Hjem og familieTilbehør

Carriages "Adameks Mars": beliggenhed, anmeldelser, billeder

I dag, vil blive præsenteret vores opmærksomhed klapvogn "Adameks Mars." Funktioner, anmeldelser og erfaringer af rigtige kunder - det er noget, der interesserer mange. Efter udvælgelsen af børnenes køretøj er ikke så enkel. Det er nødvendigt at være opmærksom på mange forskellige aspekter og nuancer, der kan påvirke din beslutning. Det er klart, at alle forældre prioriterer sig selv - nogen vigtigere end udseende, nogen sætter fokus på de funktionelle vogne, nogle ser på producenten og alsidighed. Ikke desto mindre er det generelle indtryk om disse eller andre forslag stadig består af køberne. Så tilbyder baby klapvogn "Adameks Mars"? Uanset om det er nødvendigt at være opmærksom på hende? Eller finde nogle andre tilsvarende?

Følelse af stil

Selvfølgelig, det hele afhænger af dine personlige præferencer. Nogen mener, at "Adameks" - generelt ikke det bedste selskab til produktion af børns køretøjer. Så at den endelige beslutning er din. Ikke desto mindre bør man være opmærksom på mange af de karakteristika ved de foreslåede modeller.

For eksempel kan du starte med udseende. Det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil gå ud med barnet en tur med en stilfuld transportmiddel, ikke at skamme sig. Vogne "Adameks Mars" - er virkelig fashionable løsning til moderne forældre.

dobbelt farver almindeligt anvendt. Den første skygge - det vigtigste, er det normalt mørkt. Den anden spiller rollen som design smykker. Under alle omstændigheder kan du hente klapvognen og for piger og drenge, og universel. Alle farver, der tilbydes af producenten, ikke fange øjet, men perfekt med minimalistisk, som er til rådighed for byggeriet. Generelt hvis man ser vigtigt klapvogn - "Adameks Mars" er for dig!

Hjul og Chassis

På fordelene ikke ender der, de er mange. Sagen er, at klapvognen "Adameks Mars" (billedet vist nedenfor) er at få en masse positive udtalelser, når det kommer til de grundlæggende egenskaber ved enheden. For eksempel bør man være opmærksom hjul og chassis.

I alt, opførelsen af store 4-hjulstræk. De kan ikke undgå at bemærke oppustelig. Front - ikke vende, hvilket er en kæmpe fordel og en garanti for pålidelighed. Bag - rat. Denne løsning bidrager til jævn og glat bevægelse på de hårdeste veje. Lige hvad du har brug for som forældre! Baby kan sove roligt indtil du gå med ham. Du kan være sikker på, at hjulet er revnet - de er af høj kvalitet modeller, kan a priori ikke knække. Efter alt, foran os, som det er blevet understreget, oppustelige versioner.

Chassiset er også glad. Rustfrit stål, letvægts kvalitet - det er hvad de får forældre, hvis de har en baby klapvogn "Adameks Mars." Det betyder, at disse modeller vil vare lang tid og kvalitativt. Hertil kommer, ofte det understreget, at hjulene kan let fjernes og om nødvendigt udskiftes - eventuelle problemer og unødvendige besværet med dette ingen øjeblik.

Touring

Også må vi ikke glemme, at klapvognen "Adameks Mars 2 i 1" - en universel løsning til alle forældre. Det betyder at du kan bruge det på alle tider af året, og på alle alderstrin din baby.

Dette er en kæmpe fordel. Ofte forældre forsøge at finde en universel børns køretøj, som er egnet og nyfødte, og barnet allerede vokset. "Adameks Mars" - det er det, du har brug for.

Her hvis man ser nærmere på de grundlæggende karakteristika for enheden, og du får en vugge for barnet, og sædet enhed. Det er muligt, og med den nyfødte en tur, og for mere end et voksent barn. Som producenten, vor nuværende tilbud - en beslutning om de første tre år af livet af dit barn. Alsidighed - det er, hvad der forårsager begejstring blandt forældrene. Nu kan du ikke tænke på at købe en "walk" eller en separat vogn for den nyfødte. Vogne "Adameks Mars" vil spare dig fra denne hovedpine.

sæsonudsving

Et andet punkt, som ofte er opmærksomme - det er sæson. Det er på alle børns køretøjer. Normalt i karakteristika sådanne øjeblikke er ikke specificeret, for ikke at skræmme væk købere.

Kørestole "Adameks Mars", hvis offentliggørelse interesserer os i dag - er, som det er blevet sagt, en universel transportmiddel for dit barn. Og efter alder og årstid. Det vil sige, både om vinteren og sommeren, og efteråret og foråret, du kan kun bruge det.

Hvis man ser nøje, det stof, der gør op struktur, bevarer varmen godt. Det vil sige, vil barnet ikke være koldt i indefrysning kulden. I sommeren interiør, tværtimod, varmen passerer. Så ingen "drivhuseffekt" vil ikke. Lige hvad du har brug for. Denne effekt skyldes den høje teknologi, der bruges til at oprette producent kørestol "Adameks".

Hvad med trafikken? Kørestole "Adameks Mars 2 i 1" reaktionerne i denne forstand eneste positive. Alt dette takket være en oppustelig hjul. Dette design er let at håndtere mudder og jord og is, og med sne og vandpytter. Drøm, ikke klapvogn!

på blokke

Man bør være også betalt en separat blok design, som spiller en stor rolle. Kørestole "Adameks Mars 2 i 1" (foto vist), som det er blevet sagt, har den klapvogn del og vuggen.

Hver har sine egne karakteristika. Relativt vugge intet at sige - det er kompakt, men alligevel vejer omkring 5 kg, som behager. Så i det mindste, med et nyfødt barn vil være at gå uden større besvær. Mens nogle forældre er utilfredse med vuggen - det ser lille og ubehageligt. Af den måde, store børn, virkelig, her passer med besvær. Så gør det ikke altid kørestol "Adameks Mars" så godt som det ser ud.

Der lægges særlig vægt på klapvognen sædet. Den vejer 6 kg, mens bagsiden er udstyret med position justering. Lige hvad er af interesse for mange forældre. Her er der 3 position ryglæn, som er installeret uden problemer. Først nu "walk" nogle mennesker tror, er ikke helt praktisk. For det første, klapvogn "Adameks Mars' vurderinger er ikke særlig god til det allerede for vægten af strukturen. Mange siger, at walking blokken vil det være omkring 8-9 kg, hvilket ikke er særlig egnet til walking. Det er en ganske omfangsrig klapvogn og tung. Men sædet er udstyret med en bar i foran barnet, samt fem-punkts sikkerhedsseler. De bidrager til at sikre maksimal sikkerhed.

Valgmuligheder

Et andet punkt, som er understreget af mange forældre - dette udstyr. Det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil købe ikke bare en klapvogn, og en universel køretøj, som har alt, du behøver. I denne forstand "Adameks Mars" efterlader ingen ligegyldig.

Når du køber et komplet sæt af alle nødvendige for de ture med spædbørn og voksne i mere end et barn. Her kan du finde og myggenet, og en kappe på ben, og en taske til mor, og en regnfrakke. Men koblingen på hans hænder der, men det er ikke sådan et problem.

Men ikke alle forældre er begejstrede om dette produkt. Mange siger, at myggenet og regnslag - er komponenter, der stadig mangler at blive ændret. De er korte, hvilket ikke fuldt ud at beskytte barnet. Faktisk et normalt fænomen, men noget af det er afskrækkende.

Pleje og opbevaring

Kørestole "Adameks Mars 2 i 1" tjener anmeldelser er ikke den bedste med hensyn til pleje og opbevaring design. Men der er ingen grund til at afvise tilbuddet. Det understreger, at producent og forældre på disse områder?

Først holder komponenterne i vognen er nemt - de er fritliggende og placeres i en hvilken som helst praktisk sted for dig. Men på samme tid, i den samlede tilstand og vugge, og "walk" er kendetegnet ved deres kejtethed. Det er ikke praktisk for alle. For at spare plads i huset vil altid nødt til at skille samle design.

For det andet er der en mekanisme i chassiset-bog. Det letter let hjul opbevaring adskilt fra blokkene. Denne beslutning vil, med mindre du mener, at du altid nødt til at frigøre holderen eller gå væk fra kabinettet.

For det tredje, at spørgsmålet om pleje forbliver kontroversiel. Alt stof er betrukket design "Adameks", let at rengøre. Men komponenter er ikke fjernet. Det betyder, at du ikke kan vaske dem i vaskemaskinen. Men med en fugtig klud rengøring går godt. Det hele afhænger af dine præferencer - nogen lettere at fjerne komponenter og smide dem i vaskemaskinen, og nogen tværtimod, betyder en sådan mulighed ikke fat. Så udtalelser om rengøring kan findes både gode og dårlige. Under alle omstændigheder, stoffet er vaskbart og afviser snavs.

mangler

Du er nødt til at være opmærksom på nogle centrale punkter tildelte forældre. Pram "Adameks Mars" - dette er ikke en form for særligt køretøj, det har sine ulemper.

For eksempel, nogle siger, at en indkøbspose i en mareridtsagtig modeller. Det ligger højt oppe, det er svært at komme til. Hertil kommer, ingen metalindlæg er ikke her - kun kluden. Og hun hurtigt udslettet. Velcro hvorpå hviler en kurv, havne og falde af.

Det bemærkes også, at den aktive brug af kørestolen begynder at slides hurtigt. I gennemsnit vil det vare dig for et barn - det er omkring 3 år gammel. Selv om der er undtagelser.

Over tid, når du kører hjulet vogne "Adameks Mars" begyndelsen til knirke og støj, vil det ikke blive rettet. I princippet ikke et enormt problem, men det skræmmer nogle.

udgifter til

Den prisseddel på vognen "Adameks Mars" for få glade. Især hvis vi tager hensyn til nogle af konstruktionsfejl. Sagen er, at denne klapvogn vil koste forældrene omkring 20-25 tusind rubler. Og mens mange siger, at produktet ikke er pengene værd.

For eksempel, for en nyfødt er der ingen carry. Kæmpe ulempe for så lidt penge! Også, behøver du ikke finde i sættet dig og autostol. Mange hævder, at den 25 000 kan findes "3 i 1" eller en transformer, der vil ikke være værre end "Adameks".

resultater

Hvilke konklusioner kan drages af ovenstående? Først kendetegnene i "Adameks Mars" standardmodeller "2 i 1". For det andet, at værdien af varerne er en overdrivelse. Du er nødt til at betale for den annoncerede mærke samt design. For det tredje, vores nuværende klapvogne er god, men det er altid muligt at finde billigere modstykke.

Men købe "Adameks Mars" eller ej, er op til dig. Anyway, hvis du har ekstra penge, eller ønsker at købe en universel klapvogn uden sædet i intervallet 30 000 rubler, den Adamex perfekt. Du vil ikke fortryde det, især hvis du observere alle betingelserne for anvendelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.