hvilket kan indikere, at selv om en brudt haleben) , og smerter under samleje. Gå til lægen er nødvendig, og i tilfælde af, at i det beskadigede sted ved berøring der er en skarp smerte, der kan gives i fod.

Bortset fra den nederste rygskade, til smerten i dette område kan resultere i graviditet, øget fysisk belastning.

Hvad skal man gøre, når dårligt forslået, og fortælle lægen, og traditionel medicin. For at fjerne smerten i at komme til skade, er det bedre umiddelbart gældende for det berørte område, is eller noget koldt objekt, komprimere, osv De gør det muligt at fjerne hævelse på skadestedet. Påført i 20 minutter på is, derefter gentage denne procedure løbet af 3 timer. Traditionel medicin rådes til at foretage komprimerer med løg saft, estragon, psyllium eller tinktur af Arnica. Anvendelse i national behandling og rå kartofler, gran harpiks, tjære, og mere. Læger rådgive efter fjernelse af kold smerte opvarmning komprimerer og tage et bad med varmt vand, og gøre forskellige åndedrætsøvelser. Men gnide ømme sted lægerne anbefaler ikke.

Men hvad man skal gøre med blå mærker? Skift din kost ved at indføre det en større mængde af fiber og væsker, lave slid komfortable sko, sidde mindre, især på polstrede møbler (på stolene, sofaer, etc.). Men alle disse tips er god, hvis du har en lys eller medium forslået haleben. Hvad hvis du har fået en alvorlig skade denne svære tilbage? Umiddelbart gå til den nærmeste sundhed facilitet. Det er muligt, at du skal endda kirurgi. Dette spørgsmål skal ikke spøge, fordi konsekvenserne af en sådan skade kan være forvirrende for resten af hans liv, der forårsager kroniske smerter i hovedet og blive en kilde til alle former for sygdomme i forskellige organer.

Livskvalitet for blå mærker i den lille bækken er drastisk reduceret, da smerten i dette område ikke giver at leve et normalt dagligliv. Med denne skade, er smerten lokaliseret i flere områder af kroppen, ofte folk undersøges og ineffektiv behandling af flere specialister, før du kommer til lægen, der kan hjælpe dem, nemlig Coloproctology. Efter alt, kan smerten blive givet i skridtet, i balder og inderlår, i bækken organer, i korsbenet og lænd til kønsorganerne. Derfor er det vigtigt at få en aftale direkte til specialist, der behandler sårede haleben. Hvad skal man gøre, hvis din by ikke har sådan en specialist? Der henvises til proctologist, traumatologist, så i dag er der læger i de fleste medicinske institutioner i bosættelserne.

Den største fare med haleben skade er det faktum, at helbredsproblemer ikke vises med det samme, men efter en tid. Efter al den smerte af skaden kan hurtigt stilne af, og der opstår komplikationer i et par år. Derfor er det vigtigt ikke at ignorere forslået haleben. Hvad skal man gøre i denne sag? Må ikke selvmedicinering, og søge at læger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.