ForretningIndustri

Automatisk regulering af dykpumpe

I dag flere og flere mennesker er at grave i deres forstæder godt. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende en dykpumpe, som pumper vandet af undergrunden. Denne enhed har en temmelig kompleks struktur. Til dykpumpe til at fungere korrekt, skal den være udstyret med ekstra kontrol og overvågningssystemer. I dette tilfælde er der et problem, og hvor du kan sætte alle de stykker af regulering og styring.

Pumpe styreskab er den optimale løsning på dette problem. Al distribution struktur anbringes i den. Sådanne regulerings- og styresystemer tillader at ændre motorens omdrejningstal, afhængigt af tilstanden, til at styre dens temperatur, forbindelseselementer nødstop og så videre. Skabet kan placeres en masse forskellige nyttige elektroniske komponenter. Således kan vi sige, at det vigtigste formål med pumpens styreskabet er at forbedre sit arbejde ved hjælp af automatisering. mand ikke længere nødvendigt konstant at overvåge status for pumpen og væsken i brønden. Alle processer er fuldt automatiseret. Med sådan en enhed kan give en jævn start af motoren, styre driften af frekvensomformeren og så videre. Grund multifunktionalitet indeslutningen kan tilvejebringe styreparametre såsom systemets tryk, temperatur og vandstand. Ofte er disse data er meget vigtigt både for ejeren af brønden, og for professionelle, gennemføre geologiske undersøgelser i området.

Takket være pumpen styreskabet kan fuldt ud styre sin drift, og i overensstemmelse hermed, og forlænge dets levetid. Dette er en meget vigtig faktor, der forårsager flere folk til at bruge de automatiske styreskabe. I dag er en dykpumpe er ret dyrt, så det er muligt at forlænge sit liv. Under drift er det udsættes for et stort antal forskellige ugunstige faktorer, der kan simpelthen vise enhed af systemet. Med sådan et kabinet kontrollerende pumper ikke kan forekomme. Her kan du indstille pumpen til mindste detalje. Det vil være smart enhed, der strengt vil overholde alle kravene i den programmerede system.

Stort set alle moderne pumpe styreskabe har to driftstilstande. Den første modus - automatisk, som giver for apparatet at fungere i overensstemmelse med de specificerede parametre. Der er stort set ingen menneskelig indflydelse på driften af pumpen som en helhed, så de fejl, der er forbundet med den menneskelige faktor næsten helt udelukket. Ved starten af pumpen kan udføres arbejdet manuelt, samt kontrol det direkte fra kontrolpanelet, som også er placeret på skjoldet. Men i de fleste tilfælde, når det kommer til brøndene, manuel tilstand ikke anvendes. Alt arbejde foregår i maskinen, det sparer tid og arbejdskraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.