Nyheder og SamfundJournalistik

Elizabeth Listova: biografi, familie, aktivitet

Listova Elizaveta Leonidovna - kendte russiske tv-vært og journalist. De fleste seere er det velkendt på NTV kanal program, "russiske", TV6 og TVS. Efter at have arbejdet i tv i mere end to årtier, arket stopper ikke forbedre deres faglige færdigheder, og normalt stiller til luft nye projekter.

familie af journalist

Elizaveta Leonidovna Listova-biografi, som vil blive behandlet i denne publikation, blev født i Moskva den 30. december 1971. Hendes mor arbejdede som en teatralsk kritiker Tatiana, far, Leonid - en ingeniør. Sheet forældre blev skilt, hans far senere gik til Tyskland, hvor han begyndte at studere musik. Efter skilsmissen blev Lisas mor gift med en førende tv-program "Vzglyad" journalist Vladimir Mukuseva, snart pigen blev født halvsøster Daria. Oldefar Elizabeth var velkendt sovjetiske komponist, Folkets kunstner i Rusland Konstantin Y. Sheets, komponeret musikken til sådanne populære sovjettiden sange som "Sevastopol vals", "I udskiftningsbænken," "Parken Cair", "Dumka", og så videre. D.

Studier ved Institut og ankomst på tv

Efter gymnasiet, Lisa har besluttet at gå på sin mors fodspor og indskrevet i fakultetet teatrovedchesky GITIS, dimitteret i 1994. Lederen af arket på instituttet var kendt i drama og teateranmelder Natalya Anatolevna Krymova. Mens han studerede i det sidste år, fik hun et job på bladet "Cinema Art", hvor hun mødtes med instruktøren og forfatteren Peter Shepotinnik. Det var ham, der inviterede Elizavetu Listovu på TV. I 1994 begyndte hun at arbejde som korrespondent i det nye tv-program forfatter Shepotinnik "billedrør", dedikeret til indenlandske og verden biograf. Transmission, sendes på tv-kanalen TV-6, var for Elizabeths første skridt i sin journalistiske karriere. Kommer i kontakt med de tilsvarende aktiviteter, grøn indså, at ønsker at fortsætte med at være engageret i det.

Samarbejde med NTV

I 1995 kommer han til hovedstadens tv-kanal NTV Elizaveta Listova. Biografi af journalisten af den periode, der er forbundet med sit samarbejde med det populære program Leonid Parfenov, "Den anden dag. Ikke-politiske nyheder. " Efter 2 år som korrespondent i spidsen for ark informationsoverførsel "Today" og "Resultater". Unge journalist dækkede nyheden om kultur, og senere blev hun tildelt til at gøre en række historier om Sortehavet Flåde. Efter at have arbejdet på NTV til april 2001, blev arket tvunget sammen med kolleger til at forlade tv-station i forbindelse med ændringen af dens ledelse.

Karriere førende nyhedsprogrammer

Idle unge journalist ikke behøvede at sidde i lang tid, i juni 2001 blev det godkendt som tv-vært daglige nyheder på TV-6. Arbejde live er meget forskellig fra, hvad Lisa skulle ske før dette tidspunkt, så hun var nødt til at arbejde hårdt for at lære en ny aktivitet. Et blad er nemt at få, og snart blev hun en stjerne på det hvide lærred, som begyndte at lære på gaden. I sommeren 2002, hvilket i starten af dagen for at dække nyheder på den nyoprettede TVS. Desværre, det varede kun et år, og efter lukning Listova blev tvunget til at lede efter et nyt job. I begyndelsen af sommeren 2003, skæbnen bragte hende til tv-kanal Rusland. Fra det øjeblik var Elizabeth Leonidovna at åbne en anden talent.

Arbejder som en forfatter af dokumentarfilm

TV Guide har længe haft ideen om at skabe en serie af film om Ruslands historie under hendes ophold i Sovjetunionen. Arket blev bedt om at blive forfatter af projektet. Korrespondent, der ikke har nogen erfaring med en dokumentarfilm, var ikke bange for ansvar og aftalt. Arbejdet på serien begyndte i efteråret 2003 og er fuldstændig absorberet ark. I første omgang så det ud medforfatter Alex Kundulukov kender hende fra det tidspunkt, hvor arbejdet med Parfyonov. Projekt, blev det besluttet at give navnet på den "sovjetiske imperium". Inden for rammerne heraf til 6 og et halvt år har det været oprettet 11 dokumentarfilm, som fortæller publikum om symbolerne i den kommunistiske æra.

I foråret 2004 var der den første rulle film cykle på tv-kanalen Rusland - "Hotel" Moskva", viet til historien om kapitalmarkederne strukturer i det proletariske hotel, der er designet i tusind gæster. Filmen viste sig en usædvanlig farverig og fyldt med hidtil ukendte fakta. Det blev gjort med brugen af split screen og computergrafik. Fortællingen i rammen førte personligt Elizabeth Listova. "Sovjetiske imperium" havde en god start, og publikum med interesse begyndte at vente på den næste cyklus af film. Efterfølgende film blev udgivet under navnet "Bratsk vandkraftværk," "Højhuse", "Motherland", "Kanaler", "Sochi", "Ostankino", "Icebreaker", "Metro", "Khrushchev", "folkets bil". Cyklen er blevet dyrere megaproject hjælp tidligere klassificerede oplysninger, sjældne krøniker, virtuelle rekonstruktioner og ekspert kommentarer.

Succesen af filmen fungerer Sheet

En gang hvert par måneder, at udsende en ny serie af russiske "sovjetiske imperium" Listova Elizabeth. Film efter journalist og tv-vært, forårsaget ophedede diskussioner i samfundet, fordi de dækkede emner, indtil det ikke udviklet. For at indsamle de nødvendige faktablade med sine assistenter måtte bruge meget tid i arkiverne, for at studere de længst glemte dokumenter til at forstå bygningsreglementet. I det hele rutine det tog lang tid, men resultatet af dette arbejde var fantastisk: hver serie af dokumentarfilm indsamlet på skærmen, millioner af seere, men til selve ark blev behandlet som en professionel med et stort bogstav.

videre karriere

Sideløbende med arbejdet på "sovjetiske imperium" Listova Elizaveta Leonidovna laver rapporter for den ugentlige aktualitetsprogrammer tv-program "News of the Week". I 2010, journalist og tv-vært afkast på NTV, hvor han arbejdede som korrespondent i programmet Vadima Takmenova "Central Television", og forfatter til dokumentarprogrammet "Profession - Reporter". Hertil kommer, at arket skaber deres egne dokumentarfilm. I 2016 præsenterede hun til seerne filmen "Sevastopol vals", fortæller historien om den heroiske forsvar af Sevastopol af tyskere i Anden Verdenskrig. Elizabeth L. Filmen er opkaldt efter den eponyme sang sin berømte oldefar, komponisten.

Personlige liv korrespondent

Begynder at arbejde tv-vært i nyhederne, det begyndte at tiltrække til den person opmærksomhed Elizaveta Listova. Familie og personlige liv studievært interesseret russiske publikum ikke mindre end hendes professionelle karriere. Listova tilbageholdende med at give interviews, ikke deltager i sociale aktiviteter og misser skandaløse situation, så det er svært at finde et navn i sladderspalterne. Men nogle oplysninger om det personlige liv af journalist og studievært får i medierne.

I 2004 giftede Listova den berømte russiske korrespondent Yevgeny Revenko. Med hendes mand mødte hun, da hun arbejdede i journalistik parfonovskoy program "The Other Day". I mange år unge mennesker var bare venner og kolleger. Den romance mellem dem brød ud på et tidspunkt, hvor arket kom til den russiske TV-kanal efter lukningen af TVS, og taget initiativ til nedsættelse af "sovjetiske imperium" dokumentarserie. Denne gang i livet af Elizabeth var meget vanskelig, fordi hun var nødt til at beherske ukendte for hendes tidligere beskæftigelse, og Eugene er blevet en pålidelig støtte til det. I 2005 blev datteren Vera født i det unge par. Efter fødslen af barnet Listova ikke dvæle længe i dekretet, og hurtigt gik tilbage til arbejde for at fortsætte med at oprette dokumentarserie. Til overraskelse for kolleger og seere, Elizabeth held formået at kombinere en karriere med at hæve et lille barn. Hendes film sendt på tidsplanen planlagt.

Værdien af arbejde i livet ark

Korrespondent Elizaveta Listova-billeder, som du kan se i denne artikel - en sand professionel i deres felt. Hun kan ikke forestille sig sit liv uden sin elskede arbejde og tilfredse med hvad der har været i stand til at opnå i livet. Efter endt uddannelse theatrologist, Elizabeth var ikke bange for at gå til en fremmed for hendes måder og grundigt undersøge erhvervet som reporter. I dag, på grund af det arbejde ark i mange tv-projekter, og det kommer ikke til at stoppe der. Det er muligt, at der i den nærmeste fremtid, den russiske korrespondent glæde seerne med deres deltagelse i de nye programmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.