ComputereUdstyr

Laboratorium strømforsyning: beskrivelsen, fordele og apparater nedostaka

Moderne strømforsyninger er høj effekt udstyr til den personlige computer. Ældre enheder såsom ATX forblive uafhentede, trods det faktum, at deres liv endnu ikke er udviklet. Hvis du ikke er tilfældet denne enhed, så er det muligt at bygge et laboratorium strømforsyning. Der bør lægges særlig vægt på den nuværende begrænsning enhed, og muligheden for dens regulering tærskel. Oftest, sådan komponent fungerer som en chip-typen TL494, da det er den mest enkle løsning til konvertering.

Doing laboratorium strømforsyning med deres egne hænder

For at gennemføre den planlagte i livet, vi har brug for enhver type anordning AT, ATX, som er baseret på TL494 IC. Ordningen af en sådan strømforsyning er vist på billedet. Indretningen tilvejebringer muligheden for at begrænse belastningen aktuelle parameter ved at inkorporere yderligere forstærker mulig chip fejl, som ikke anvendes af producenter betragtes medlem PC. Forstærkeren inkluderet i laboratoriet strømforsyning ved at invertere forstærkningskredsløb spænding (negativ værdi). Dette omskifterkredsløb anvendes, fordi den samlede tilslutning enhed ledninger til huset i øvrigt den praktiske anvendelse af en sådan indretning viser stabil ydelse i hele det strøm og spænding strømforsyning. Den tredje fordel anses for meget følsomme. Dette muliggør anvendelse af en strømsensor med mindre modstand, og derved nedsætte værdien af indfaldende effekt, hvilket resulterer i en arbejder laboratorium strømforsyning er praktisk taget ikke opvarmet.

Knudepunkter der skal fjernes:

1. Blokprogrammering Power Gode signaler.

2. ensrettere, filtre, alle elementer i udgangskredsløbene. kun udgangskredsløbet 12 bør overlades B.

3. Output oxid kondensator skal udskiftes ved en høj spænding med en spænding på 25 V.

4. Gashåndtaget skal spoles. Du slette alle viklinger er derefter viklet nye (ledninger tråddiameter på 0,6-1 mm til påfyldning).

Princippet for driften af indretningen

På grundlag af komparatoren, der tidligere blev anvendt til at generere den "Power" signal samles enhed, som tilvejebringer en indikation af parameteren mode begrænse belastningsstrømmen. Neinvertiruemy strøm, der tilføres komparatorindgangen (værdien er proportional med input størrelsesorden). Ved inverterende indgang - referenceværdi. Så længe vores laboratorium strømforsyning fungerer til stabilisering af spændingen på indgangen neinvertiruemom højere end ved den inverterende. På udgangen af komparatoren antager et højt signalniveau, så indikatoren slukkes. Når enheden forlader stabilisering grund af de nuværende begrænsninger på potentialforskellen nedsætter input og output lave niveau er etableret. LED lyser, betyder det, at apparatet er ude af stabilisering tilstand.

Halvlederchips er drevet af den standby-strøm, der samles på transistoren at ændre værdien af udgangsspændingen ikke påvirker driften af ICS.

Laboratorium strømforsyning fra ATX: styrker og svagheder

Fordelene ved sådanne indretninger indbefatter deres lave omkostninger, som tidligere anvendte blokke kan findes overalt. De indeholder alle de nødvendige komponenter, hvor den største er den puls transformer. Endvidere strømforsyningen har en anden vægt og størrelse egenskaber. Ulemperne er et stort udvalg af højfrekvent støj, hvilket begrænser brugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.