HjemlighedHavearbejde

Hvordan og hvornår at plante frøplanter af agurker og peberfrugter?

Ved plantning kimplanter af de vigtigste grøntsager bør være forberedt på forhånd, at der opnås stærke kimplanter nødt til at holde en række vigtige forhold. Først og fremmest skal du beslutte, hvor du vil vokse peberfrugter og agurker - for at åbne en seng eller i et drivhus? Heraf afhænger også når plantning kimplanter, og hvad der skal være i jorden.

Det bør erindres, at for at opnå gode kimplanter småplanter er nødvendig for at sikre den maksimale mængde sollys, høj lufttemperatur, specifik fugtighedsniveau, og kvalitative sammensætning af jord. Ud over dette er det meget vigtigt at udføre forberedende procedure med de frø, som omfatter følgende trin:

  1. Kalibrering af kvalitet og størrelse.
  2. Soak frøene for udvælgelsen af de svage og fattige, samt en vellykket spiring af de mest robuste og hårdføre.
  3. Direkte dyrkning i godt gødet med humus jord.

Det er ingen hemmelighed, at jo før du sår agurker og peberfrugter, jo længere bliver perioden af vegetative planter, hvilket gør det muligt at modtage de højeste afgrøder kvalitet. Derfor er spørgsmålet om, hvornår at plante de planter, og at dette er nødvendigt, er en meget vigtig og bør overvejes nøje.

Agurker og peberfrugter - nok til at varme-elskende planter, så det er normalt sået frø til kimplanter produceret i midten af marts. For at gøre dette, er de mest robuste og hårdføre frø sået i plastpotter fyldt med en blanding af jord og humus, med tilsætning af tørv substrat. Derefter udsættes de på karmen og undertiden lukket film eller glas, idet den bidrager til en mere intensiv spiring af frø grund øge jordens temperatur. Plantning Dybde typisk to gange størrelsen af frøene selv. Efter deres obligatoriske behov for at hælde.

Det skal erindres, at spørgsmålet om, hvornår at plante planter også bør være styret af regionen bopæl, som i de sydlige regioner i Rusland nogle gange frøplanter er sået i slutningen af februar. Selvfølgelig, i disse regioner først og fremmest er der friske grøntsager og frugter, og frugtsætning fase er her længst. Det er også vigtigt at huske, at plantehullet bør indeholde et komplet sæt af alle nødvendige makro- og mikroelementer, da dette vil påvirke kvaliteten af grøntsager i hele perioden i udviklingen.

Hvis vi taler om når at plante frøplanter af agurker, så det skal bemærkes, at vigtige forhold plantning af månefase. Altid huske, at du skal tilså den voksende måne, som i dette tilfælde vil alle naturens kræfter bidrage til en vellykket vækst af agurker. Kalibreringen bør gøres godt i fraværet af månen, fordi på det tidspunkt anlægget som om suspenderet i udviklingen, og det kan ikke kun sikkert kalibreres, men transplanteret ind åbent terræn. Peberfrugter også reagerer godt på tid frembragte en kalibrering af rodsystemet, og rettidig vanding. Spørgsmålet om, hvornår man skal plante frøplanter af peber, er også vigtig, og er normalt styret af vejrforholdene.

Ved plantning kimplanter i en bestemt region i vores land, kan vi også lære af den mappe på din region planter. Når du vælger frø, så prøv at tage dem, der er i dit område udlagt som en chance for en god høst på samme tid betydeligt.

Sammenfatter alle de ovennævnte, bemærk venligst, at spørgsmålet om, hvornår at plante frøplanter af peber, er i vid udstrækning bestemmer kvaliteten i produktionen af afgrøden. Denne kultur er temmelig kræsen, så ved at plante og pleje af disse grøntsager bør tages meget omhyggeligt. Hav en god høst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.