Kunst og underholdningFjernsyn

Biografi Andrei Cherkasov - deltagere i TV-projektet "Dom-2"

Andrei Cherkasov - er en af de klareste medlemmer af den kontroversielle tv-projekt i landet - "Dom-2". At være på telestroyke fyr viste sig ikke kun som en modig og stærk repræsentant for stærkere køn, men også som en blød og romantisk ung mand. Biografi Andrei Cherkasov interessant og spændende, som han fører et aktivt liv, og for projektet. Og hvad er det, at du kan finde i denne artikel.

Biografi Andrei Cherkasov. begynder

Born mand februar 6, 1982 i en almindelig familie. Tjerkasova Andreya forældre - det er temmelig typisk for denne tid, det sovjetiske folk. Mor arbejdede som sekretær og har altid næret drømmen om, at hans søn ville give hende to børnebørn. Far - militæret, en veteran fra krigen i Afghanistan. Mennesket bragt i videst muligt omfang, som kun kan være. Andrew tænker endda om hvordan man kan gå på vejen af sin far og blive en krig. Men efter eksamen fra Military Institute of Forsvarsministeriet, han ændrede sin mening. Guy serveret i de militære og luftbårne tropper og på vej denne krig er slut.

Biografi Andrei Cherkasov. "Dom-2"

12 oktober 2007 den kollega Tjerkasova Aleksandr Gobozov kaldte ham på tv-projektet under sloganet "Byg din kærlighed". Den fyr besluttede at prøve det, og da det viste sig, ikke forgæves. På et projekt havde han en hel relationer, men desværre ingen af dem resulterede i ægteskabet. Andrew oprindeligt fordelt mellem alle de piger Olga Agibalova, men karakteren af de fyre var ikke enige, og snart det blev gjort opmærksom på den søster Olga Rita. Pige fyr dedikeret selv hans sang "Lille", men forholdet holdt ikke længe. Næste Cherkasov forsøgte at "bygge kærlighed" med Nataley Varvinoy men voldsomt temperament forhindrede ham i at gøre det, og for det faktum, at han ramte en pige, blev han diskvalificeret fra projektet juni 1, 2009.

Biografi Andrei Cherkasov. "Dom-2": tilbagelevering

Fire år senere, den fyr tilbød at vende tilbage til tv-projekt inden for rammerne af den såkaldte "revolution" i selskab med andre geniale mænd: "bygge kærlighed" Nikita Kuznetsov, Rustam Kalganova, Sasha Gobozov og Stepan Menshikov, at vise de aktuelle deltagere, hvordan man På det tidspunkt, Andrew var i et forhold med Evgeniey Kuzinoy. Børnene selv boet sammen. Vender tilbage til telestroyku, har Andrew klart, at kærligheden har han allerede bygget og piger til at overveje forholdet går.

Men dette udsagn var forhastet. Hans hjerte lit Christina Lyaskovets med hvilken Mennesket, foruden konflikter og forklaring af forholdet, fordi intet var hændt. For hendes skyld, han fratrådte selv fra Zheni Kuzinoy. I øjeblikket, Andrew er på jagt efter sin anden halvdel, og ser ingen anstændig pige, som skulle blive hans kone og mor til ufødte børn.

Biografi Andrei Cherkasov. for projektet

Udover at Cherkasov føre et aktivt liv i tv-showet "Dom-2" og er konstant på luft, er han også involveret i selvstændige og udenfor omkredsen. Efter alt, før eller senere du skal forlade din favorit fyr "clearing" og noget at gøre. Nu Andrei Cherkasov - Førende firmaarrangementer, fester, bryllupper. Han kan lide at sådanne aktiviteter, og han går lykkeligt til forskellige byer for at behage sine fans og fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.