FinanserKreditter

Hvordan at få et lån, hvis du ikke opfylder kravene i banker

Til dato, lån til privatpersoner er de mest populære og rentable bankprodukter. lånebetingelserne i de fleste af bankerne er meget overkommelig og tilgængelig for en bred vifte af potentielle låntagere.

Kredit - dette er en meget effektiv monetær instrument, som ved korrekt brug, kan du opnå konkrete mål.

Generelle krav til banker til låntagere standardiseret og gennemsigtig. Som regel er det en positiv kredit historie, eksistensen af aktiver og beskæftigelse. I hvilken bank, du ville ikke ansøge om et lån, vil du blive bedt om at give en eller andre dokumenter, der bekræfter, om du har et fast job i mindst 6 måneder.

Som for løn, er de banker, frastødt fra lånebeløbet. Som en generel regel, bør de månedlige betalinger på lånet ikke overstige 40-50% af din løn. Det omfatter også din nuværende udgifter til mad, transport, forsyningsselskaber og mere. Banking analytikere forventer data i deres formler.

Det vigtigste spørgsmål, som de fleste låntagere - hvordan at tage æren, hvis de officielle eller "hvide" løn lav? Hvad skal man gøre, for at godkende et lån, hvis jeg er arbejdsløs? På det sidste sted jeg arbejder mindre end seks måneder - hvad man skal gøre?

Disse og andre spørgsmål har et svar - at anvende til tjeneste for udarbejdelse af dokumenter til lånet og det faktiske køb dokumenter til lånet. Men før vi overvejer driften af sådanne tjenester og fordelene ved samarbejdet med dem, lad os svare for sig selv et enkelt spørgsmål. Det afgørende spørgsmål er, om vi er økonomisk klar til at låne servicering. Få kredit ved at bestille en pakke af dokumenter med data, som modstår banker er ikke et problem, men hvis låntageren til tiden og i fuld make månedlige betalinger på lånet, og om det vil være i stand til lån i "gældsfælde".

Hvis vi er ansvarlige for os selv på ovenstående spørgsmål, det er okay, kan du roligt gå videre til den fase af udarbejdelsen af dokumentarfilm.

Essensen af dokumentbehandling service er som følger: låntager går til en virksomhed, der fremstiller og indkomst certifikat og dokumenter, der bekræfter hans karriere. Denne pakke kan omfatte, afhængigt af behovene hos kunden, men snarere fra kravene i banken, dokumenter såsom bevis for indkomst 2-PIT, resultatopgørelsen på brevpapir af arbejdsgiveren, oplysningerne på formularen bankens indkomst, ansættelsesaftale, en kopi af beskæftigelsesforløb, certificeret af arbejdsgiveren, en kopi af kendelsen på beskæftigelsen.

Som du kan se, købe en pakke af dokumenter til et lån er ikke så svært. Du kan købe et certifikat en 2-PIT og trygt overlade det til banken. Anstødssten bliver normalt det telefonnummer der er angivet i dokumenterne. Som praksis viser, at størstedelen giver en såkaldt "telefon bekræftelse" med de dokumenter, dog eksperter uafhængig analytisk ressource kan ikke anbefales at bruge denne service. Som du kan forestille dig, disse selskaber kan simpelthen ikke dække alle de områder i den russiske telefonnumre. Som regel de foreslår en ikke-eksisterende telefon under samtalen, som i bedste fald vil ingen svare på. Dette mindsker chancerne for at få et lån til næsten "nul". Den bedste løsning i dette tilfælde vil være en bekræftelse fra din side, med andre ord, du får din egen SIM-kort med en by nummer og rakte den til sin ven beder dig om at bekræfte, når du kalder det dit job i virksomheden, som er opført i de dokumenter, som din arbejdsgiver. Dette punkt bør diskuteres tjenester i forhandlingsfasen af ordren parameter.

En af de største tjenester docs4you.ru (juridisk enhed LLC "Mezhregionservis") har taget denne praksis som et grundlag.

Som for prissætning, kan du foretage din egen markedsundersøgelse for den bedste pris, men ser på snesevis af sider, du kan være sikker på, at priserne for disse tjenester er omtrent det samme på alle. Det er imidlertid værd at bemærke, at de fleste af de steder, der ejes af den samme ejer, så du vil blive tvunget til at bestille det, og det er meget begrænse dig som kunde i valget af tjenesteudbyder. Desværre, at en del af den pågældende lokalitet er ikke mere end en svigagtig fælder. For det første disse hjemmesider indsamler dine personlige data med henblik på videresalg, og for det andet, efter betaling af deres tjenester, du er mest sandsynligt ikke længere få svar på deres spørgsmål, faktisk gerne og bestilte ydelser.

På baggrund af den forskning, der er flere leverandører af kvalitetsprodukter og juridiske dokumenter for at opnå kredit eller beskæftigelse. En af dem er tjenesten, der ligger på internettet på http://docs4you.ru/

Om god service kan blive bedømt af de positive anmeldelser, der i relation til dette selskab nok.

Under alle omstændigheder, uanset hvad service, du har valgt ikke som producent af dokumenter til lånet, vi ønsker Dem en vellykket samarbejde og en vellykket lån godkendelse.

Og vigtigst af alt - ikke betale på forhånd for nogen tjeneste. I dag, simpelthen mister deres penge ud af naivitet eller manglende bevidsthed. Hvis du bliver tilbudt at begynde at arbejde, efter modtagelse af forudbetaling - dristigt nægte, mest sandsynligt, det svindlere.

Lad os betragte en pålidelig betalingsordning som et eksempel på tjeneste docs4you.ru

Dette selskab tilbyder at betale for deres ydelser efter fremlæggelse af dokumenter og give dig foto rapport. Faktisk får du billedet færdig dokumenter, kontrollere de data, der er anført i dem, og først derefter foretage betalingen. Dette er den optimale måde at samarbejde, hvilket udelukker bedrageri af producenten og øger din chance for at tage æren.

Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.