HjemlighedHavearbejde

Krokus: dyrkning og pleje af blomster

I det tidlige forår eller efterår på senge på amatør gartnere blomster delikat blomst, der ligner en vintergæk - en krokus. Det anses for fødestedet for den sydlige del af Europa. Der er omkring hundrede af hans art. Farve af blomster fundet blå, hvid, lilla, gul. Anlægget er harmonisk vævet ind i udformningen af havens bede: det er lav (op til 25 cm) ville være den bedste til at se på de alpine bakker, eller som en kantsten på siderne havegange. Bare dejligt at se på plantning krokus blomster. Voksende og omsorg for dem er meget enkel, fordi planten er meget uhøjtidelig. Blomster er ikke krævende at jord sammensætning, men det er bedre, hvis den er neutral, løs. Hvis det er dårlig, anbefales det at gøre rådnet gødning og ler i jorden, er det nødvendigt at tilføje sand.

Velegnet til plantning eller begyndelsen af september eller august. I første omgang, skal du vælge plantemateriale. Når du køber pærer, er opmærksomme på integritet, ingen skade. Det er ønskeligt, at de ikke har spiret. Det er bedst at udvikle store og de sundeste dem. For at kunne udvikle krokus blomster, omsorg, der er ganske enkel, er de plantet i forskellige dybder, afhængigt af størrelsen af pærerne. Den mindste af dem er indlejret i jorden i en afstand på 5-7 cm, og store -. 10 til 12 cm mellem dem, bør ikke være mindre end 4 cm.

Grunde til farver, du bør vælge en solrig, men i den lille skygge, de vil udvikle med succes. Krokus, dyrkning og vedligeholdelse af, som forudsætter en tilstrækkelig vanding, ikke kan lide, men stagnation af vand. Vinter blomster tolereret ganske godt i kulden, men erfarne gartnere rådes til at dække deres blade eller græs. Sorter, der blomstrer i efteråret, skal du grave ud fra juni til august, foråret - fra juli til september. Denne operation udføres for at fjerne substandard pærer. Så den bedste af dem tørres og opbevares på et tørt sted før plantning.

Til at dekorere din have krokus, dyrkning og vedligeholdelse kræver ikke blot det rigtige valg af landingsstedet, løsning af jord og gødning, men gødning. Det skal ske i løbet af vækstsæsonen, efter dannelsen af knopper og blomstre når planten. Derfor er det nødvendigt at overvåge den mængde gødning, som indeholder nitrogen. Dette element kan give anledning til svampesygdomme.

Hvis du ønsker at plante i din krokus lejlighed, bør hjemmeplejen for dem være det samme som når de dyrkes i åbent terræn. Pærer vælge en type og størrelse. Ved stuetemperatur er de holdt i 2 uger i et varmt og godt ventileret område. Til farver udvalgt lave beholdere og fylde dem med løs jord. Efter landing pærer skal de placeres på et køligt sted, efter 2 måneders potterne overføres til et veloplyst rum.

For at gøre en lang blomstrende krokus, dyrkning og vedligeholdelse skal kombinere flere vigtige faktorer: ordentlig belysning, frugtbar jord, tilstrækkelig fugt, regelmæssige transplantation planter. Kun i dette tilfælde vil du have en have indrettet med lyse, smukke, store blomster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.