HjemlighedHavearbejde

Hjem Flower Ficus: typer og pleje

Hvad du behøver at skabe i dit hjem et hyggeligt hjørne af den grønne? Selvfølgelig for at vælge det mest interessante for ham og smukke planter! De kan være sjældne, eksotiske eller helt fortrolig og traditionelle. Så for eksempel, er værdig til din opmærksomhed til indenlandske gummi planter, sorter er så forskellige, at der uden tvivl vil pynte ethvert hjem. Deres hjemland - Indien, Burma, Sri Lanka, Nepal, Himalaya. Bemærkelsesværdig de planter, der er uhøjtidelig og ikke leverer en masse problemer blomsterhandler. I naturen er der mere end otte hundrede af sorter. De har alle hører til familien af brombær. Der er buske, træer og vinstokke. Hvor rigt udvalg, vil du være i stand til at bedømme på tællerne i blomsterbutikker. Desuden kan dit hjem dekorere disse typer af figner, som Domstolen kan dannelsen af kronen. De gør vidunderlige levende skulpturer.

For at blive fortrolig med, hvad er figentræer, arter, navn, se på dem i flere detaljer. Et udvalg af populær Ficus som lyre. Dette navn han tjente på grund af den form for mørkegrønne blade. De har planter dekoreret med blonde striber og en længde på op til 50 cm. Meget smukke Ficus benjamina. Det har små, spidse blade, der kan have en række forskellige former og farver. Banyan er meget nysgerrig. For yderligere support plante er luftrødder, der vokser på sidegrenene. Du kan også nævne den gummi-Ficus og dens undertyper: Varegata, Robusta.

Alle former og sort af denne plante til at beskrive i en kort artikel er umuligt. Men hvis du vil have dit hjem dekoreret Ficus arter og pleje kræves efter dem. Hvis din lejlighed er afgjort sin brogede eller ampelnye formular, kræver det en temperatur på 12 til + 20 ° C. Disse former for kærlighed ikke kun varme, men også lys. De fleste andre sorter kan vokse godt i skyggen. De kan ikke tåle træk.

Ficus elsker fugt. Derfor er det vigtigt hyppig vanding, især i sin vækst, i perioden fra forår til efterår. Men alle skal overholde foranstaltningen. Du kan ikke forlade et overskud af vand i gryden, ellers planten kan rådne rødderne. Vanding er reduceret i efteråret og vinteren sker kun én gang i ti dage. Hvad du skal Ficus udviklet sikkert? Sorter og pleje indebære, at regelmæssig gødskning. Det er produceret med forårssæsonen til september. Egnet mineralsk eller organisk gødning (mullein, træ aske, strøelse, ekstrakt af brændenælde). De gør kun én gang i to uger. Befrugtende i vinteren er bedre at stoppe.

Du har en ung voksende Ficus? Sorter og pleje kræver en transplantation 1 hvert andet år. Dette gøres for at genopfriske jorden. Voksne planter behøver ikke en transplantation. Pot bør vælges små og trange, at inhibere væksten af Ficus. Overført til den nye fabrik kapacitet samtidig bevare jordovn koma, håndtering metode.

Det hele afhænger af, hvad slags hører til Ficus. Typer og kræver forskellig pleje. For mange sorter egner hydroponics. Men til alle former for underlag, den bedste løsning - det er forbindelsen mellem tørv, sand, blade og tørv jord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.