Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Traumatisk pistol MR 355: funktioner producent

Til fremstilling af indenlandske traumatisk våben bruges af mange producenter af bekæmpe pistoler prøver. Blandt det store udvalg af forskellige modeller, ifølge mange fans, det mest effektive er den legendariske automatisk pistol Stechkin.

Oprettet i 1951 og var i tjeneste i nogle af den sovjetiske og senere russiske specialstyrker, i dag, MTA bruger russiske våben producent som grundlag for fremstilling af en traumatisk våben. Det er på baggrund af Stechkin arbejdere Izhevsk Mekanisk Plant traumatisk MP-355 er blevet oprettet. Ikke-kamp model for sit udseende er identisk med den legendariske MTA, som var hensigten af producenterne.

Det er på grund af tilstedeværelsen af ekstern lighed med den kanon kamp "i traumer" kærlighed så meget i dag af mange kendere af våben.

Start på design værker

Traumatisk pistol MP-355 for første gang på hylderne i russiske våben dukkede op i 2007. I disse år, har mange "i traumer" allerede haft en acceptabel kapacitet, tilstrækkelig til effektiv selvforsvar. Årsagen er, at virksomheder har specialiseret sig i fremstilling af traumatiske patroner, er blevet forbedret produktion. Ammunition udstyret med en tilstrækkelig mængde pulver er nødvendig for at samle sig i modtagerkanalenheden blev fastgjort til den ønskede hastighed.

Krav traumatisk våben

Under projekteringsarbejdet Izhevsk producent blev taget hensyn til placeringen af Den Russiske Føderation, hvorefter muligheden for at affyre byger af kugler og stål skal fratages civile våben.

Stechkin som et resultat har gennemgået mindre design ændringer. I vægt, størrelse og dens udvendige design "i traumer" mærke er ikke anderledes end sin modpart for kamp.

dimensioner

Ved design, traumatisk MP-355 er meget lig MTA. Den har de samme imponerende dimensioner, Steckin pistol, der kan benyttes af ejeren af data "i traumer" i forskellige konfliktsituationer. Rettet mod den angribende MP-355 er i stand til at udøve en stærk psykologisk effekt. På grund af den store størrelse "i traumer" skiller sig ud fra mængden traumatiske våben.

Apparat tønde kanal

Traumatisk pistol Steckin MR 355 er efterbearbejdning bekæmpe MTA under anvendelse af 9 mm kaliber. Den ikke-kamp model erstattede ammunition patroner 9mm RA, som kan være traumatisk.

Tilpasning af militære våben til traumatiske patroner indebar trunk ændringer. I "i trauma" diameter af cylinder kanal er mindre end den af en tjeneste pistol Steckin. Som følge af tilpasning af cylinderen i MR-355 blev stift fastgjort til rammen. Desuden tønden kanal har to særlige tænder, som ikke tillader brand faste kugler.

Også dataene tænderne forhindre brugen af disse våben, kuglerne er i stand til hastigheder over indrømmede russisk lovgivning. Størrelsen af hver tand er poldiametra tønde kanal. De er placeret i en afstand af 10 mm fra hinanden. Den ene er til kammeret, og den anden - på den modsatte side af modtagerkanalenheden.

Desuden tænder data arme designer og seks millimeter konstriktion tilvejebragt i mundingen af MR-355. Anmeldelser af ejerne af disse traumatiske pistoler tyder på, at på grund af tilstedeværelsen af tænder og indsnævring af våben helt har mistet evnen til at skyde en fast kugle.

Tilsvarende forbedringer er også sårbare og modeller skabt af Makarov pistol. Hvis vi sammenligner "i traumer", designet på basis af bekæmpe pistoler som PM og APS, MP-355, i modsætning til "Makaritch" blærer tønde kanaler og rivning af tænderne i den fælles skydning blev fundet.

Ved eksterne undersøgelse næsepartiet mange potentielle købere er ofte det indtryk, at modtageren kanalisere traumatisk Stechkina meget tyk. Men dette er ikke tilfældet. Cylinderen består af to hoveddele kompakteringer indeholdende en forhindring. Ved design, pistolen MP-355 mere holdbart end sin konkurrent "Makarych".

Hvad har været uændret "i traumer"?

Tilpasning automatisk pistol Stechkin under traumatisk patron, designerne af Izhevsk mekaniske Plant erstattet tønden og lidt svækket strukturen af MR-355. Karakteristik af traumatiske våben, som følge af modernisering, udelukker dens anvendelse til udførelse af automatisk brand.

Findes på sikringen symbolet "AB" (automatisk brand) designere, blev det besluttet at forlade uændret. Som et resultat, sikringen "i traumer" er udstyret med en kontakt med tre former for ild, som er udstyret med de originale angrebsvåben Stechkin. Forskellen mellem MTA og "i traumer" er, at i den civile ikke-kamp pistol tri-omskifteren er fuldstændig ubrugelig og venstre lige som dekoration.

Udformningen af udløsningsmekanismen

Pistol MR-355 udstyret med et automatisk system Steckin blowback. På grund af udløseren, som er designet til dobbelt virkning af denne skydning traumatisk våben findes i to versioner: DA tilstand efter præ-cocking og aftrækkeren.

Ydeevnekarakteristika

 • Kaliber MR-355 - 9 mm.
 • Brugt ammunition: 9 mm RA og 10h22T.
 • Pistolen har en længde - 225 mm.
 • Bredden af MR-355 - 34 mm.
 • Højde - 170 mm.
 • Vægt MR 355 uden patroner ikke overstiger 0,95 kg.
 • Våbnet er designet til en enkelt optagetilstand.
 • Pistolen er designet til at gemme 10 runder.

Den færdige "i traumer"?

For pistol vedhæftet to butikker. Med hjælp fra lånt fra APS standard træ hylster-skæfte for MP-355 producent var i stand til at give "i traumer" specifik karisma.

Den ammunition forsyning

Producent i færd med at skabe en model af traumatisk pistol reduceret mængden af butikken. Hvis 20 rummer patroner i pistolen fyring Steckin blev MR-355 fordoblet deres antal reduceres. Reducere mængden af butikken er blevet udført af forbrugernes opfattelse, er ikke den mest pålidelige måde. Dataene "i traume" bagvæggen butikker udstyret med særlige naklepkami millimeter.

Deres opgave er ikke at give ammunition feeder nedstigning. Hvis du ønsker at udstyre en traumatisk pistol, som en grundlæggende kamp, tyve patroner blot fjerne disse naklepki. Dermed må vi ikke glemme, at disse handlinger er ulovlige.

Nogle ejere opkræve den anden vej - uden at fjerne naklepok. Det er nok til at udstyre en butik MP-355 første ti runder. Så har du brug for at gøre en lille indsats og begynder at oplade den ellevte patron. Når fås i butikken barriere er overvundet, ladning "i traumer" de resterende ni runder vil ikke have nogen vanskeligheder.

Mange ejere MR-355 bemærkede, at efter at have foretaget disse handlinger i pistolen er ofte problemer med levering af ammunition. Dette forklares ved de vanskeligheder revers feeder. Under driften af pistolen, efter gentagen opladning og genopladning, forsvinder dette problem.

Det kan konkluderes, at mængden af butikken MP-355 er ubegrænset. Udvid det eller lade i samme stand afhænger selve ejeren af "i traumer."

Fordele og ulemper

Styrkerne i MP-355 er:

 • Robust konstruktion. Dette forklares ved det faktum, at "i traumer" er en vellykket genindspilning er meget pålidelig service pistol.
 • MR 355 har mere hovedhøjde ressource: 40 tusind skud ..

Ulemperne ved denne traumatiske pistol inkluderer:

 • Den høje pris på 35 tusind rubler ..
 • Fin flue.
 • Tilstedeværelsen af en lang trigger rejse.

ammunition

I første omgang patroner fremstillet i Italien 10h22T er indeholdt denne traumatiske pistol. Men mange ejere af disse "i traumer" foretrækker at bruge den bedste ammunition 9mm RA Firma AKBS.

Valg af ammunition MP-355, skal ejeren tage hensyn til funktionen af traumatisk pistol, der ligger i det faktum, at de skyde svage patroner kan resultere i problemer med at genindlæse pistol er nødt til at lade op efter hvert skud.

Også for at undgå tårer og blæse ærmer, i denne traumatiske pistol bør ikke anvendes og forstærket ammunition. Ved fyring ammunition, med betegnelsen "Killer +", vil højhastigheds-ball bullet knække den under passage vnutristvolnyh forhindringer.

Den bedste situation med ammunition "Magnum" fra AKBS producenten. Med passagen af forhindringer i tønden kuglen brast en masse mindre. Men ved hjælp af disse patroner, skal du være forberedt på at sikre, at hvis bolden stadig er brudt, er nødt til at re-shoot.

Mange ejere MR-355 anbefaler brug af patroner, der sælges af virksomheden "Tehkrim". Den kinetiske energi af disse ammunition er 70 J. Fra dette kan vi konkludere, at for en traumatisk pistol MP-355 Stechkin ideelle energibesparende patroner såsom 9mm RA De er meget effektive til træning af brand. Men på grund af deres lave kapacitet til selvforsvar, de er ikke til megen nytte.

Udvælgelse af de bedste runder vil tage nogen tid for denne traumatiske pistol. Til dette skal være parat til alle, der kommer til at købe 355 MR.

Anmeldelser af modellen

De, der har købt og brugt den traumatiske pistol, taler om ham meget positivt. Ifølge ejerne af dette våben, MP-355 har følgende stærke egenskaber:

 • Alle våbendele har en stor størrelse. På grund af dette tab af de enkelte komponenter er elimineret i processen med montage-demontering.
 • Den bekvemme beliggenhed af alle kontroller. Som et resultat, kan våbenet anvendes med kun én hånd i en handske.
 • Tilstedeværelsen af en tredje position til sikringen, desuden der giver "i traumer" lighed med martial analog, kan nogle ejere forvirre. Årsagen er, at i henhold til den russiske lovgivning, traumatiske pistoler fuldstændig frataget muligheden for at udføre automatisk brand. Men kommercielle grunde en producent af den tredje position af sikringen design af MP-355 ikke fjernes. Hvis MTA kan skifte fra automatisk til enkelt brand, når du bruger dette flag, og omvendt, den "i traumer" sådan skift er absolut umuligt. MR aktiv sikkerhed løftestang 355 fungerer ikke.
 • Våbnet er ideel til regelmæssig træning af brand. I udtalelsen fra ejerne, på grund af de lave effekt brugte patroner, de "i traume" er ikke særlig effektiv som et middel til selvforsvar.
 • MP-355, på grund af sin store størrelse, ifølge nogle ejere, der kan anvendes i tilfælde af en reel trussel som et middel til psykologisk undertrykkelse af aggressoren. Imidlertid kan store dimensioner betragtes som en ulempe, især når våbenet bæres dagligt. For det første på grund af de store dimensioner af skjulte bære denne model elimineres fuldstændigt. For det andet, vægten af den traumatiske pistol uden patroner er næsten et kilo. I udtalelsen fra ejerne, med en fuld klip til at bære hele dagen, MP-355 er ikke så let, især i tilfælde, hvor hylsteret er valgt uden held.

Analog traumatisk MP-355

Stechkin blev også grundlaget for denne "i traume" som APS-M (Auto Stechkin moderniseret). Denne pistol er en omarbejdet bekæmpe våben indrettet til at affyre patroner stopper handling. For denne traumatiske våben er karakteriseret ved følgende mangler:

 • Hyppige pauser og slag kufferter og tarme hjælp forstærkede patroner.
 • Anvendelse af ammunition, som er tilvejebragt for en lille afvejet portion af pulver, samt lav effekt patroner medfører hyppige automatiske pistol fejl under genopladning. Under en sådan fyring patronhylstre ofte sidder fast.

På trods af sin lave pris, i forhold til MR-355, APS-M ikke er i stand til at gøre ham værdig til konkurrencen.

Uanset om våbnet er til rådighed i dag?

For nylig blev produktionen af traumatiske pistoler på grundlag af kampene forbudt. Dette har resulteret i suspensionen af serieproduktion af MP-355-model. Men som på det tidspunkt formået at tilpasse en lang række traumatiske patroner Stechkin, MP-355 er endnu ikke blevet fjernet fra hylderne i pistol butikker.

Sådan finder fans af traumatiske våben, kunne denne situation trække ud i flere år. Efter dette, mest sandsynligt, model MR-355 vil stadig blive udskiftet. Uanset hvordan situationen med MP-355, i dag denne pistol er en af de bedste "i traumer."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.