Hjem og familieTilbehør

Designer "Knappe": Tysk kvalitet for russiske børn

Begrebet "pædagogiske spil" blev indført i praksis en vidunderlig lærer og en pioner og, samtidig, mange børn far Boris Pavlovich Nikitin. I betingelserne for de tomme hylder i sovjetiske butikker han spil, og jeg opfinde og fremstilling. Men selv i de dage, hvor den pyramide eller Roly-poly barn skulle "få" eller de "bump", når forældrene greb få fanget plakat med det engelske alfabet ( "Lad barnet udvikler!"), Og den russiske alfabet var eftermiddagen med ilden vil ikke finde - selv i de vanskelige tider, designerne var. Og børn at lege dem.

Intelligent sovjetiske mor og far vidste, hvad en vidunderlig legetøj - designer. Knappe begejstring "bygning", og på dette tidspunkt er det er ved at udvikle finmotorik, øje estimering, rumlig tænkning og hukommelse. Det er gennem opførelsen af barnet vil få deres første viden om farve, form, størrelse af objekter, lære at løse simple logiske gåder, læse og opbygge en tegning, at komme i nærkontakt med navnene på figurerne og deres dele, begrebet symmetri, lære om berømte arkitektoniske mesterværker.

I dag på hylderne snesevis af designere. Kan konstrueres ud fra rør og opslidsede figurer, terninger og blokke af blød fleksikov og elektriske kredsløb. Detaljer bundet til hinanden, er forbundet med magneter, velcro eller skruer gaechek-loddet. Øjne løbe! Blandt denne overflod på det russiske marked fandt sin rette plads og designeren "Knappe."

En lille smule om, hvordan du får produkterne på hylderne i de lokale butikker. I 1961, en initiativrig tysk Heinrich Bauer grundlagde virksomheden til at producere legetøj til børn. I dag er det blevet en af de største legetøj sælger i verden, dens kontor i Nürnberg. Virksomheden sælger bamser fra Bauer, børns trampoliner og oppustelige madrasser fra den amerikanske virksomhed Intex. Heinrich Bauer før andre begyndte at samarbejde med legetøjsproducenter fra Sydøstasien, indføre europæiske kunder med forfatterens dukker Anne Geddes og soldater fra den kinesiske Unimax, radiostyrede biler fra den taiwanske producent CARISMA og samleobjekter motorcykler og flyvemaskiner Maisto Cararama og kinesiske virksomheder.

I 1996 repræsentationen af "Bauer" Selskabet åbner i Moskva. baserede indenlandske legetøj serien "Knappe" to år senere. I 2004 i Moskva fik sin egen fabrik af plastiklegetøj, der producerer, sammen med koltsebrosami, tennisketsjere og biler, og den bemærkelsesværdige designer "Knappe."

lyse høj kvalitet plast, farvet farvestoffer til levnedsmidler er sikre for benyttes barnet til fremstilling af legetøj. Sættene omfatter normalt klistermærker til ekstra clearance. Forskellige sæt af serien kan perfekt supplerer hinanden.

Designere "Knappe" på anlægget er repræsenteret ved flere pakker: "highway" "Classic", "Mini", "Railroad", "Construction", "Funny rutschebane", "Python",

Hvis de første to serier er konventionelle blok sæt med "huller" og "bumser", hvis antal varierer fra få detalek til 500 stykker, designeren "Knappe Highway" (og ligesom det "Construction", "Railroad") indbefatter selv, sammen med de samme tal, og yderligere dele af komplekse form til bygning af veje, spor, broer, entreprenørmaskiner. "Funny rutschebane" og "Python" ikke flere designere, og spille sæt (f.eks sidstnævnte - en katapult), som kan være en til at indsamle tid og derefter anvendes til en række spil, når de foldes.

Hvis du beslutter at købe designer baby "krummer", vil de mange forskellige modeller tilfredsstille de smager af de mest krævende kunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.