Hjem og familieTilbehør

Poplin og satin? Det er bedre at vælge tøj og linned

Forskellige væv er forskellige måder at væve. På deres gensidige arrangement afhænger af egenskaber og udseende af materialet. Her især adskiller sig fra Poplin satin og andre stoffer: i sin produktion, princippet om almindelig vævning. Dette er den enkle tegning, hvor den langsgående (base) og tværgående (skud) garn overlapper hinanden i en forskudt måde. Satinvævning er anbragt, så den forreste side af stoffet er større end de langsgående, finere tråde, så stoffet ser meget glat på ydersiden og mat inde. Poplin og satin - at det er bedre at vælge, hvis du vil have ting havde ædle glans? Bestemt, satin, fordi der ud over karakteren af vævning, giver glans, oprettes fra de tvundne garner, som tilføjer til stoffet skinnende overløb.

naturfibre

Satin, Calico, Poplin - hvorfra rå producere disse stoffer? Satin og poplin dag lavet af både naturlige (bomuld, uld, silke) materiale og kunstfibre. Den poplin ofte anvende en blanding af naturlige og syntetiske garner. Calico, der er også fremstillet af almindelig vævning, fremstillet udelukkende af bomuld. Alle stoffer er underlagt farvning.

Poplin eller satin

Hvilket er bedre? Det afhænger af de individuelle præferencer for forbrugerne. Nogle kan lide glat og kølig klud, andre foretrækker en bevidst ujævn struktur, giver stoffet føle sig hjemme. Poplin træk er, at når vævning en tyk tværgående skudgarn ligger tynd tværs kædetrådene således at den danner en slags ar på ryggen og forsider af sagen. Historikere fortæller os, at stoffet i denne dukkede op i den franske bopæl paven, og oversat til russisk sprog betyder "paven."

Tight skinnende satin kommer fra Kina. Ordet stammer fra det arabiske navn på den kinesiske havn - Zaytun, fra afgående skib, færger ruller storslåede stof i Europa. Medieval håndværkere sy satin luksus tøj til aristokratiet. Takket være sin fantastiske styrke, de dekorerede sko og palads møbler.

moderne brug

Den klassiske brug af disse stoffer - sy tøj og linned. Calico, Poplin og satin - at det er bedre at vælge, for eksempel til sengetøj? Meget populær blandt husmødre nydt Calico, det er billigt og praktisk. Lagner, pudevår og dynebetræk lavet af naturlige poplin meget rart at røre ved, næsten krølle, perfekt absorbere fugt og holde på varmen. De wrap op pæn og sød søvn i det iskolde vinter nat. Tværtimod forførende udseende af satin sengetøj i varmt og fugtigt vejr. Den glatte skinnende overflade vinder deres varme. Materialet er holdbart, lang tid holder farven og er ganske nem at passe.

Kjoler, skjorter, duge, alt for villige til at sy præsenteret væv. Tøj lavet af trykte Calico dog nu mødes ikke så tit, men det er meget udbredt poplin eller satin. Hvad er bedre er slidt og ser: en satin skjorte eller T-shirt i poplin, satin poplin nederdel eller en jakke?

Tryk begge materialer til huden usædvanlig behagelig, tingene er slidstærke og ikke kræver særlig pleje. Og hvis Poplin værdighed kan betragtes dets ideelle egenskaber for beklædning til sport og fritid, styrken af satin er dens festlige satin glans. Det er usandsynligt, at disse materialer er i konkurrence med hinanden, fordi begge stoffer outfits har lige rettigheder til at besætte en plads i din garderobe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.