HjemlighedHavearbejde

Korrekt plantning gladiolus

Gladiolus - Blomstrende planter af familien iris-familien. De er lys, der kræver, jord foretrækker jævnt fugtig, åndbar. Den blomstrer fra juli til oktober, afhængig af sorten. I højden opdelt i medium vækst (50 til 100 cm) og høje (over 100 cm).

For at få den luksus Gladiolus, plante det skal være korrekt. Disse planter er ikke de mest vanskelige at dyrke. Men det er nødvendigt at grave op løg hvert efterår, desinficere, tørre og opbevare indtil næste forår på de dovne mennesker afskrækker dyrke dem. Dog vokser en gang smuk gladiolus, er der behov for at erhverve nye sorter af pærer for at beundre deres blomster.

Korrekt plantning gladiolus løg omfatter forberedelse til landing. Dette trin er meget vigtigt. Opbevaring af knolde brug for at komme op til 25 dage før plantning, at placere dem i et opvarmet rum, hvor temperaturen er 20-25 0 C. Det er nødvendigt, at luftfugtigheden var lav, for ikke at fremprovokere en stærk rodvækst.

Normalt i slutningen af vinteren i slutningen af gladiolus løg dvale og begynder at spire under alle forhold. Så snart skuddene, knolde nødt til at give tilstrækkelig omgivende lys. De har brug for at blive renset af belægning flager, især for børn.

Hvis der skulle ske plantning gladiolus et lille antal follikler (eller er det en særlig værdifuld sort), og de har læsioner rådner, er det muligt at forsøge at redde dem. Med en skarp kniv, behandlet med alkohol eller brand, er det nødvendigt at skære bøjningsdelen prihvatyvaya sundt væv. cut websted absolut noget at fedt, for eksempel, den geniale grønne. På dette tidspunkt korkagtige en uge dannede vævslag, som forhindrer indtrængning af infektion, dvs. i sådanne pærer kan ikke plantes for de næste 7 dage.

Hvis plantematerialet blev opbevaret i køleskab, vil det være nødvendigt for varmebehandling, såsom opvarmning i varmt vand ved 25-30 0 C. Denne vil knolde godt incitament til at fremskynde deres videre udvikling og blomstring.

Plantning gladiolus udført efter dekontaminering af svampesporer og thrips. Til dette formål, særlige præparater eller infusioner på phytoncide planter. Fra præparater kan bruge fundazol 0,3% eller fitosporin. Pærer er placeret i den fremstillede opløsning i 40 minutter. Thrips kan fremstilles ud fra en ekstrakt: 100 g hvidløg klemmes saft fortyndes i 1 liter vand. I en sådan opløsning blev anbragt i en pære 3 timer.

Det er bedst at dyrke gladiolus på specielt forberedte kamme hvor fra efteråret grave lavet humus, sand eller savsmuld. plantningsordning afhænger af størrelsen af pærer og dyrkningsmetoder formål. Rækkerne er markeret på 30 cm, er afstanden mellem løgene i en serie på ca. 10 cm. Dybde af rillen til større emner 10 til 15 cm. Pærerne er anbragt Donets ned bule i jorden umulig. Til høje kvaliteter fortrinsvis umiddelbart installere et bidrag til at få. Børn behandlet udfældede ordning 3x3 eller 4x4 cm, analogt med løg Seva. Dybden af den lille sæl - ca. 3 cm Hvis jorden er våd, er det ikke nødvendigt at vand :. Fordi det vil forblive løsere. Når du har afgivet i jorden gladiolus, bør plantning drysses med sand.

Hvis plantet et lille antal pærer af forskellige størrelser, er de bekvemt placeret i brøndene. Man gravet godt kan sættes 3-4 mellemstore løg til den maksimale dybde, flere små - mindre dybt, små børn - tættere på overfladen. En sådan plantning gladiolus kræver ikke støtte: Det er nok til at forbinde anlægget i en buket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.