Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling roll, opskriften i forskellige udførelsesformer

Hvordan kom nogle gange ønsker at tilberede noget lidt anderledes, smuk og lækker! Alle tre af disse kvaliteter har kylling roll opskrift er ganske original. Du kan eksperimentere og vælge en række forskellige toppings. Og hver gang fadet vil spille på en ny måde!

Roulade af kylling opskrift med ost

Ganske en original og usædvanlig ret, som helt sikkert vil overraske husholdninger og kære gæster.

Et halvt kilo absolut eventuelle svampe stegt i smør med hakkede løg indtil kogt.

Kog kylling (ca. 400 gram) i saltet vand, og derefter ledes gennem en kødhakkemaskine. Også gennem en kødhakkemaskine til at male og sauteed svampe. Bland ingredienserne, salt, sætte dine foretrukne krydderier.

Nu er du nødt til at forberede ost, det var ham, der ville være uden rullen. For at gøre dette, sætte et stykke ost, der vejer et halvt kilo i kulinarisk ærme til bagning eller bare i en stram plasticpose. Endvidere har denne emballage dyppet i en beholder med varmt vand (ikke kogende). Vent, indtil al osten er smeltet og bliver blød. Få en pakke med vand og straks begynde at rulle ud osten direkte i pakken. Efter at det er let afkølet, skæres pakke, frigør overfladen til at sætte nogle udstopning.

Del af en blanding af kylling og svamp på ost og tæt pakket kylling roll, er opskriften afsluttet i at rullen skal være indpakket i cellofan og opbevares i køleskab indtil fuldstændig størkning.

Skæres i den forberedte fad og tjene skiver som en snack.

Kylling rulle med omelet

Med kyllingebryst filet skæres tynde lag. Som et resultat, bør du få fire stykker. Hvert lag rist salt og krydderier. Det er perfekt til en simpel krydring "for hønen."

Pisk tre æg med salt og hakkede grønne løg (mængden af løg efter smag). Fra den resulterende masse skal stege fire omtrent lige æg pandekage, steges på begge sider.

Pre-forberede huden på fire kyllingebryster, skal stykkerne være fast. Skyl godt, hvis der er fedt, er det ikke nødvendigt at fjerne, vil rulle være saftigere. Vasket huden med salt og sættes på bordet pladsen. Det satte en omelet, og det øverste lag af kylling. Wrap rullen og binde det med en tråd. Gentag proceduren med de resterende ingredienser.

For det første at de smukke gyldne brune steger ruller over høj varme, så skrue ned for strømmen af brand, luk låget og derefter en anden 15 minutter efter åbning og igen steges på begge sider i et par minutter hver kylling roll. Opskriften involverer madlavning både varme retter og kolde snacks. Serveres drysset med krydderurter.

Kylling roll med gelatine

Det er ikke kutyme fad for sin forberedelse får brug liters rund kasse med juice (fx under Dario og Santal), afbrød hendes top med låg.

I kylling, der vejer omkring 1,2 kg til at adskille kød og ben og skæres i små stykker, sat i en skål.

Tag seks fed hvidløg, tre af dem skåret i tynde glas de tre andre passeret gennem pressen. Sæt hvidløg til kyllingen. Alle salt, Sørg for at tilføje peber og dække 20 g tør gelatine. Meget god blanding ingredienser og ram dem i den forberedte pakke af saft. Pakke tæt, kan du bruge til dette formål folie og tøjklemmer, sætte det i en gryde med vand, skal vandstanden være over niveauet for kød i pakken. Når vandet begynder at koge, lave en brand og tilberede kød minimum en time at tilsætte vand efter behov.

Gennem den rette tid til at få en rulle og lad afkølet, fjerne det efter fastfrysningen i køleskabet. Ideelt set bør en rulle pakke overnatter der. Om morgenen, skåret pakke, omhyggeligt få rulle og skær den i skiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.