Nyheder og SamfundNatur

Vole - mus, fælles overalt

Enhver gartner og en person, der kan lide at grave i hans dacha, er klar over, at mange mus der bor i sin have eller haven. En af dem er vole. Mus Dette er almindelig i hele verden, og stadig fortsætter med at overraske forskerne nogle aspekter af deres adfærd.

Ligner i den forbindelse til de modermærker, de graver dybe huler. Men i modsætning til dem, markmus indgangen til huset er på den side, i landet lager. Desuden højene selv have en langt mere skånsom.

Blandt andet alle deres bevægelser er blot et par indgange og udgange. Kun én Selvfølgelig kan nå 25-30 meter, der ligger i en dybde på 0,4 m.

Der er mange rugende kamre, hvor racen vole. Denne mus er så produktiv, at særligt gode sæsoner tider oversvømme området.

Og ikke så mærkeligt: i et godt år for hendes enkelt kvindelig tager otte kuld, som hver især er seks unger! En simpel beregning: hvis der er et tilstrækkeligt antal rovdyr, kunne de fem personer får markmus 8,5 tusindvis af voksne mus. Og er denne sæson! Som du kan se, markmus - mus tilbøjelige til at formere sig.

Hele dagen hun tilbringer på et krisecenter, turde komme op til overfladen kun i aften. Af den måde, hvad han spiser mus vole? Den lever hovedsageligt vegetabilske fødevarer, der forårsager en reel had til landbrugsproducenter. Kolonien af disse gnavere forårsager stor skade på markerne, spise i et år flere tons af høj kvalitet korn!

Det skal bemærkes, at disse mus - de reelle "foodies", der aldrig har trukket ind i sit hul dårlig mad. Ofte disse dyr er opbevaring, som flere kilo lagret indtil kvalitativt valgt hvede, rug og havre.

Markmus har ikke kun i den hurtige metabolisme (ligesom andre gnavere), men også i den hurtige vækst af tænder: til skære dem, dyret bør altid noget at tygge på. En dag man spiser kun dyrefoder, hvis vægt er lig med sin egen vægt.

Enhver markmus - mus, hvilket er særligt "som" gartnere. Det faktum, at de er aktive, selv om vinteren. Har brug for at fodre, rent vole gnave de nederste dele af Træstammer, hvorfor de bare dø.

For at skelne dette dyr fra den sædvanlige grå mus er enkel: det har en langt mere behagelig farve og en kort hale. Specielt farligt for markmus uophørlige regnskyl, samt pludselig og alvorlig vinter tø. Nora oversvømmelser i vinteren vandet i dem fryser, fratage gnavere af mad, husly og varme.

Det er meget vigtigt i reguleringen af antallet af befolkningen af rovfugle. Gennemsnitlig ugle på et år kan spise op til tusind fem hundrede markmus. Alle ræve, mår, væsler og fritter generelt foretrækker at spise kun dem. Laska, fx per dag kan spise op til 20-fodrede mus. Derudover kan de weasels vade lige i deres huler, fordi kropssammensætning er ganske give dem mulighed for at vade gennem en lang og smal tunneler.

Bemærk, at som følge af uovervejet brug af pesticider og giftstoffer mus dør, men ikke alle. Forgiftet, de spiser ugler og aggressiv pattedyr, hvis dødeligheden som tiden kommer til 100%.

Som et resultat, at de overlevende mus på blot et par måneder at øge deres antal i de snesevis af gange. Resultatet - en rigtig økologisk katastrofe, at ansvaret for, som bærer ingen mus vole (fotos af dem har i artiklen), og den person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.